Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Biblioteca living wenge NEPO PLUS

Descriere detaliată

Biblioteca living wenge NEPO PLUS, structura din pal, 117x38.5x113.5 cm lxAxh

Deoarece aceste biblioteci livinguri wenge din Colecția Nepo Plus vor atrage cu siguranță pe iubitorii de aranjamente moderne care prețuiesc formele simple și formele ergonomice. Biblioteca Nepo Plus formată din nouă rafturi pătrate este o alternativă unică la construcțiile tradiționale. Mobilierul nu este numai original, ci oferă și o mulțime de spațiu pentru depoitarea cărților și decoratiunilor. Nepo Plus iti ofera libertatea de a alege și capacitatea de a crea interioare unice și personalizate datorita gamei de culori puse la dispozitie. Designul modern este secretul unui spațiu confortabil, decorat într-un stil economic, dar expresiv. Formele simple, cu un cadru îngroșat vor adăuga un farmec oricărui interior.

Colecția Nepo Plus combină perfect designul modern cu funcționalitatea. Elementele colecției permit o aranjare practică și la modă a unei camere pentru tineri, a unei camere de zi, a unui birou sau a unui hol.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Dimensiuni: latime: 117 cm, adancime: 38.5 cm, inaltim:e 113.5 cm, greutate: 52.85 kg

Materiale folosite:

  • Corp: PAL,finisaj folie 
  • Peretele din spate: HDF

Utilizarea produsului:

  • Mobila se curăță cu o lavetă sau cu un prosop de hârtie ușor umed. A se evita utilizarea produselor chimice, cu excepția celor special concepute pentru îngrijirea mobilei.

Produsul este destinat pentru auto-asamblare.

Multe alte biblioteci potrivite tie si casei tale gasesti la MOBILA LIVING

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus