Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 18 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Articole

Idei de dormitoare în decoruri neconvenționale

Data: 15 Decembrie 2017

Materiale convenționale, lemn, culori îndrăznețe, mai mult curaj, toate astea pot constitui ingredientele perfecte pentru un design neconvențional. Piesa sau piesele de mobilier, cu recomandarea să nu fie prea multe, au posibilitatea să rupă o barieră sau pe toate, depinde de mesajul Outside the box pe care îl transmite.

În aceste condiții vorbim de un decor neconvențional.

Înlocuirea mobilierului clasic, standard, cu o piesă inedită, neconvențională, colorarea într-o culoare pală sau neutră, lumina dispusă după alte cutume, și multe altele pot sparge monotonia unui dormitor. Așa se poate crea mult doritul dormitor în decor neconvențional.

 
Citește în continuare →

Cum alegem masa și scaunele pentru o zonă de dining perfectă

Data: 13 Decembrie 2017

Indiferent de mărimea casei tale, zona de servit masa este un loc absolut necesar într-o locuință. Dinning-ul e locul unde îți vei primi oaspeții, unde îți inviți prietenii la masă, de sărbători, la zile de naștere sau pur și simplu pentru a socializa și a face schimb de rețete. De aceea e important să fie un spațiu primitor, plăcut și, mai ales, un spațiu care să te reprezinte și să se potrivească stilului tău.

Mobilierul de dining este mai mult decât necesar, din păcate, multe locuințe nu dispun de suficient spațiu pentru amenajarea unui dining. Dar există soluții și alternative la clasicul dining.

Atunci când trebuie să alegi stilul pentru dining, primul lucru de care trebuie să ții cont este stilul general al casei. Chiar dacă este o cameră separată, trebuie totuși să se integreze bine în decorul general al locuinței. Apoi, trebuie să se potrivească personalității și nevoilor tale.

 
Citește în continuare →

Canapele și fotolii extensibile - soluții practice pentru musafiri de sărbători

Data: 08 Decembrie 2017

Indiferent de perioada din an în care ne aflăm, dar mai ales de sărbători, există posibilitatea ca musafirii să ne bată la ușă. Prieteni sau rude, ar trebui să ne bucurăm și să ne simțim minunat alături de cei dragi. Și acum vine problema oricărei gazde binevoitoare... unde-i culcăm? Problema referindu-se la faptul că îți dorești o cale de mijloc, între o bună impresie și confortul propriu.

Cum putem ca într-un spațiu mic să avem și dormitor și living și spațiu de relaxare, iar din când în când să primim și musafiri? Dacă vrem cu adevărat să găsim o modalitate prin care să îmbinăm utilul cu plăcutul, și mai ales nu una temporară, atunci soluția ideală o reprezintă achiziționarea de la început a unei canapele sau/și a unor fotolii extensibile.

Citește în continuare →

Soluții practice și cochete pentru amenajare spațiilor mici

Data: 08 Decembrie 2017

Ne place sau nu, în România, ne confruntăm cu problema unor spații de locuit deosebit de mici.

Până în ’89, foarte multe locuințe au fost construite cu camerele mici, din cauza “directivelor“, care ne voiau “înghesuiți. Acum, după ceva ani mai buni, se construiesc iar locuințe cu camere mici, pentru a fi rentabile celor din imobiliare, ca astfel să se acopere investiția cu banii din “prima casă“.

În aceste condiții, cu banii de care dispuneți, cu siguranță, puteți avea o locuință cu destule spații, nu foarte mari. Poate este foarte bine pentru început, pentru că veți deveni mai inventivi și mai eficienți, pentru a vă putea amenaja un ambient practic și cochet.

 
Citește în continuare →

Tot ce trebuie să știi despre tipurile de canapele

Data: 04 Decembrie 2017

Este normal atunci când cauți canapeaua perfectă, să fii informat despre care și câte tipuri de canapea există, pentru ca să știi ce cauți și ce ți se potrivește. Dincolo de vestita canapea extensibilă sau de canapeaua click-clack pe care mai toată lumea o știe, există și alte tipuri de canapele care îți pot schimba totalmente designul la care te-ai gândit.

Pentru că nu este o piesă de mobilier tocmai ieftină și pentru că are un rol esențial în amenajarea livingului și nu numai, este important să nu o cumpărăm în grabă, fără să analizăm cu atenție toate aspectele care compun o canapea confortabilă, de calitate și care să se adapteze perfect și pentru mai mult timp nevoilor noastre.

Citește în continuare →

Amprenta scandinavă în amenajările interioare

Data: 29 Noiembrie 2017

Decorațiunile în stil scandinav sunt o moștenire a stilului clasic gustavian combinat cu stilul aerisit si deschis al anilor ’30. Stilul scandinav a cunoscut însă un adevărat succes începând cu anii ’50 și a reuşit să se menţină actual de-a lungul timpului. Astfel, abordarea scandinavă a reușit să cucerească mapamondul, devenind sursa de inspirație pentru o multitudine de alte curente şi stiluri.

Interioarele designului scandinav sunt scăldate în lumină naturală, se caracterizează prin simplitate, armonie și exclusivism, oferind oricărui spațiu un aer plin de prospețime. Datorită nuanțelor deschise, abundenței de țesături și stofe naturale și a mobilierului cu caracter minimalist, extrem de funcțional, acest stil este poate, cel mai plăcut și degajat dintre toate stilurile de amenajare existente.

Citește în continuare →

Black Friday - un moment bun să schimbi aspectul locuinței

Data: 22 Noiembrie 2017

Dacă în alte țări, precum Statele Unite ale Americii, Black Friday se organizează într-o singură zi, comercianții români, au modificat acest concept, astfel încât, nu mai este surprinzător dacă găsești astfel de reduceri care să dureze mult mai mult. Unele firme respectă tradiția de o singură zi, unele prelungesc organizarea evenimentului peste weekend, altele pentru o săptămână, în timp ce unele companii au decis să organizeze Vinerea Neagră 2017 de două ori în luna noiembrie.

Și anul acesta cele mai importante firme specializate în distribuirea de mobilier vor participa la Vinerea Neagră, oferindu-ne ocazia de a completa, renova sau reînnoi mobila din casele sau apartamentele noastre.

Citește în continuare →

Cum să asortezi fotoliile cu canapeaua din living

Data: 18 Noiembrie 2017

Livingul sau camera de zi, nu este numai cea mai spațioasa cameră din apartamentul sau casa noastră, dar ar trebui să fie și cea mai confortabilă și primitoare. Este camera unde familia, prietenii sau musafirii , se adună la un pahar de vorbă și un schimb de idei. Nu este de mirare, că toată lumea încearcă din răsputeri să își mobileze această cameră cât mai frumos și mai confortabil.

Amenajarea unui living poate fi distractivă și de fapt amenajarea oricărei camere , mai mare sau mai mică, înaltă sau îngustă , ar trebui privită ca pe o joacă, în care există și câteva reguli de respectat. Dar în rest ar trebuie doar, să vă puneți imaginația la treabă și să încercați să amestecați si să asortați modele, texturi și culori.

Citește în continuare →

Mese pliante: soluția perfectă pentru case mici

Data: 18 Noiembrie 2017

Un spațiu de locuit de dimensiuni mici, rareori îți poate oferi privilegiul de a avea un spațiu separat pe post de dining, fapt care te presează să găsești soluții pentru a amenaja un loc de luat masa, de cele mai multe ori în bucătărie sau eventual living, care și ele la rândul lor se dovedesc neîncăpătoare.

Spațiile mici sunt în general o provocare atunci când vine vorba de obținerea unei amenajări funcționale, dar cu respectarea câtorva reguli și puțină imaginație, fiecare poate să-și amenajeze un mic colțisor în casă, elegant și confortabil pentru a savura un mic dejun, prânzul sau cina.

Citește în continuare →

Cu ce piese îți mobilezi livingul?

Data: 10 Noiembrie 2017

Livingul sau camera de zi joacă un rol important în viața fiecăruia dintre noi. Este cea mai tranzitată încăpere din locuință și spațiul pe care îl folosim pentru a ne relaxa; unde ne uităm la televizor și eventual luăm masa sau ne primim oaspeții.

Pentru asta, livingul trebuie să aibă un design confortabil, funcțional, care să ne ajute să ne reîncărcăm cu energie și să socializăm. Proiectul de amenajare al livingului trebuie să ia în calcul atât dimensiunile încăperii, cât și gusturile tale și ale familiei. Trebuie să ții seama de felul livingului, dar și de felul luminii și de direcția din care bate.

Citește în continuare →
«1 2 3 4 5» Pagina 1din 5
Sus