Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Articole

De ce să alegi un sistem modular în bucătărie

Data: 21 Martie 2019

de-ce-sa-alegi-un-sistem-modular-in-bucatarie.html

Bucătăria este una dintre componentele de bază ale casei tale, fiind locul în care îți poți exersa abilitățile de bucătar ori de câte ori dorești. În același timp însă, este și un spațiu în care poți servi masa alături de persoanele dragi ție și te poți bucura de momente relaxante și plăcute. Atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei, e destul de greu să ajungi la un acord între latura practică și cea estetică. Trebuie să găsești soluția perfectă de așezare a dulapurilor și obiectelor electrocasnice, iar dacă dispui de un spațiu restrâns, provocarea e și mai mare.

Există, însă, o soluție salvatoare: versatilul sistem modular, cu mobilierul adaptat dimensiunilor spațiului tău și răspunzând eficient nevoilor din fiecare încăpere.

 
Citește în continuare →

Cum îți influențează mobilierul starea de spirit

Data: 20 Martie 2019

Spațiul fizic înseamnă, totodată, și spațiu mental, mediul în care trăiești poate influența destul de mult modul în care te simți. Anumite spații îți dau energie și te fac să te simți optimist, iar altele te apasă pur și simplu și îți dau un sentiment de tristețe nemotivată. Poți amenaja bucătăria pentru a te simți mai vesel când gătești, poți decora living-ul pentru a fi un spațiu mai primitor și mai relaxant, sau îți poți aranja dormitorul pentru un somn odihnitor.

Lucrurile dintr-un spațiu nu trebuie să te apese, trebuie să ai loc suficient să respiri. Dacă te trezești dimineața prost dispus și neodihnit, după un somn agitat, dacă imaginea casei tale nu corespunde nevoilor tale de confort, vei crea o atitudine negativă care îți va tăia procente bune din nivelul de energie din ziua respectivă. Optimismul este cel care îți încarcă bateriile și te ajută să te bucuri de viață.

 
Citește în continuare →

Soluții de dormit pentru oaspeți

Data: 20 Martie 2019

/solutii-de-dormit-pentru-oaspeti.html

 

Vară sau iarnă, de sărbători sau în concedii, există posibilitatea ca musafirii să ne bată la ușă. Prieteni sau rude, ar trebui să ne bucurăm și să ne simțim minunat alături de cei dragi. Chiar dacă apartamentul este prea mic și nu are cameră de oaspeți, importantă e atitudinea gazdei care te întâmpină cu brațele deschise. Și acum vine problema oricărei gazde binevoitoare... totuși unde-i culcăm? Problema referindu-se la faptul că îți dorești o cale de mijloc, între o bună impresie și confortul propriu.

Soluția cea mai bună ar fi să existe o cameră pentru oaspeți, ceea ce într-un apartament de bloc ar fi greu. Și atunci cum putem ca într-un spațiu mic să avem și dormitor și living și spațiu de relaxare, iar din când în când să primim și musafiri?

 
Citește în continuare →

5 idei despre cum să-ți organizezi o grădină pe balcon

Data: 13 Martie 2019

5-idei-despre-cum-sa-ti-organizezi-o-gradina-pe-balcon.html

 

Te poți bucura de un adevărat rai cu verdeață chiar pe balconul apartamentului tău, indiferent cât de mare sau mic este acesta. Ai nevoie de puțină inspirație și de câteva obiecte care să dea culoare și veselie spațiului tău verde suprateran. Balconul este o extensie a casei tale care merită toată atenția ta, cu atât mai mult la început de primăvară când vremea caldă te îmbie să petreci timp afară la lumină și în aer liber. Pur și simplu, imaginează-ți cum este să te trezești dimineața și să-ți bei cafeaua aproape de cer, înconjurat de flori colorate, în adierea caldă a vântului. Nu-i așa că simți briza de vacanță?

 

 
Citește în continuare →

Idei de amenajare pentru un hol mic

Data: 12 Martie 2019

/idei-de-amenajare-pentru-un-hol-mic.html

Pentru că prima impresie contează, holul de la intrare trebuie amenajat cât mai atractiv pentru un climat propice desfășurării unei vizite de la început. Chiar dacă în amenajarea holului te poți lovi de unele restricții legate de lipsa luminii sau de dimensiunile mici, în final, el va trebui să ofere oaspeților și membrilor familiei o zonă funcțională, care să acopere nevoile de depozitare pe toată durata anului, dar să fie și atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Indiferent de dimensiunile holului, aici trebuie păstrate hainele de exterior, încălțămintea, căciulițele, gențile, cheile, aici te privești în oglindă înainte de a ieși din casă și tot aici trebuie să îți schimbi încălțămintea de afară cu papucii de casă. Pentru un hol mai mare, poți lua în calcul și o măsuță cu două fotolii, un dulap mai mare, o banchetă cu loc de depozitare în interior, chiar și corpuri cu rafturi, pe care să pui diverse decorațiuni sau cărți.

 
Citește în continuare →

Amenajări interioare în stil scandinav: sfaturi și modele de design

Data: 06 Martie 2019

amenajari-interioare-in-stil-scandinav-sfaturi-si-modele-de-design.html

 

Prin simplitate, eleganță, naturalețe și funcționalitate, stilul decorativ scandinav este unul dintre cele mai degajate stiluri de amenajare interioară, permițând piese de mobilier nefinisate, nuanțe deschise, abundență de țesături și stofe naturale. Scopul principal al designului scandinav, care implică modele frumoase și produse de calitate, este îmbunătățirea vieții cotidiene și crearea unei relații între elementele de design și natură.

Casa amenajată în stil scandinav este lipsită de accente cromatice și stilistice agresive, această temă fiind potrivită tuturor categoriilor de vârstă, întrucât este extrem de practică și ușor de adaptat. Tocmai din aceste motive amenajările interioare în stil scandinav au devenit o opțiune din ce în ce mai atractivă și mai populară.

 
Citește în continuare →

Modele de paturi matrimoniale potrivite tipului tău de dormitor

Data: 06 Martie 2019

modele-de-paturi-matrimoniale-potrivite-tipului-tau-de-dormitor.html

 

Dormim, citim, medităm, ne jucăm cu copiii sau petrecem momente tandre cu partenerul iubit. Dormitorul este locul unde se petrece magia vieții. Amenajarea dormitorului este foarte importantă pentru obținerea unei stări de bine, pentru că vrem să fie oaza noastră de relaxare, de unde să ne încărcăm cu energie după o zi încărcată.

Pentru că patul este vedeta oricărui dormitor, ocupând nu doar locul central din punct de vedere fizic, ci și ca funcționalitate, alegerea modelului potrivit poate fi într-adevăr o adevărată provocare. Specialiștii în amenajări interioare recomandă să alegem patul pornind de la stilul de design care ne place.

Îți prezentăm 5 stiluri de amenajare a dormitorului și paturile matrimoniale potrivite pentru fiecare dintre ele, pentru a vedea care ți se potrivește cel mai mult.

 
Citește în continuare →

Cum să alegi salteaua corectă dacă ai dureri de spate

Data: 01 Martie 2019

cum-sa-alegi-salteaua-corecta-daca-ai-dureri-de-spate.html

Cel puțin 1 din 10 adulți suferă permanent de dureri de spate, spun specialiștii. Și tot ei ne confirmă faptul că toți am suferit sau vom suferi la un moment dat de dureri, fie că ne referim la durerile din zona inferioară de la nivelul rinichilor, fie la cele superioare de la baza gâtului. Când ne gândim că peste 8 ore dintr-o zi ni le petrecem dormind sau stând în pat, atunci alegerea unei saltele devine extrem de importantă. Așadar, dacă te trezești cu dureri de spate în fiecare dimineață, credem că este momentul să începi cu primul pas: schimbarea saltelei de pat. Durerile de spate reprezintă unul dintre simptomele care apare dintr-o mulțime de cauze, de la cele de natură hormonală (cortizonul este un hormon care se eliberează din cauza stresului și produce contracturi musculare), obiceiuri nesănătoase (încălțăminte nepotrivită, poziție incorectă de lucru pe scaun, purtarea unui genți prea grele etc) afecțiuni ale rinichilor sau ale plămânilor sau din cauza unei hernii de disc sau probleme ale coloanei vertebrale.

Citește în continuare →

Cum să-ți alegi dulapul potrivit în funcție de garderobă

Data: 27 Februarie 2019

 

cum-sa-ti-alegi-dulapul-potrivit-in-functie-de-garderoba.htmlChiar dacă ești un colecționar de haine, pantofi și accesorii care adaugă ceva nou în garderobă în fiecare sezon, sau doar pur și simplu vrei un dulap în care să încapă hainele tuturor membrilor familiei sau un dulap de dimensiuni mici, pentru că nu ai nevoie de ceva mai mare, înainte de a-l achiziționa e bine să începi prin a-ți planifica spațiul necesar pentru stocare.

Un dulap de haine trebuie să fie util și funcțional și în orice categorie te-ai încadra, există un dulap pentru tine, cu condiția să faci și câteva evaluări înainte. Dulapul potrivit înseamnă ca un dulap să fie suficient de încăpător pentru tot ce ai tu nevoie și să nu fie nici prea mare încât să nu încapă în cameră sau să nu lase spațiu să te miști pe lângă el.

Citește în continuare →

Cum să mobilezi camera de zi cu un buget mic

Data: 20 Februarie 2019

cum-sa-mobilezi-camera-de-zi-cu-un-buget-mic.html

Mobilarea cu buget redus pleacă de la două lucruri esențiale, planul și bunul gust. Planificarea este necesară oricărui proiect, dar mai ales când este vorba de buget redus. Pentru un „acasă” care să ofere deconectare și reîncărcarea bateriilor și mai ales pentru ca amenajarea apartamentului să nu fie un prilej de stres, trebuie să nu sărim peste pașii care ar trebui urmați și planificați.

Indiferent că trebuie să mobilăm, cu buget redus, o cameră goală sau să remobilăm o cameră renovată, este simplu de înțeles că va trebui să ne cumpărăm mobilierul care se potrivește nevoilor și stilului nostru. Practic, mobilier funcțional și util, care să ofere confortul și relaxarea de care avem nevoie. O soluție ieftină și care apelează la imaginație este alegerea mobilierului modular, care arată ca o singură unitate, dar poate fi rearanjat și combinat după caracteristicile sufrageriei și preferințele tale.

 
Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 15
Sus