Consultanta telefonica Luni - Vineri: 08-18 si Sambata-Duminica: 08 - 14

Articole

Ce alegem: canapea din stofa sau piele naturala?

Data: 18 August 2017

Funcția principală a unei canapele ar trebui să fie confortul, conferirea unei senzații de relaxare. Canapeaua este locul la care apelăm, atunci când suntem obositi și ne dorim căteva clipe de liniște. Este multifuncțională și alături de fotolii, este piesa de bază a oricărui living. Pe ea ne ne asezăm, ne întindem, ne relaxăm, vorbim la telefon, citim, ne invităm familia sau prietenii la vorbă, ne uităm la televizor, dormim.... și este aproape primul loc spre care ne îndreptăm instinctiv cănd ajungem acasă.

De aceea este important să alegem cu grijă un mobilier, precum canapeaua, de care depinde într-o atât de mare masură confortul nostru. Ne vom confrunta însă cu o mare dilemă, piele naturală, piele ecologică sau față textilă? Alegerea va fi ghidată de gustul fiecaruia, dar și de aspectele practice. Din păcate importanța aspectelor practice o constatăm în timp, fiecare pe pielea.... sau tapițeria lui. Dar pentru că nu trebuie sa afli totul din proprie experiență, experiențele costă bani și pot dezamagi, e bine să ne folosim de experiența profesioniștilor.

Citește în continuare →

Cum să alegem scaunul de birou

Data: 10 August 2017

Lucrul la birou implică, în mod obișnuit, petrecerea unei lungi perioade de timp într-un scaun de birou - o poziție ce adaugă stres asupra coloanei vertebrale. De aceea, pe lângă mediul de lucru care reprezintă un factor important pentru productivitate, confortul este esențial. Pentru a evita apariția sau eventualele complicații ale problemelor de spate, este important să aveți un scaun ergonomic, care să sprijine partea inferioară a spatelui și care să promoveze o postură corectă.

Scaunul de birou potrivit preîntâmpină oboseala, asigură o postură corectă și previne chiar unele probleme de sănătate. Medicii specialiști recomandă persoanelor care își petrec mare parte din timp pe scaun să adopte o poziție corectă pentru a preveni durerilor musculare și afecțiunile coloanei vertebrale.

Citește în continuare →

Cum alegi cea mai bună mobilă pentru living

Data: 10 August 2017

Livingul este unul dintre cele mai importante spații din casa noastră, în special pentru că aici alegem de cele mai multe ori să ne petrecem timpul. Livingul este spațiul nostru de relaxare și meditație, dar și locul unde alegem să ne primim invitații, de aceea este important să facem cele mai bune alegeri în materie de amenajare a acestuia.

Alegerea elementelor de mobilier pentru living nu este deloc o misiune ușoară deoarece poate fi dificil să găsiți piese de mobilier utile, confortabile, care reflectă stilul dumneavoastră personal și care se combină pentru a crea un interior coerent. Dacă vă doriți un living care să întrunească toate aceste calități, trebuie să luați în considerare factorii practici și estetici.

 
Citește în continuare →

Cum să îți alegi salteaua potrivită pentru tine

Data: 09 August 2017

Spunem că dormim în pat sau că patul a fost comod, dar de fapt ne gândim la acea parte superioară a unui pat, reprezentată de salteaua patului, care se fixează totdeauna pe o construcție de bază, împreună formând ceea ce numim simplu pat.

Problema lingvistică se accentuează când, răsfoind catalogul, găsim o poză care ne seduce, împreună cu prețul afișat. La comandarea sau cumpărarea mobilei, în schimbul prețului achitat pentru pat, veți căpăta doar baza, acel suport foarte frumos pentru care va trebui să cumpărați o saltea, pe care să puteți dormi.

Citește în continuare →

Ce se poartă și ce nu se poartă în design interior în 2017

Data: 28 Iulie 2017

Tendințele în designul interior, ca și în moda vestimentară, vin pentru câțiva ani și oferă sugestii pentru dezvoltare și modernizare, apoi se schimbă în mod neașteptat, transformându-se în altceva nou și interesant. Vestea bună, este faptul că în designul de interior se manifestă o anumită inerţie, care ne fereşte de schimbări bruşte.

Tendințele pentru anul 2017 aduc culori strălucitoare, armonioase și calde, și inspirații din natură. Acestea oferă soluții atrăgătoare și proaspete care îmbină originalitatea și noutatea designului contemporan și a tehnologiilor avansate, cu ideile verzi și decorarea elegantă de epocă.

Citește în continuare →

Ghid de alegere a canapelei potrivite

Data: 28 Iulie 2017

Canapeaua, care ține și loc de pat în noua ta garsonieră, sau dă un stil aparte noului tău living, este fără îndoială cea mai populară și utilă piesă din mobilierul casei tale.

Un ghid practic pentru cum să achiziționăm o canapea cu siguranță este de o mare importanță, multe din ideile în discuție, sunt atât pentru cumpărarea primei canapele cât și pentru cumpărarea următoarelor.

Este foarte important să știm sigur pentru ce o vom folosi, pentru timp petrecut cu familia, pentru socializare sau pur și simplu pentru somn.

Citește în continuare →

Cum sa-ti alegi canapele extensibile

Data: 13 Mai 2017

Ca sa alegi canapele extensibile poate parea un lucru simplu, insa se va demonstra ca intotdeauna ca simplu este atunci cand alegi in deplina cunostinta de cauza, altfel lucrurile pot deveni complicate si iti pot cauza pierderi financiare si de timp.

Citește în continuare →

Cum sa alegi din mii de canapele

Data: 04 Mai 2017

In Romania, in fiecare luna, sunt mii de persoane care cauta canapele.
Fiecare cauta 
canapele perfecte insa secretul este sa iti dai seama ce ti se potriveste tie.
Fie ca alegi dntre canapele pe colt sau canapele drepte, de 2, 3 sau mai multe locuri, de fiecare data trebuie sa ti cont de cateva detalii care vor face diferenta intre succesul sau esecul alegerii.

Citește în continuare →

CANAPELE IEFTINE Vaslui

Data: 29 Aprilie 2017

De ce sa iti doresti canapele ieftine?

Deoarece cu canapele ieftine iti raman mai multi bani in buzunar pentru a-ti achizitiona si alte lucruri interesante.

Citește în continuare →

Cauti solutii pentru un somn odihnitor?

Data: 18 Aprilie 2017

Calitatea somnului tau este esentiala pentru o viata de calitate.
Nu exista nicio solutie care sa compenseze absenta somnului si deteriorarea vietii care apare o data cu problemele de calitate a somnului.
Una din solutiile care iti stau la indemana este sa alegi o saltea, un topper si perne confortabile si potrivite stilului tau de dormit.

Citește în continuare →
«1 2» Pagina 1din 2
Sus