Consultanta telefonica Luni - Vineri: 08-18 si Sambata-Duminica: 08 - 14

Coltare extensibile Mango, 264x140x87 cm, perne gratuite

Descriere detaliată

Coltarul extensibil Mango este solutia potrivita spatiilor mici, atat prin dimensiuni cat si functii.
Este un coltar extensibil, cu un spatiu de odihna cu dimensiunile de 199x122 cm si cu lada de depozitare.
Coltarul este oferit impreuna cu 3 perne gratuite.

Dimensiuni coltar extensibil:
Latime totala/ Sezut: 264 cm
Adancime canapea: 140 cm
Suprafata de odihna: 199x120 cm
Dimensiuni perne: 3 perne

Culoare: crem cu maro

Material cadru:
Cadru sezut: Lemn masiv si pal
Cadru spatar: Lemn masiv si pal
Cadru brat: PAL, placaj

 Compozitie interna:
Sezut extensibil: spuma poliuretanica cu arcuri
Spatar: Spuma poliuretanica
Brat: Spuma poliuretanica, vata poliesterica, carton

 Material: material textil

 Produsul este predat ambalat, in 2 parti distincte ce necesita o asamblare simpla.

 Instructiuni de ingrijire:

  • Iti recomandam sa stergi saptamanal tapiteria cu o perie de haine pentru a indeparta praful.
  • Evita supraexpunerea coltarului la radiatii solare directe, foloseste perdele sau rulouri la geamuri.
  • Fereste canapeaua de colt de umezeala si tine cont ca si caldura poate afecta in timp culoarea materialului.
  • Canapeaua nu este rezistenta la actiunea obiectelor taietoare sau abrazive.
  • Evita folosirea produsului in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius sau asezarea produsului langa sobe sau alte surse de caldura (distanta recomandata este de minim 1.5 m).
  •  Mod de curatare:
  • Curatarea produsului poate fi realizata cu detergenti specializati (fara clor), alegerea facandu-se in functie de tipul de material. Aproape orice tip de pete proaspete pe mobilierul tapitat pot fi indepartate fara urma.
  • Recomandari de curatare specifice:
  • Petele de ceara: indeparteaza-le folosind o hartie absorbanta si fierul de calcat.
  • Guma de mestecat: acopera guma de mestecat cu cuburi de gheata (intr-o punga de plastic), razuieste cu un obiect contondent si sterge cu o carpa inmuiata in alcool etilic, apoi usuca suprafata umeda.
  • Petele de cafea: tamponeaza pata de cafea cu o carpa umeda cu apa si sapun si usuca apoi excesul de umiditate
  • Petele de bere se curata cu o carpa si o solutie din otet alb (1 lingura otet la 1 litru apa), apoi se usuca excesul de umiditate.
  • Petele de sange: foloseste apa rece pentru clatire
  • Petele de ciocolata: curati folosind o solutie de apa si sapun
  • Petele de suc de fructe:  aplici o solutie dintr-un amestec de amoniac si otet si usuci suprafata.
  • Petele de cerneala si ruj se curata cu acetona, clateste apoi cu apa si usuci.
  • Pentru petele de vin alb aplici o solutie 3/4 metanol si 1/4 apa,  speli cu apa si sapun si usuci.
  • Petele de vin rosu se curata astfel: stergi imediat lichidul, pui sare pe pata umeda iar dupa ce sarea va absorbi vinul curati si usuci.
  • Petele de grasime se curata aplicand pe pata servetele din hartie absorbanta, apoi curati zona afectata cu un burete folosind solutia de apa si sapun. La final usuci suprafata umeda.
Sus