Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22
Filtre

Amenajare living: Idei de mobilier în funcție de spațiul disponibil

Dată: 13 Octombrie 2017

amenajare living blade 2

Alegerea modului în care ne amenajăm propriul cămin ține în general de stilul de viată, de gusturile personale, de preferințele membrilor familiei și bineînțeles, de bugetul alocat. Fără îndoială, scopul final al oricărei amenajări este să ne reprezinte și să ne ofere confort și echilibru, asigurându-ne acea stare de bine pe care o cautam cu toții când ajungem acasă.

Livingul este în general cea mai spațioasă încăpere a casei, dar și cea mai versatilă, dat fiind faptul că aici petrecem cam cea mai mare parte din timp atunci când ne aflăm acasă, desfășurând diferite activități și este locul în care ne adunăm cu familia şi prietenii în diferite ocazii. Este spațiul în care ne relaxăm în fiecare seară, dar şi camera în care organizăm evenimente pentru cei dragi nouă, fie că este o masă festivă sau doar o seară de filme.

Livingul este locul unde ne petrecem cel mai mult timp si este una dintre cele mai importante camere din casa noastră. Drept urmare e absolut justificat faptul că vrem un design confortabil, care să se potrivească nevoilor noastre

Sfaturi pentru alegerea mobilierului pentru living

Atunci când locuiești într-un apartament mic, te confrunți cu problema unui spațiu limitat, mai greu de amenajat și în general, pentru toate camerele. Pentru a eficientiza spațiul, dar și pentru a-l face cât mai plăcut din punct de vedere vizual, ar trebui să ții cont de câteva trucuri.

1. Stabilește utilitatea / destinația spațiului

Fiecare cameră dintr-un apartament are o destinație stabilită, există un spațiu pentru bucătărie, o cameră destinată odihnei, un living... Modul în care va fi folosită camera este important în alegerea mobilei, astfel încât ea să corespundă din toate punctele de vedere.

În cazul în care livingul tău va avea ca scop doar primirea oaspeţilor, nu încărca spațiul cu multă mobilă, alege piese de mobilier și elementele decorative realizate din elemente simple, dar delicate. Dacă este vorba însă de un living cu trafic intens, pentru familiile în care sunt şi copii mici, mobila de living va trebui să treacă atât testul timpului, cât și al utilității. Să fie rezistentă, atât la utilizare intensă, cât şi la pete.

 • Dacă vei dori să iei masa cu cei dragi în living, va trebui să ai în vedere şi un spațiu pentru masa extensibilă, și mai multe scaune.

 • Dacă iți place să fii gazdă şi ai des invitați, vei vrea să ții paharele la îndemână într-o vitrină în living, asta nu înseamnă însă, să folosești livingul pentru depozitarea veselei pe care nu ai mai folosit-o de mult.

 • Dacă te numeri printre cei ce se relaxează seara citind, sau poate obișnuiești să mai lucrezi şi de acasă peste week-end, un fotoliu confortabil şi un mobilier ce include şi o bibliotecă vor fi alegerea perfectă pentru tine. Poți completa cu un lampadar şi o măsuţă mică.

 

2. Optează pentru calitate şi confort

Foarte mulți dintre noi, din dorinţa de a economisi, aleg preţurile mici în detrimentul calităţii, deşi la alegerea mobilei în general și mai ales pentru living, ar trebuie pus accent pe calitatea şi confortul oferit de aceasta. Mai mult de atât, o mobila ieftină care nu este de calitate se va uza mult mai repede și îți va crea un disconfort, atât vizual, cât și financiar, pentru că va trebui să o schimbi mai des. Alegerea fericită este cea care îmbină perfect calitatea şi confortul oferit.

 

3. Stabilește stilului de decorare al living-ului

Poate ar trebui să hotărăști din timp designul și stilul livingului tău, pentru ca mobila pentru living să nu facă notă discordantă cu amenajările din restul locuinţei. Indiferent dacă vei alege un stil retro, clasic, contemporan sau chiar minimalist, nu ai cum să greşești, dacă stilul va fi unul în concordanţă cu ambientul întregii locuinţe.

 

4. Alege mobila în funcţie de spațiul disponibil

Nu toate modelele de mobilă pentru living pe care le vezi într-un showroom sau în reviste se potrivesc în orice spațiu. De aceea, înainte să începi căutările, realizează măsurătorile cu exactitate. Nu vrei să ai o surpriză în momentul în care mobila pe care ai cumpărat-o nu se va potrivi spațiului tău de acasă.

 

5. Simplitatea este cea mai bună alegere

De multe ori mai puțin înseamnă mai mult, iar în designul de interior cu cât lucrurile sunt mai puțin complicate, este mai bine. Nu te complica şi alege doar acele piese care sunt obligatoriu necesare. Astfel, vei obține un living relaxant și elegant, fără piese care să încurce inutil spațiul.

 

6. Folosește cât mai multe accesorii în living

Aici ne referim la accesoriile de luminat și la oglinzi. Îndrăznește să aduci cât mai multă lumină, nu te limita la un singur corp de iluminat. Poți apela la accesorii precum lustra, veioza, lampadarul sau alte spoturi ce pot avea și rol decorativ, dar pot fi și utile pentru a lumina spațiul. Oglinzile sunt un accesoriu ce are rolul de a mări vizual spațiul. O oglindă mare, amplasată pe peretele opus ferestrei, va reflecta lumina naturală și va crea senzația unui spațiu mai mare.

Odată stabilite funcțiile spațiului poți alege mobilierul. Dacă spațiul este micuț orientează-te către mobilier mai simplu şi deschis la culoare, dar care să îți ofere suficient spațiu pentru depozitare. Chiar dacă fiecare avem așteptări diferite de la living-ul nostru, principiile de amenajare al acestuia sunt aceleași: avem nevoie de culoare de trecere care sa ne permită o deplasare ușoară prin cameră, o zona de relaxare/dicuții (alegerea canapelei și / sau a fotoliilor) și o zonă pentru depozitare (biblioteca, centru media). Nota personală o poți da cu ajutorul decorațiunilor, tablouri, perdele, un covor pufos şi câteva pernuțe decorative pot înveseli camera.

 

amenajare living lippi

 

1. Cum aranjezi mobila într-un living mic sau îngust

Apartamentele cu livinguri mici sau înguste sunt o provocare când vine vorba despre ideile de amenajare pe care le poți pune în aplicare. Trebuie ca designul să deschida și să mărească optic camera, fără ca aceasta să piardă confortul sau funcționalitatea necesare. Dar, cum să faci ca o cameră să arate bine, mai ales atunci când trebuie să faci mai mult loc pentru familie sau invitaţi şi să fie un mediu în care să vă simţiti bine?

 • Amenajarea unui living in alb este una dintre cele mai bune soluții pentru a da spațiului un aspect aerisit si larg, indiferent de mărimea încăperii. La fel de potrivite sunt și nuanțele deschise de bej, gri sau ivoire. Evită culorile stridente şi mergi pe cele pastelate.

 • Folosește mobilierul modular şi multifuncțional, oglinzile, sticla, precum şi finisajele lucioase. Renunţă dacă poți la uşi. Mobilierul trebuie să fie de dimensiuni mai mici şi mai degrabă funcţional şi în stil minimalist, decât masiv şi încărcat. De exemplu, o idee este folosirea de scaune fără braţe.

 • În general spațiul nu trebuie încărcat. Este mai bine ca spațiul să fie aerisit, cu imprimeuri care să dea senzaţia de proaspăt. De evitat utilizarea de draperii precum şi a perdelelor din materiale grele, elegante dar pretenţioase.

 • Iluminatul trebuie să fie destul de puternic, dar decoraţiile să nu încarce spațiul în mod suplimentar.

 • Nu cumpăra doar mobilă de mici dimensiuni, pe care să încerci să o înghesui în număr mare în living. Ar fi bine să accepţi limitările de spațiu şi să foloseşti mai puţine piese de mobilier, dar care să fie de dimensiuni medii. Canapelele şi fotoliile cu braţe uriaşe, măsuţele de cafea cu baze masive sau corpurile de iluminat de dimensiuni mari fac ca o cameră mică să pară şi mai mică. Alege o canapea şi fotolii care nu au braţe masive, sau chiar deloc, măsuţe de cafea care sunt mici şi uşor de mutat, dar şi corpuri de iluminat care nu încarcă tavanul.

 • Caută alternative și nu te lăsa prins prins în capcana a ceea ce ar trebui să ai în casă. Depășește situația de must have canapea, scaune sau o masă de cafea. Consideră că nu ai nevoie și găsește soluții alternative. Spre exemplu, poţi folosi tabureţi sau o bancă, sau două canapele mici puse în unghi de 90 grade.

 • Încearcă să decorezi livingul cu cel puţin două piese de mobilier de aceeaşi culoare cu peretele. În acest fel, piesele se vor integra bine în decor.

 • Dacă îţi place să primeşti oaspeţi la masă, atunci trebuie să ai tot ce îţi trebuie: scaune pentru toată lumea şi o masă. Soluția este masa extensibilă cu scaune, pe care să poți să o strângi, după ce pleacă oaspeţii.

 • Desigur, poţi să te orientezi şi către banchete sau taburete care sunt, în același timp, şi spaţii de depozitare, mese şi scaune care se pliază şi se pot depozita în dulapuri, balansoare care au şi o mini-măsuţă, rabatabile în lateral şi aşa mai departe.

 • În general ai nevoie de mobilier deştept adică multifuncţional sau cu utilizare (cel puţin) dublă. De exemplu, dulapul din care poţi trage un blat pe şine pentru a-l transforma în birou sau o masă ajustabilă în living: pentru a-i putea modifica înălţimea sau dimensiunile blatului, în funcţie de activităţile propuse şi să poţi transforma rapid camera din living în dining. Paturile rabatabile sunt adevărate salvatoare de spațiu, mai ales ales când au dublă utilizare: atunci când patul este strâns, pe partea cealaltă a patului sunt rafturi, boxe, decorațiuni (tablouri) şi/sau o canapea sau o banchetă.

 

amenakare living fever 2

 

În cazul în care livingul este prea mic, alegerea unui mobilier cu corpuri suspendate poate să ajute foarte mult. Utilizând dulapurile suspendate se măresc spațiile de depozitare, fără a folosi prea mult din spațiul mic al camerei.

Pentru ca un living nu se poate fără o bibliotecă, aici poți să nu te zgărcești, poți ocupa un perete întreg. Alegerea cea mai recomandată pentru apartamentele de bloc, unde spațiile sunt limitate, este biblioteca multifuncțională și practică, care conține mai multe spații de depozitare. Căteva rafturi sau un corp complet de bibliotecă, te vor ajuta să aranjezi cărțile și dosarele, dar în același timp și decorațiunile. Rafturile mascate de uși te vor ajuta să ascunzi obiecte pe care nu vrei să le lași la vedere, precum veselă, haine, obiecte de decor sezoniere etc.

Biblioteca multifuncțională trebuie să aibă și un spațiu de depozitare media (televizor, boxe, playere...), pentru că locul acestora este neapărat în living, în zona de relaxare din casă. De exemplu Setul living Fargo wenge, Setul mobila living Fever 2 alb, lucios sau Setul living Cancan, cu leduri, stejar san remo si alb, moderne, cu design minimalist și elemente de utilitate practică, cu sau fără iluminare cu led, sunt ideale pentru a completa designul unui living mic și îngust, care astfel va deveni elegant și confortabil.

2. Cum aranjezi mobila într-un living lung și îngust

Atunci când ai de-a face cu spații mici și trebuie sa le decorezi provocarea este parcă de două ori mai mare. O sufragerie mică poate crea probleme, dar dacă spațiul nu este doar mic, mai are și o formă ciudată, de exemplu lung și îngust, atunci ai într-adevăr o problemă.

Pentru un living lung și ingust, cele mai potrivite sunt piesele de mobilier compacte, pe lung, care să nu ocupe mult spațiu și să lase un aer aeristit în încăpere, fără să o încarce prea tare. Poți compensa cu ajutorul decorațiunilor, care să adauge un plus de personalitate și de culoare. De asemenea trebuie să avem grijă ca zona de relaxare, cea cu canapeaua sau cu fotoliile, sa nu fie prea îndepărtată de televizor.

Secretul constă să aplici câteva tehnici pentru crearea iluziei de spațiu

 • Una dintre cele mai comune metode de mărire vizuală a spațiului este folosirea unei palete cromatice în nuanțe cât mai deschise și luminoase, deci lărgirea spațiului cu ajutorul culorilor. Se pot aplica culori deschise (griuri deschise, cremuri, alb si alburile murdare) pentru laturile lungi, în timp ce pentru cele scurte se pot alege culori mai închise. În acest fel, se va produce o apropiere vizuală a celor doi pereți opuși, iar camera va părea mai puțin îngustă. Sau poți aplica pe laturile înguste un tapet cu dungi orizonale, făcându-le astfel să pară mai late. Dacă îți displace ideea de a te juca cu zugrăveala, poți folosi în același scop niște piese de mobilier în culori mai închise: o vitrină, o bibliotecă sau chiar un dulap.

 • Alt truc simplu pe care îl poți folosi pentru a scurta vizual lungimea unei camere înguste este folosirea finisajelor în amenajarea unui spațiu lung si îngust, prin montarea parchetului de-a latul, astfel încât desenul de pe suprafața pardoselii să traseze linii orizonale, paralele cu laturile scurte ale încăperii. Sau cu ajutorul unor grinzi din lemn montate pe tavanul încăperii sau a unor dungi pictate pe tavan, paralel cu pereții înguști ai acesteia.

 • Secționarea spațiului și împărțirea lui în arii de interes este cea mai eficientă și cea mai practică metodă.

Pornește de la destinația pe care vrei să o dai încăperii: birou, spațiu destinat lecturii, loc de luat masa/dining etc. și în functie de nevoile tale si ale familiei tale, poți stabili ce arii de interes va conține această cameră și astfel vei ști ce piese de mobilier (canapele, etajere, dulapuri) sau paravane despărțitoare din lemn, sticlă sau pînză să folosesti pentru a secționa spațiul dreptunghiular.

De exemplu, putem separa două arii cu ajutorul unei etajere sau a unei canapele așezate transversal, astfel încât spațiul din fața acesteia sa fie destinat momentelor de relaxare în fața televizorului, iar cel din spate locului, pentru luat masa sau pentru lucru la birou.

Măsuțele consolă sunt foarte eficiente în acest caz, mai ales atunci când sunt poziționate în spatele canapelei. De asemenea, este recomandat mobilierul model slim, de exemplu o canapea îngustă.

 • Pentru un spațiu lung și îngust, se recomandă căt mai mult, folosirea luminii naturale. În acest sens, stabiliți zona pentru relaxare în apropiere de principala sursă de lumină naturală, pentru că va influența modul de amenajare pentru restul spațiului și va favoriza aranjarea mai aerisită a celorlalte piese de mobilier. Un alt truc eficient, care va crea iluzia de spațiu amplu, este să așezăm fotoliile la distanță față de perete.

Spatiile lungi, cu ferestrele dispuse pe una dintre laturile înguste, sunt, adesea, și destul de întunecoase. Din această cauză este foarte important să se evite acoperirea ferestrelor prin folosirea jaluzelelor și draperiilor opace și greoaie, acestea putând fi înlocuite cu perdele albe vaporoase sau cu jaluzele tip panou japonez de culoare albă, care permit trecerea luminii.

 • Pe lângă lumina naturală, după lăsarea întunericului orice spațiu are nevoie de iluminat artificial diversificat, mai ales în cazul unei încăperi lungi și înguste, întrucât o lustră montată în centrul tavanului nu are cum să asigure suficientă lumină în orele de seară. După împărțirea spațiului în arii de interes, va fi mai ușor să decizi de câte surse de iluminat este nevoie, alocând pentru fiecare zonă câte o sursa pentru lumina de ansamblu și alte câteva surse de iluminat local: veioze, lampadare, aplice de perete, spoturi etc.

 • Plasarea mobilierului și a elementelor decorative într-un mod cât mai dinamic, având în vedere că spațiul gol din centrul unei încăperi nu va fi folosit niciodată în alt scop decât cel de trecere, se poate renunța fara probleme, la el. Nu trebuie să fii tentat să așezi patul, biroul și alte piese de mobilier doar de-a lungul unui singur perete, pentru că așa vei accentua și mai mult forma ciudată a camerei.

De exemplu, se poate opta pentru așezarea unei canapele perpendicular pe pereții lungi, adică chiar în centrul încăperii sau la o treime din lungimea acesteia. Poți chiar așeza două canapele mai mici față în față, iar între ele îți va rămâne loc pentru o măsuță de cafea. Un covor așternut de-a latul încăperii, în fata canapelei din living, poate induce senzația de lărgire a camerei, iar un tablou supradimensionat desfășurat pe orizontală poate avea același efect. Ideea este să nu folosești aceste elemente decorative pentru ambele arii de interes ale încăperii, ci să aloci câte un tablou sau un covor pentru fiecare dintre ele.

 • Alegerea accesoriilor în forme rotunjite, care contrastează cu natura liniară a camerei este un alt truc pentru mărirea vizuală a camerei. Trebuie evitate liniile și dungile pentru că ele vor accentua senzația de lungime și îngustime. De asemenea, trebuie evitat efectul de coridor prin alegerea unor piese de mobilier și poziționarea lor de-a lungul camerei,

 • Foarte important este să nu supraaglomerați cu decorațiuni dar, în același timp să folosiți pete de culoare pentru distragerea atenției privitorului. Se pot folosi modele, texturi, imprimeuri, culori pe diverse scaune, perne, abajururi, alte obiecte decorative, pentru a atrage în mod direct privirea de la forma camerei. Un alt truc elegant este integrarea oglinzilor și/sau a obiectelor de artă. Efectul lor va fi, de a crea zone de interes mai mici care vor sparge monotonia unui living lung și îngust.

 

 

amenajare living saala 3

 

Alegerea mobilei este foarte importantă, prima este canapeaua pe care o veți pune aproape de perete sau chiar lângă perete, completată de o măsuță dreptunghiulară, îngustă. Vă puteți folosi chiar de un colțar pentru a împărți camera. Apoi optați pentru rafturi deschise, suspendate sau etajere. Sau puteți opta pentru seturi de mobilă living precum Setul mobilă living Timber 1, negru cosmic, Setul camera de zi Modern sau Setul mobilă living SAALA 3 ULTRA-BRILLIANCE ILUMINARE cu LED, care te fascinează prin reușita combinației dintre design, culoare și iluminarea discretă cu led.

Concluzia ar fi că, atunci când avem în față o încăpere lungă si îngustă, provocarea cu care ne confruntăm este să transformăm acea camera într-una primitoare, fără constrângeri. Designerii ne sfătuiesc să încercăm să evităm un decor mult prea formal și prea static.

3. Cum aranjezi mobila într-un living open space

În ultimii ani, conceptul de open space, ca urmare a nevoilor crescute de comunicare și socializare, a câștigat teren în preferințele designerilor și al beneficiarilor, în comparație cu clasica compartimentare a locuințelor, cu ajutorul pereților zidiți. Și asta pentru că tuturor ne plac spațiile ample, inundate de lumină și aerisite.

Pereții nu mai sunt la modă, pentru că ne place să petrecem cât mai mult timp cu familia, făcând diferite lucruri (unii se joacă, alții navighează pe Internet sau prepară ceva pentru cină), fără a fi nevoiți să stăm închiși în camere separate. Trăim într-un mediu dinamic, în care timpul este foarte prețios, de aceea vrem să îl valorificam cât mai mult, mai ales atunci când vine vorba de cei dragi.

Indiferent de tipul de locuință pe care îl aveți (casa, apartament, garsonieră etc.), un open-space se potrivește oriunde; cu atât mai mult, într-un spațiu mic, el mărește vizual camera și te scapă de cel puțin doi pereți care îți stăteau în drum.

Un living in stil american este, de fapt, o extensie a holului de la intrare, care face din această încăpere una extrem de practică, dar și ușor de amenajat într-un mod coerent. Vei păstra o singură schema de culoare atât pentru hol, cât si pentru living, astfel încât ele să pară ca sunt unul în continuarea celuilalt.

Un living cu bucatarie inclusă funcționează de minune chiar și în cele mai mici apartamente, pentru că se unesc două spații cu funcționalități apropiate. Va fi mai ușor să prepari masa în timp ce tragi cu ochiul la televizor sau te întreții cu familia.

Ce trebuie să iei în calcul în cazul unei amenajări open space

Indiferent că ai demolat un apartament vechi (cu toate avizele necesare pentru desființarea peretelui despărtitor dintre bucătărie și living) sau te-ai mutat într-un open space nou, nu uita că, fiind amenajate în plan deschis, de acum încolo cele două încăperi vor comunica, așa că este foarte important ca finisajele, decorațiunile, combinațiile cromatice și mobilierul celor două zone să se îmbine armonios, completându-se reciproc.

 • Împărțirea pe zone a unui open space - Pe lângă zona dedicată preparării mâncarii și cea dedicată livingului, un open space conține și o arie destinată locului de luat masa. Practic, prin contopirea celor două încăperi, se face loc și pentru o a treia: diningul. De regulă, acesta este folosit pentru a delimita vizual cele două zone principale ale spațiului comun.

 • Importanța iluminatului într-o amenajare open space - Oricât de mic ar fi, un open space este compus din mai multe zone de activitate, fiecare dintre acestea având nevoie de iluminare adecvată, atât din considerente estetice cât și din considerente ce țin de confort. Astfel încât, în funcție de suprafață, zona livingului va avea nevoie de cel puțin o sursă de iluminat principală (o lustră sau o plafonieră montată pe tavan) și de câteva surse de iluminatl local. Acestea pot fi aplice de perete, veioze așezate pe măsuțele de cafea situate în apropierea canapelei și a fotoliilor sau lampadare cu picior.

Iluminatul bucătăriei are mai mult decât un rol decorativ, acesta fiind extrem de util pentru ușurarea procesului de gătit, iar pentru zona de luat masa are un rol decorativ, pentru a pune locul în valoare.

 • Alegerea culorilor pentru amenajarea în plan deschis - Se aplică regulile universale de asortare a culorilor. Important este ca toate elementele reunite într-o încăpere comună să se potrivească din punct de vedere cromatic. Poți alege culori complementare, care generează contraste puternice: alb și negru, roșu și verde, portocaliu și albastru, violet și galben sau poți merge pe decorarea în culori analoage, adică poți folosi mai multe nuanțe ale aceleiași culori.

 

amenajare living linate 1

 

Totuși, există situații când spațiul cere o divizare din punct de vedere funcțional și uneori chiar estetic, în special în cazul spațiilor foarte ample în care este necesară o delimitare a zonelor de activitate. Uneori și în cazul spațiilor mai mici este nevoie de o divizare funcțională, iar în acest caz, un perete nici nu mai poate intra în discuție. Există soluții ingenioase - divizorul de spații - care să rezolve astfel de situații fără a afecta senzația de spațialitate.

 • Ridicarea unui perete pe semiînălțime;

 • Folosirea panourilor din sticlă transparentă sau sablată sau al paravanelor realizate din diverse materiale;

 • Cu ajutorul unui bar îngust, care să servească și drept banc de lucru atunci când gătești, economisind astfel destul de mult spațiu:

 • Cele mai spectaculoase și practice sunt piesele de mobilier folosite pe post de divizor / separator de spații, mai exact rafturile tip bibliotecă, care pe lângă faptul că oferă o delimitare a anumitor zone de interes, fără a modifica componentele structurale ale încăperii, au un spațiu suplimentar de expunere sau chiar de depozitare, și au un important rol estetic într-o amenajare, devenind de cele mai multe ori punctul focal al acesteia.

Alegerea canapelei este de asemenea un pas important. Dacă ai decis că vei invita des şi musafiri din afara orașului, cu siguranță o canapea cu funcție pat este ideală. În funcție de spațiu poți alege atât o canapea lineară completată de fotolii cât şi o canapea de colţ. Unele canapele, chiar şi de colţ, au spatele tapiţat tocmai ca să poată fi poziționate şi în centrul camerei. Iar dacă spațiul este mai generos în adâncime, poţi folosi canapeaua plasată central, ca delimitare a funcțiilor camerei, cum ar fi trecerea de la zona de relaxare formată din canapea şi mobilier media la zona de dining formată din masă şi comodă sau vitrină cu veselă.

În încăperile ceva mai mici, lucrurile sunt oarecum simple, putem folosi drept separator o etajeră sau un ansamblu de etajere, însa partea frumoasa vine în cazul spațiilor generoase care ne permit sa ne jucam cu volumele și în care putem folosi o întreaga bibliotecă pe post de perete despărțitor, care să ne ofere și un plus de spațiu de depozitare în dulapurile prevăzute cu uși. Mobila living Linate 1, Set mobila living Avila 2 sau Set mobila living Desert 2, au soluții de mobilare pentru diferite tipuri de încăperi. Linia moderna, culoarea alb lucios, frezarea în cant le recomandă ca o soluție de succes pentru un living open space elegant și luminos.

În ceea ce privește design-ul de interior, alegeți același stil de amenajare pentru a exista o continuitate între cele două zone. Sau, din contra, puteți crea un contrast plăcut de culori, texturi și forme, puțin mai greu de reprodus, dar foarte impresionant.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
 • Nici un comentariu pănă acum
Sus