Consultanta telefonica Luni - Vineri: 08-18 si Sambata-Duminica: 08 - 14
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
Livrare in

CANAPELE

CANAPELE

Categoria canapele este o categorie in care vei gasi solutii diverse pentru orice incapere din casa ta sau la birou. Canapeaua este piesa de mobilier care nu lipseste din nicio casa, fiind considerata pe buna dreptate regina casei. Sunt canapele in modele, materiale, structuri si culori pentru toate gusturile, asa ca este usor de asortat in orice spatiu.

Subcategorii

Canapele extensibile (126)

Canapele extensibile sunt  un must have pentru orice locuinta moderna sau clasica. Gasim canapele extensibile de diferite dimensiuni, fixe sau extensibile, cu 2, 3, 4 locuri, bune pentru odihna zilnica sau pentru dormit zi de zi.

Canapele Living (103)

Canapele living este o categorie formata din produse potrivite pentru livingul tau. Gasesti canapele living pe mai multe dimensiuni, si mici si mari, extensibile sau fixe, disponibile intr-o diversitate maxima de culori astfel incat iti poti gasi ceva asortat livingului tau.

Canapele 4 locuri (7)

Asa cum ne dam seama din titulatura, canapele 4 locuri sunt acele produse care permit ca in acelasi timp sa poata sedea 4 persoane. Sunt canapele solide, rezistente, bune pentru utilizat pe termen lung.

Canapele Dormitor (64)

Daca iti doresti o canapea pe care sa o folosesti si pentru dormit, in categoria de canapele dormitor vei gasi solutii potrivite pentru dormit zi de zi. Canapele dormitor se diferentiaza prin faptul ca sunt extensibile, ca au extensii solide potrivite pentru utilizare zilnica si suprafetele sunt potrivite pentru odihna. Cele mai multe au si lada sau spatiu de depozitare lenjerie.

Canapele extensibile 3 Locuri (100)

Prin canapele extensibile 3 locuri se inteleg produsele carora le permit dimensiunile ca pe timp de zi sa stea asezate 3 persoane in acelasi timp. Pe timp de noapte, canapele extensibile 3 locuri permit ca doi adulti si un copil mic sa se odihneasca intr-un mod confortabil. 

Canapele extensibile 2 Locuri (26)

In categoria canapele extensibile 2 locuri gasesti produse carora dimensiunile le permit sa accepte 2 persoane sezand pe timp de zi. Canapele extensibile 2 locuri atunci cand sunt extinse permit odihna a doi adulti in conditii foarte bune.

Canapele Recliner (4)

Canapele recliner sunt prevazute cu un suport pentru picioare care se activeaza cu ajutorul unui buton sau a unei parghii. Acest suport pentru picioare fac canapele recliner sa fie considerate un must have pentru orice spatiu de odihna.

Canapele Piele (1)

CANAPELE PIELE

Canapele piele sunt realizate din piele de cea mai buna calitate. Sunt piese de mobilier alese de cei care isi doresc sa iasa in evidenta prin acest material natural, nobil, care innobileaza orice spatiu.

Canapele Fixe (13)

Categoria de canapele fixe sunt recomandate pentru spatii de zi, holuri, spatii de asteptare, spatii de gatit sau in camere de zi. Se numesc canapele fixe deoarece nu au in componenta lor o suprafata care sa se extinda si care sa formeze un pat.

Sus