Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Articole

Amenajare apartament: sfaturi, idei și modele pentru amenajarea apartamentului

Data: 16 Noiembrie 2018

Sfaturi, idei și modele pentru amenajarea apartamentului

 

Amenajarea unui apartament este o reală provocare. Fie că este unul nou sau renovat, la sfârșitul lucrărilor rezultatul trebuie să fie unul singur, un cămin pentru familie.

Amenajarea trebuie să țină seama de condițiile existente ale apartamentului, dar și de nevoile familiei și deci de aranjamentele necesare, care îi vor da practic personalitatea. Indiferent de dimensiuni, spațiile vor fi amenajate în așa fel încât să creeze condiții de confort.

 

 

 

 

 

 

Citește în continuare →

Ce înseamnă pat boxspring

Data: 14 Noiembrie 2018

Ce inseamna pat boxspringPatul este elementul indispensabil și cu cel mai mare impact vizual din dormitor. În ceea ce privește camera adulților, ideal ar fi să se opteze pentru un pat confortabil de dimensiuni cât mai mari, pentru a avea parte de toată odihna care li se cuvine. Nu putem lăsa la voia întâmplării modul în care dormim, orele de somn trebuie exploatate la maxim pentru a-i oferi organismului nostru posibilitatea de a se reface.

În alegerea patului din dormitorul matrimonial trebuie să ținem cont de nivelul de confort asigurat de piesa de mobilă dar și de aspectul estetic pe care acesta îl dă încăperii. Mai mult decât simple paturi tapițate, noile paturi boxspring bazate pe un sistem inteligent de dormit oferă o gamă largă de paturi elegante și stilate, cu un design atrăgător care îți vor face viața mai ușoară și noaptea mai odihnitoare. Te vei putea bucura de fiecare dimineață, fără dureri de spate, și cu întreg corpul relaxat.

Citește în continuare →

Amenajare balcon: idei si modele de design pentru balconul tau

Data: 09 Noiembrie 2018

Amenajare balcon: idei si modele de design pentru balconul tau Balconul este considerat ca o gura de oxigen pentru cei care locuiesc la bloc, deci nu au curte și sunt, mai ales, limitați de spații mici. Balconul poate fi considerat oaza de relaxare unde putem uita de stres sau de cenușiul de afară și ne putem relaxa cu o băutură caldă sau rece, funcție de anotimp. Dar poate fi luat în considerare și ca o anexă utilă pentru extinderea spațiului în amenajările celorlalte încăperi.

Practic, atunci când locuim la bloc, de cele mai multe ori toată atenția o oferim camerelor mai mari iar balconul îl privim doar ca pe un loc unde putem ține conservele sau ca pe un loc unde depozităm diverse lucruri. Luând balconul în considerare este ca și cum ai câștiga o nouă cameră în apartament, cu panoramă și în mare parte în aer liber.

Citește în continuare →

Amenajare bucătării moderne: idei practice pentru o bucătărie modernă

Data: 02 Noiembrie 2018

Amenajare bucătării moderne: idei practice pentru o bucătărie modernă

 

Bucătăria este un spațiu al creativității, un loc unde se prepară, dar se și servește masa, ceea ce o transformă într-un loc de socializare și de destindere. Modul ei de amenajare este influențat și de puținul timp care ne rămâne pentru a ne relaxa, odihni sau pentru a îl petrece alături de familie sau prieteni.

Pentru a amenaja o bucătărie modernă nu este suficient să investești foarte mult în aparatură de ultimă generație, spațiul respectiv trebuie să fie cât mai practic și ușor de utilizat și să corespundă mai multor nevoi. Accentul trebuie pus pe funcționalitate, eficiență și estetică, iar materialele brute precum, lemnul, betonul sau piatra vor fi îmbinate cu finisaje din marmură, cuarț sau metale mate.

 

Citește în continuare →

Amenajare bucătărie mica: idei si sfaturi utile pentru o bucătărie mica

Data: 01 Noiembrie 2018

Amenajare bucătărie mica: idei si sfaturi utile pentru o bucătărie micaBucătăria în zilele noastre nu mai este locul unde ne autoexilăm pentru că ne place sau nu să gătim, ci devine din ce în ce mai mult, un spațiu de relaxare și de socializare, locul unde se strânge toata familia pentru a mânca împreună, dar și pentru a sta la povești.

De cele mai multe ori bucătăria nu este un spațiu favorizat, dimpotrivă chiar limitat ca întindere și după ce montezi dulapurile și electrocasnicele, constați că nu prea îți mai rămâne loc și pentru o masă decentă. O bucătărie de mici dimensiuni, poate fi o provocare pentru oricine pentru că limitează spațiul de mișcare, de lucru și de depozitare.

Cum ai putea face dintr-o bucătărie mică, indiferent de formă (patrată, lungă și îngustă, etc.) o bucătărie funcțională, confortabilă și spațioasă, așa cum și-o dorește oricine? Designerii și experiența pot găsi însă, soluții pentru orice și pot transforma un spațiu limitat într-o bucătărie bine organizată, confortabilă și cu mobilier ergonomic.

 
Citește în continuare →

Amenajare bucătărie: 5 idei și sfaturi pentru amenajarea bucătăriei tale

Data: 26 Octombrie 2018

Amenajare bucătărie: 5 idei și sfaturi pentru amenajarea bucătăriei taleÎn decursul istoriei bucătăria a evoluat modificându-se în funcție de schimbările alimentare și comportamentale ale omului. Bucătăria tradițională utilizată doar pentru prepararea și servirea meselor, a devenit un concept învechit. Timpul petrecut în bucătărie poate fi o experiență mult mai plăcută, mai ales acum când sunt la modă open space-urile, iar bucătăria a preluat câteva din atribuțiile camerei de zi. Devenită spațiu de socializare în zilele noastre, bucătăria revendică acum și standarde de estetică, pe lângă cele ce țin de funcționalitate.

Cu toții ne dorim o bucătărie confortabilă, funcțională, plăcută și ușor de întreținut, indiferent de stilul pentru care optăm: clasic, scandinav sau modern. În această idee, spațiul trebuie să fie cât mai practic și mai comod, iar bucătăria trebuie mobilată și echipată ținând cont de toate funcțiile pe care trebuie să le aibă.

Citește în continuare →

De ce sa alegi un colțar de bucătărie?

Data: 19 Octombrie 2018

De ce sa alegi un colțar de bucătărie?Când vine vorba de mobilarea locului de luat masa din bucătărie foarte multă lume alege colțarul, din cauza spațiului restrâns din bucătăriile apartamentelor de bloc. Colțarele de bucătărie au devenit piese de mobilier moderne, care sunt utilizate pentru a optimiza spațiul din bucătărie, pentru a delimita anumite zone și pentru a suplimenta spațiul de depozitare. Cu alte cuvinte au același rol cu cel al unor colțare living, eventual colțare modulare, în living-uri, mai ales în cele open space. Spre deosebire de o masă de bucătărie cu scaune, colțarele de bucătărie rezolvă mai multe probleme în același timp: spațiu mic, loc pentru depozitare, delimitarea zonelor.  

Obținerea unui spațiu mai amplu depinde și de modul în care este așezată mobila în interiorul bucătăriei, niște colțare bucătărie fiind mai ușor de aranjat. Pot fi amplasate în cele mai multe cazuri în colțul încăperii, pentru a se face economie de spațiu, însă pentru un efect wow încearcă să îți amenajezi bucătăria asezând colțarul în centrul încăperii. Pentru un efect total, colțarul ar putea avea pe partea cealaltă un dulap cu blat.

Citește în continuare →

Amenajare bucătărie și living open space: 5 idei practice

Data: 18 Octombrie 2018

Amenajare bucătărie și living open space: 5 idei practiceIdeea de open space pleacă de la faptul ca în trecut bucătăria fiind mare, cuprindea și locul în care familia se aduna în jurul mesei. Lipsa de spațiu și compartimentările impuse din blocurile noastre au redus dramatic dimensiunea bucătăriei, care a devenit un spațiu absurd de mic, neprietenos și nefuncțional.

Soluția este open space-ul, iar eliminarea pereților nu doar că aduce spațiu în plus ci și posibilitatea de compartimentare firească și confortabilă a acelor trei zone esențiale: zona de gătit, zona de dining / de luat masa și livingul / camera de zi. La acestea se poate adăuga și un supliment de spațiu din zona holului.

Pentru spațiile mici de bloc amenajarea în plan deschis este o amenajare practică și modernă care ajută la mărirea vizuală a spațiului, la sporirea luminozității și la repartizarea mai eficientă a mobilierului și celorlalte elemente decorative. În plus bucătăria se va transforma într-un spațiu care favorizează socializarea, păstrează familia în contact și facilitează conversația între musafiri și gazde.

Citește în continuare →

Canapea sau coltar in living?

Data: 10 Octombrie 2018

Canapea sau coltar in livingÎn living, piesa de mobilier responsabilă cu confortul și imaginea este canapeaua. Canapeaua trebuie să fie vedeta încăperii, piesa centrală în jurul căreia se construiește tot designul. Acesteia ii revine provocarea utilizării spațiului din cameră astfel încât să maximizeze confortul tău. Forma, liniile, șezutul și pernele sale contribuie la atingerea acestui scop. O canapea masivă, moale și adâncă te va ajuta să te relaxezi, îți va face dimineața mai bună iar seara te va ajuta să uiți de stresul zilei în timp ce stai de vorbă cu familia, te uiți la televizor sau citești o carte. Totodată aici îți aduni familia dar îți primești sau găzduiești și prietenii sau rudele.

În funcție de spațiul de care dispui ar trebui să decizi asupra modelului și tipului de canapea, dar și asupra funcționalităților acesteia. Gândește-te înainte de a cumpăra canapeaua din living pentru ce o vei folosi, pentru ca alegerea canapelei să fie făcută în funcție de utilizările dorite. Deci găsește răspunsul la toate întrebările și mai ales decide-te, canapea sau colțar?

Citește în continuare →

De ce să alegi un colțar modular în living?

Data: 05 Octombrie 2018

De ce să alegi un colțar modular în living?Pentru că spațiul este un criteriu prioritar în amenajarea livingului și, implicit, în alegerea canapelei, de cele mai multe ori constatăm că în ceea ce privește găsirea canapelei ideale pentru încăperile restrânse, colțarul este o variantă foarte potrivită.

Alege colțarul dacă ai o familie mare sau obișnuiești să ai des musafiri. De asemenea, un colțar este potrivit și pentru după-amiezile în care dorești să te relaxezi, deoarece oferă suficient spațiu pentru 2-3 persoane, în funcție de mărime. Fixe sau extensibile, în formă de U, T sau L și de obicei modulare, putem găsi colțare, în aproape orice model, textură sau culoare.

Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 11
Sus