Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22
Filtre

Articole

Piese de mic mobilier pe care le poți face cadou

Dată: 26 Februarie 2021

Unele din lucrurile care pot revitaliza ambientul unei camere sunt piesele de mic mobilier cu ajutorul cărora poți să aduci un plus de personalitate oricărei locuinței. Mai mult, aceste piese de mic mobilier pot deveni cadouri chic și originale pe care le poți face în familie, prietenilor tăi și, de ce nu, un cadou potrivit persoanei dragi pentru casa la care visați împreună. Deoarece cumpărarea de mobilier tinde să fie personală, a oferi mobilier cadou este un pic mai complicat decât, să zicem, să-i oferi cuiva o altă eșarfă. A face acest lucru merită totuși efortul. Și pentru a nu da greș orientează-te spre piese de mic mobilier unde e mai simplu să prezici ce îi poate place persoanei care va primi cadoul. Poate fi vorba de o piesă

Citește în continuare →

9 moduri de a depozita fructele în bucătărie

Dată: 25 Februarie 2021

Fiecare dintre noi își dorește ordine și siguranță, mai ales în bucătărie, și în acest sens am dori ca fructele și legumele de sezon pe care le procurăm să-și păstreze prospețimea și beneficiile cât mai mult posibil. Nu trebui să le înghesuim pe toate în frigider, deoarece temperatura scăzută nu numai că distruge multe substanțe utile din acestea, dar accelerează procesele de descompunere ale produselor. În plus, multe tipuri de alimente nu ar trebui să coexiste. Designurile moderne și creativitatea fiecăruia fac posibilă rezolvarea cu succes și eficient a problemelor de depozitare, fără a încălca designul general al bucătăriei. Astfel putem depozita fructele și legumele corect asigurându-le o locația corectă, regimul corect de temperatură, ventilație sau etanșeitate. 

 
Citește în continuare →

Mobilier din bambus: cum să dai o notă exotica interiorului casei

Dată: 25 Februarie 2021

Mobila din bambus este interesantă, exotică și foarte atrăgătoare. Există mobilier bambus de exterior, dar și de interior. Fie că amenajăm terasa exterioara a casei, fie un dormitor sau livingul, mobilierul din bambus este o opțiune pe care ar trebui să o luăm în calcul. Pe lângă aspectul estetic, un mobilier bambus, fie că este un scaun bambus, patul din dormitor sau o măsuță din bambus, are și multe calități care recomandă acest material. În funcție de timpul trecut de când a fost cules, bambusul poate fi folosit diferit: în primele 30 de zile de când este tăiat se poate mânca, între 6 și 9 luni, se folosește pentru a confecționa coșuri împletite și a alte împletituri, între 2 și 3 ani, pentru confecționarea de mobilier de bambus și plăci laminate, între 3 și 6 ani, pentru construcții. După 6 ani, bambusul își pierde treptat tăria până la 12 ani.

Citește în continuare →

Culorile pământului în decorul casei: 7 modalități de a le folosi

Dată: 25 Februarie 2021

Culorile transmit emoție, creează stări de spirit, ne pot influența energia și de aceea, sunt un ingredient esențial al vieții noastre. Impactul emoțional pe care nuanțele care ne înconjoară le pot avea asupra noastră este unul puternic, mai ales pentru că tiparul de gândire vizual este cel mai des întâlnit în rândul oamenilor. În același timp pentru că alegem culorile care ne plac din instinct, fără să ne gândim prea mult la însemnătatea și impactul psihologic al fiecărei culori, paleta cromatică ne trădează personalitatea. Persoanele echilibrate și practice vor alege întotdeauna să-și decoreze casa în culorile pământului. Aceste culori constituie o bază excelentă pentru crearea unui decor clasic, dar și pentru interioarele moderne, fiind ușor de asortat și accesorizat.

 
Citește în continuare →

TOP Cele mai rezistente Plante de Apartament : Beneficii, ingrijire

Dată: 24 Februarie 2021

Plantele de apartament înfrumusețează orice spațiu, indiferent că au flori colorate sau doar frunze verzi. Pe lângă faptul că au acest rol decorativ deosebit, plantele de interior contribuie la purificarea aerului și la înlăturarea substanțelor și a mirosurilor toxice. În plus, se spune despre plante că ajută la stimularea concentrării, inspirației și creativității, reconectându-ne cu natura, mediul în care oamenii se simt cel mai bine. Partea interesantă vin din faptul că există plante de apartament foarte ușor de îngrijit, rezistente la întuneric, ceea ce înseamnă că aproape oricine le poate îngriji. Despre cele mai rezistente plante de apartament vom vorbi în acest articol și despre cum putem aduce un mic colț de natură în propria noastră casă.

 
Citește în continuare →

Amenajare baie: TOT ce trebuie să știi despre oaza de relaxare din interiorul casei

Dată: 24 Februarie 2021

Baia se numără printre cele mai utilizate camere din locuința unui om. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre amenajarea băii, multe persoane se axează doar pe alegerea culorilor la modă pentru gresie și faianță, fără să țină cont și de alte criterii de selecție extrem de importante. Așadar, dacă te afli în procesul de amenajare baie și ai nevoie de inspirație, idei și sfaturi utile care să se potrivească stilului casei, spațiului disponibil și preferințelor personale, am pregătit un ghid cu toate informațiile utile. Procesul de amenajare al băii este foarte important, pentru că dincolo de funcționalitatea ei, baia trebuie să devină oaza ta de bine, propriul tău spa, de care să te bucuri ori de câte ori simți nevoie de relaxare după o zi încărcată.

Citește în continuare →

Stilul SteamPunk în designul casei, decorațiuni pline de fantezie

Dată: 19 Februarie 2021

Stilul steampunk este o categorie derivată din curentul science-fiction, cu impact în literatură, modă și amenajări interioare. Potrivit definiției din Wikipedia, steampunk este un stil care își are originea undeva între anii 1980 și 1990 și are ca elemente de bază science-fiction-ul, fantasy-ul și ficțiunea speculativă. Practic, stilul cuprinde îmbinarea perfectă între stilul victorian și elemente fantasy pline de imaginație, "the essence of steampunk is homage to vintage fashion with a modern, sassy twist".  Dacă la început susținătorii stilului l-au transpus în opere de artă și romane science-fiction având mai ales subiecte de tipul istoriei alternative, începând cu anii 2000 vedem influențe ale stilului

 
Citește în continuare →

Măsuța pentru hol: ce tip alegem în funcție de spațiul disponibil

Dată: 19 Februarie 2021

Vorbele mari au prins întotdeauna și reușesc să te influențeze suficient de puternic în deciziile luate. „Prima impresie contează” este o astfel de vorbă și ea devine foarte importantă în momentul în care avem de amenajat holul de la intrarea în casă. Atunci când oaspeții îți trec pragul casei, holul de la intrare este primul lucru pe care îl vor vedea. Holul, care tinde să fie un spațiu relativ îngust în majoritatea caselor, poate să se aglomereze ușor cu încălțăminte, genți și alte lucruri, iar amenajarea lui să devină un subiect destul de dificil, mai ales pentru că majoritatea oamenilor nu acordă prea multă importanță acestui spațiu, considerând că nu este un loc armonios din punct de vedere estetic.

 
Citește în continuare →

Culori potrivite pentru o baie mică de apartament

Dată: 19 Februarie 2021

O baie amenajată corespunzător, chiar dacă este o baie mică, îți poate oferi porția zilnică de relaxare. Ea trebuie să devină oaza ta de liniște. Foarte important este în această situație cum alegi culorile potrivite pentru baie, astfel încât să arate conform preferințelor tale. În estetica băii, datorită faptului că nu necesită multe piese de mobilier, amenajarea constă, mai degrabă, în materialele folosite, în paleta de culori și decorațiunile alese pentru a da un aspect plăcut spațiului. Regula celor trei culori este o regulă clasică folosită de designeri pentru alegerea a unei palete de culori baie, care să fie pe placul tău, dar, în același timp, să ofere senzația unui spațiu mai mare. Se spune că, în percepția vizuală, o încăpere este considerată plăcută privirii atunci când, în amenajarea sa s-au folosit maximum 3 culori. Dintre acestea, două trebuie să contrasteze și să se completeze armonios pentru a crea un aspect plăcut.

 
Citește în continuare →

Decorațiuni metalice, cum le integrăm în stilul casei noastre

Dată: 19 Februarie 2021

Tindem să credem că amenajările cu decorațiuni metalice mai sunt la modă, pentru că ele aduc un plus de design în casă, pentru că sunt elegante și ne înfrumusețează locuința. Într-o amenajare interioară, orice accente metalice sunt dificil de ignorat. De la accesorii și până la mobilier, fie că vorbim despre nuanțe de argintiu, inox sau bronz, auriu, elementele metalice conturează un decor modern și sofisticat. Integrarea de decorațiuni metalice în amenajarea dormitorului sau a livingului le va transforma complet aspectul și le va oferi un look fresh. Elementele metalice, în orice forma, par mari, nu sunt subtile, ci vizibile. Astăzi designerii folosesc tapet cu aspect metalizat pentru strălucire, dar metalul arată foarte bine și atunci când este integrat în podea, faianță, covor sau mobilier. Metalul poate apărea peste tot, de la etajere până la picioarele scaunelor, mânerul unui sertar, corpuri de iluminat sau galeria pentru perdele.

 
Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Pagina 1din 48
Sus