Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 18 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
LUNGIME
LATIME
MOBILEAZA IN STILUL TAU

CANAPELE

In grupa de canapele vom gasi solutii de mobilare pentru orice spatiu, din orice casa sau de la birou. Gasim canapele grupate dupa dimensiune, dupa faptul ca sunt extensibile sau nu, dupa materialul de acoperire sau dupa structura din care este realizata suprafata de odihna.

Subcategorii

Canapele extensibile (159)

Canapele extensibile sunt  un must have pentru orice locuinta moderna sau clasica. Gasim canapele extensibile de diferite dimensiuni, fixe sau extensibile, cu 2, 3, 4 locuri, bune pentru odihna zilnica sau pentru dormit zi de zi.

Canapele Living (137)

Canapele living este o categorie formata din produse potrivite pentru livingul tau. Gasesti canapele living pe mai multe dimensiuni, si mici si mari, extensibile sau fixe, disponibile intr-o diversitate maxima de culori astfel incat iti poti gasi ceva asortat livingului tau.

Canapele 4 locuri (10)

Asa cum ne dam seama din titulatura, canapele 4 locuri sunt acele produse care permit ca in acelasi timp sa poata sedea 4 persoane. Sunt canapele solide, rezistente, bune pentru utilizat pe termen lung. Cand ne referim la canapele 4 locuri intelegem ca in pozitia sezut incap 4 persoane de dimensiuni medii pe acea canapea.

Canapele Dormitor (79)

Daca iti doresti o canapea pe care sa o folosesti si pentru dormit, in categoria de canapele dormitor vei gasi solutii potrivite pentru dormit zi de zi. Canapele dormitor se diferentiaza prin faptul ca sunt extensibile, ca au extensii solide potrivite pentru utilizare zilnica si suprafetele sunt potrivite pentru odihna. Cele mai multe canapele dormitor au si lada sau spatiu de depozitare lenjerie.

Canapele extensibile 3 Locuri (143)

Prin canapele extensibile 3 locuri se inteleg produsele carora le permit dimensiunile ca pe timp de zi sa stea asezate 3 persoane in acelasi timp. Pe timp de noapte, canapele extensibile 3 locuri permit ca doi adulti si un copil mic sa se odihneasca intr-un mod confortabil. 

Canapele extensibile 2 Locuri (29)

In categoria canapele extensibile 2 locuri gasesti produse carora dimensiunile le permit sa accepte 2 persoane sezand pe timp de zi. Canapele extensibile 2 locuri atunci cand sunt extinse permit odihna a doi adulti in conditii foarte bune.

Canapele Recliner (4)

Canapele recliner sunt prevazute cu un suport pentru picioare care se activeaza cu ajutorul unui buton sau a unei parghii. Acest suport pentru picioare fac canapele recliner sa fie considerate un must have pentru orice spatiu de odihna.

Canapele Piele (1)

CANAPELE PIELE

Canapele piele sunt realizate din piele de cea mai buna calitate. Sunt piese de mobilier alese de cei care isi doresc sa iasa in evidenta prin acest material natural, nobil, care innobileaza orice spatiu.

Canapele Fixe (19)

Categoria de canapele fixe sunt recomandate pentru spatii de zi, holuri, spatii de asteptare, spatii de gatit sau in camere de zi. Se numesc canapele fixe deoarece nu au in componenta lor o suprafata care sa se extinda si care sa formeze un pat.

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Pagina 1din 15
Sus