Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Mobila biblioteca de sufragerie MODAI, negru antracit

Descriere detaliată

 
 

Mobila biblioteca de sufragerie MODAI, negru antracit, structura din pal, 162x40x202 cm lxAxh

 

În interiorul spatios al casei tale poti să iti permiti un mobilier mai mare. Ai o mulțime de cărți și nu ai unde să le păstrezi? Transformi in colectii ziarele preferate, care nu vrei sa ajunga in debaraua casei tale? BibliotecA MODAI este o opțiune excelentă pentru iubitorii de design modern, care isi doresc o colectie mare de carti si ziare.

Biblioteca este formată din rafturi pe 5 nivele diferite. Cele mai joase doua rafturi au spatele complet acoperit, iar cele trei mai mari sunt deschise. Această formă iti permite sa utilizezi cu ușurința o piesa mare de mobilier care e în același timp foarte practică. Prin alegerea acestui mobilier vei obține mult spațiu de depozitare.  Desigur, alegerea este a ta!

Rafturile MODAI pentru camera de zi sunt disponibile în trei variante de culori - negru, alb și culoarea lemnului cald. Datorită acestui fapt, iti va fi foarte ușor să o asortezi restului încăperii! Datorită atenției la detalii, indiferent cum vei aseza mobilierul, acesta va fi foarte atractiv, ceea ce iti va oferi oportunități mari pentru crearea și partajarea spațiului.

O astfel de bibliotecă va deveni un element practic al livingului cu un design modern.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Dimensiuni:

  • Adâncime: 40 cm
  • Lățime: 162 cm
  • Înălțime: 202 cm
  • Greutate: 98.55 kg

Materiale folosite:

  • Corp: PAL

Utilizarea produsului:

  • Mobila se curăță cu o lavetă sau cu un prosop de hârtie ușor umed. A se evita utilizarea produselor chimice, cu excepția celor special concepute pentru îngrijirea mobilei.

Produsul este destinat pentru auto-asamblare.

Alte optiuni gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus