Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22
Filtre

Tabureți colorați sau cum să spargi monotonia din amenajările interioare

Dată: 11 Mai 2018

tabureti colorati sau cum sa spargi monotonia din amenajarile interioare

 

Confortabil este cuvântul de ordine al designerilor de interior în tendințe, iar tot mobilierul care ne înconjoară trebuie să fie plăcut și comod. Nu mai sunt linii clare în ceea ce privește stilul, important este să fie plăcut, să te simți bine în casa ta. Poți să adopți orice stil te va face să te simți confortabil și relaxat.

Culorile foarte deschise sau pale sunt cele mai folosite în tendințele actuale, dar cu toate că moda este în continuă schimbare există o tendință mereu actuală care arată că accentele de culoare îți vor personaliza casa, îți vor face plăcere și te vor face să te simți mai acasă.

Alege acele culori puternice care îți plac și vei vedea că aceste pete de culoare vor avea un impact pozitiv atât asupra spațiului cât și a stării tale de spirit.

Tabureți colorați pentru contrastul din living

În living o mare atenție se acordă zonei de discuții, care trebuie neapărat să fie confortabilă și să ofere suficient spațiu pentru cei dragi și pentru prieteni.

Simplitate, multă lumină și stare de bine, asta se regăsește în ambientul livingului. Indiferent de stilul adoptat, culorile tapițeriilor din living se armonizează cu draperiile și covorul.

Pornind de la funcționalitate și aspectul practic al obiectelor o idee de luat în considerare este mărirea numărului de locuri de stat. Unul sau două taburete Costa în culori tari și contrastante vor crea o pată de culoare foarte necesară și îți vor rezolva problema numărului de scaune pentru musafiri.

Un efect cu totul special, o adevărată aroganță, poate fi obținută cu taburetele London, taburete bicolor cu material și culoare pentru bază, diferită de cea pentru șezut.

O idee la fel de valoroasă este ca tabureții colorați să fie cu design apropiat de canapea și fotoliu, fiind folosit în apropierea acestuia din urmă pentru întins și relaxare.

Și aici, datorită numeroaselor variante de stofe, alegerea unei tapițerii în contrast de culoare ar însemna o spargere a monotomiei designului în living.

tabureti colorati living

Tabureți colorați pentru un hol plin de energie

Dacă ai o locuință cu un hol este de dimensiuni mici, stilul scandinav îți poate oferi un mobilier funcțional, cu spații inteligente pentru depozitare, menite sa facă orice spațiu să pară aerisit și luminos. Vei opta pentru mobilierul înalt și compact, o amenajare pe verticală, astfel încât să nu îngustezi și mai mult spațiul. Un cuier mic, un pantofar compact, organizat pe rafturi, cu o posibilă măsuță pot fi ideale pentru amenajarea holului.

Cu siguranță își va găsi utilitatea un taburet Harris cu picioare de lemn, svelte și suficient de înalte, realizat din poliuretan de ultimă generație cu structura HR, high resilience. Dacă spațiul permite taburetul poate fi înlocuit cu unul tip banchetă gen taburetul mare Harris, mult mai generos ca dimensiuni, având lungimea de 100 cm.

 

tabureti colorati hol

Tabureți colorați pentru relaxarea din dormitor

Calitatea somnului depinde într-o mare măsură de felul în care ne amenajăm dormitorul, cu atât mai mult cu cât aproape o treime din viață o dormim. În ceea ce privește stilul abordat pentru a amenaja un dormitor nu există o regulă strictă, mix and match. Poți mixa diverse influente, de la clasic, la shabby chic, la retro sau rustic cu elemente moderne sau contemporane astfel încât să obții decorul dorit. Nuanțele delicate de crem, bej, ivoire, gri sau culorile pastelate sunt ideale pentru un dormitor. Dacă spațiul permite poți adăuga și culori mai intense, ca elemente de accent sub forma unui taburet Rodez care poate și funcție utilitară în dormitor.

Acest taburet, poate fi deosebit de adecvat și în living, ținând cont că este dintr-un set din care mai poți alege o canapea de 3 locuri și fotolii.

 

tabureti colorati camera copilului

Tabureți colorați petru veselia din camera copiilor

Camera copilului este mai mult decât un simplu dormitor. Aici este locul său de joacă, locul unde explorează lumea, unde își face temele sau își invita prietenii. Pe măsură ce crește, copilul va avea nevoi diferite și odată cu ele și camera va trece prin modificările de rigoare.

Indiferent de vârsta copilului, fie că este bebeluș sau școlar, de foarte mare importanță pentru însoțitorii lui sau prieteni un loc de șezut, nu foarte mare dar comod pentru orice vârstă, bun și pentru bunici și pentru prieteni, este chiar necesar.

Unul sau două taburete Pumba în culori tari și contrastante, cu un design simplu și modern, vor crea o pată de culoare foarte necesară, transformând camera copilului nu numai într-o cameră confortabilă, dar chiar în una veselă și plină de culoare.

Taburetul Pumba, datorită designului și totodată varietăților de culoare sub care poate fi procurat, se potrivește în oricare cameră a casei noastre și cu siguranță va fi perceput ca un element ce poate sparge monotonia unui interior.

Piesele mici de mobilier sunt deseori subestimate pe nedrept, dar poți avea parte de multe beneficii dacă le folosești. Tabureții tapițați sunt reprezentativi pentru acest gen de mobilier, ei aducând totdeauna un plus de culoare și funcționalitate în locuință. Pentru că nu ocupă mult loc și sunt piese de mobilier versatile le poți folosi în mai multe scopuri, plus că sunt ușoare, facil de manevrat și suficient de accesibile ca preț.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum
Sus