Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Biblioteca cu rafturi NEPO, alb, 117 x 38,5 x 113,5 cm

Descriere detaliată

alege biblioteca cu Rafturi Nepo - expunere la patrat

Colecția Nepo va atrage cu siguranță pe iubitorii de aranjamente moderne care prețuiesc formele simple și formele ergonomice.

Biblioteca Nepo formată din nouă rafturi pătrate este o alternativă unică la construcțiile tradiționale. Mobilierul nu este numai original, ci oferă și o mulțime de spațiu pentru depoitarea cărților și decoratiunilor.

Nepo iti ofera libertatea de a alege și capacitatea de a crea interioare unice și personalizate datorita gamei de culori puse la dispozitie

Designul modern este secretul unui spațiu confortabil, decorat într-un stil economic, dar expresiv. Formele simple, cu un cadru îngroșat vor adăuga un farmec oricărui interior.

Colecția Nepo combină perfect designul modern cu funcționalitatea. Elementele colecției permit o aranjare practică și la modă a unei camere pentru tineri, a unei camere de zi, a unui birou sau a unui hol.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Materiale folosite:

  • Corp: PAL,finisaj folie 
  • Peretele din spate: HDF

Utilizarea produsului:

  • Mobila se curăță cu o lavetă sau cu un prosop de hârtie ușor umed. A se evita utilizarea produselor chimice, cu excepția celor special concepute pentru îngrijirea mobilei.
  • Produsul este destinat pentru auto-asamblare.

Dimensiuni: lungime 117 cm, latime 38.5 cm, inaltime 113.5 cm, greutate 52.85 kg

 

Alte optiuni gasesti la MOBILA LIVING

Sus