Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Articole

Saltea de pat de 5 stele: Ghidul cumpărătorului inteligent

Data: 13 Septembrie 2019

Saltea de pat de 5 stele: Ghidul cumpărătorului inteligent

 

Un somn liniștit și odihnitor este tot ce ai nevoie pentru ca diminețile să fie excelente, pentru a te trezi bine dispus și cu chef de a lucra la oricare din proiectele pe care le ai pe listă. Spunem că un pat confortabil ne face somnul lin, mai ușor și mai odihnitor, dar de fapt ne gândim la saltea, cea care stă pe somiera fixată pe cadrul de lemn sau metal și care formează ceea ce numim generic patul din dormitor. 

De fapt, pentru un somn plăcut și de calitate contează enorm ce saltea de pat avem, pentru că una bine aleasă poate să-ți bucure fiecare zi și să-ți facă nopțile mult mai odihnitoare.

Citește în continuare →

Vitrina în living: cum alegi mobila pentru un dining modern

Data: 13 Septembrie 2019

Vitrina în living: cum alegi mobila pentru un dining modern

 

Un living modern este definit de formele minimaliste, de funcționalitate și de finisaje simple, în care mobilierul nu trebuie să fie nici încărcat, nici o explozie de culori, pentru că poate deveni obositor din punct de vedere vizual. Termenul de living este la modă și are semnificația de cameră de zi unde socializezi cu familia sau prietenii, unde citești ceva sau te relaxezi în fața televizorului sau a tabletei, unde îți inviți apropiații la masa de sărbătoare, sau când spațiul o permite amenajezi barul unde să servești un pahar cu vin. Spre deosebire de acum câteva decenii când termeni precum dining, living sau cameră de zi nu apăruseră încă și în mijlocul sufrageriei trona o masă mare de mijloc, astăzi sufrageriile au devenit dininguri dar funcția a rămas aceeași.

Citește în continuare →

Biroul școlarului: sfaturi și inspirație pentru o amenajare de nota 10

Data: 12 Septembrie 2019

Biroul școlarului: sfaturi și inspirație pentru o amenajare de nota 10

 

Debutul unui nou an școlar reprezintă o perioadă de noi experiențe pentru fiecare școlar care abia începe sau continuă școala. În fiecare septembrie, începe practic pentru mii de copii o nouă perioadă din viața lor, o etapă în care vor descoperi lucruri noi, vor ieşi din zona de confort, se vor bucura de fiecare realizare. Alți profesori, poate alți colegi, alte materii, alte provocări. Este momentul în care părinții realizează că anii trec și copiii lor au mai crescut un an. Depășirea pragului unui nou an școlar este o provocare nu numai pentru copii dar și pentru părinții lor, care trebuie să se pregătească din timp pentru a face din începutul școlii începutul unei călatorii frumoase pentru școlarii lor.

Citește în continuare →

Dulapuri fără uși, idei de amenajare cu mobilă deschisă

Data: 06 Septembrie 2019

Dulapuri fără uși, idei de amenajare cu mobilă deschisă

 

Dulapul este o piesă esențială în casă, atât în mobila living, cât și în mobila dormitor. Dulapul este poate cea mai frecvent folosită piesă de mobilier într-o locuință. De la intrarea în casă ne întâmpină ca dulap de încălțăminte sau haine, în living pentru cărți, obiecte de decor, ca dulap de haine și lucruri penru casă în dormitor. Nu mai vorbim de dulapuri pentru vase și veselă în bucătărie și în cămară pentru depozitarea alimentelor. Dulapul este omniprezent în locuință pentru că el reprezintă soluția de depozitare cea mai eficientă pentru toate lucrurile pe care le strângem în casă de-a lungul vieții.

 

Citește în continuare →

Alege o canapea roșie pentru un living plin de viață

Data: 06 Septembrie 2019

Alege o canapea roșie pentru un living plin de viață

Culorile joacă un rol deosebit de important în viaţa noastră și în design-ul interior, deoarece influenţează direct dispoziţia şi starea noastră sufletească. Alegerea unor combinații de culori este întotdeauna o adevărată provocare. Culoarea unei piese de mobilier are puterea de a schimba vizual dimensiunea pieselor de mobilier, precum și dimensiunea camerei în sine. entru un plus de bună dispoziție și o senzație revigorantă, o pată de culoare este binevenită și poate schimba viziunea amenajării. Dacă vrei să faci din living un spațiu modern și dinamic, fără să zugrăvești pereții în culori tari, alege o canapea excentric colorată, de exemplu una roșie. O canapea roșie îți va umple instantaneu spațiul, imprimându-i căldura și energie.

Citește în continuare →

Mobila de bucătărie în formă de L: sfaturi de amenajare

Data: 05 Septembrie 2019

Mobila de bucătărie în formă de L: sfaturi de amenajare

 

Bucătăria din zilele noastre devine din ce în ce mai mult un spațiu de relaxare și de socializare, preluând câteva din atribuțiile camerei de zi. Acest spațiu, indiferent de stilul ales, trebuie să asigure confort și funcționalitate, astfel încât bucătăria să fie ușor de întreținut, un loc în care să ai totul la îndemână și să te simți ca acasă. De aceea, trebuie amenajată și dotată corespunzator, ceea ce implică în același timp ca mobila de bucătărie să fie configurată corect și să respecte fluxul tehnologic și spațiile necesare între componente. Funcționalitatea bucătăriei este, evident, strâns legată de alimentație în toate formele ei, respectiv de toate ciclurile prin care alimentele sunt depozitate, curățate, procesate și apoi preparate.

Citește în continuare →

Dormitorul adolescentei: cum alegi mobila tineret pentru fete

Data: 29 August 2019

Dormitorul adolescentei: cum alegi mobila tineret pentru fete

  Dormitorul unei adolescente nu este un simplu dormitor tineret, este acel spațiu în care adolescenta are pe lângă dormitor și biroul de lucru, colțul de fashion și studioul de make up, unde se află atât camera secretelor dar și a hobbyurilor. Dormitorul unei fete este spațiul unde socializează cu familia, dar și cu prietenii veniți în vizită, este locul unde se poate refugia atunci când se simte copleșită de regulile lumii înconjurătoare și de neînțelegerea adulților. Un dormitor fete este acel sanctuar unde locatara își poate exprima netulburată personalitatea, pentru a arăta tuturor că imaginația nu prea are limite, iar creativitatea și personalitatea ei sunt apreciate. tocmai de aceea, amenajarea este dificilă, dar nu imposibilă.

 
Citește în continuare →

Amenajare la demisol: idei de mobilare a spațiului

Data: 29 August 2019

 

 

Demisolul reprezintă acea parte a unei clădirii, situată pe jumătate sub nivelul solului, sub parter, care beneficiază de două-trei ferestre de dimensiuni modeste. În general, demisolul este locul preferat pentru depozitare, unde se pot ascunde toate lucrurile care incomodează și de care la un moment dat nu mai este nevoie. Însă, există și situații în care locuința se află la demisol, iar acest lucru se întâmplă destul de des în marile orașe unde spațiul de locuit este scump sau greu de găsit. Spațiul de la demisolul unui bloc sau al unei case poate avea un aspect neprietenos și de aceea are de obicei o reputație proastă, având lumină directă foarte puțină și o umezeală sporită.

Citește în continuare →

Mobila wenge: cum amenajezi livingul în maro închis

Data: 29 August 2019

Mobila wenge: cum amenajezi livingul în maro închis

Livingul este acel spațiu comun, folosit de toți membrii familiei și de aceea trebuie să fie prietenos, adaptat nevoilor și stilului familiei. Mobila pentru living trebuie să îndemne la relaxare, confort și să dea locuinței un aspect deosebit. Livingul poate fi personalizat în funcție de stilul nostru cu ajutorul obiectelor decorative, a carpetelor, perdelelor și mai ales al mobilierului. Mobilierul pentru living presupune o investiție consistentă, de aceea este important ca piesele alese să fie calitative și să reziste în timp. Mobilierul wenge este, de departe, una dintre cele mai populare alegeri în materie de mobilă și este și o alegere elegantă, ușor de întreținut și de combinat cu alte elemente de decor.

Citește în continuare →

Oglinda, element de decor în amenajarea casei

Data: 23 August 2019

Oglinda, element de decor în amenajarea casei

Astăzi, lipsa de spațiu nu mai poate fi invocată drept justificare pentru lipsa de stil. Să mărești vizual și să luminezi o cameră este visul fiecăruia dintre noi și se poate face grație trucurilor de desing interior. În afară de tavanele înalte și ferestrele imense, cel mai bun prieten al decorului într-un spațiu mic este oglinda bine plasată. Aceasta poate fi folosită pentru a rezolva multe dileme de design. Oglinzile pot înfrumuseța decorul unei camere, fac o cameră mică să pară mai deschisă, extind pereții, amplifică lumina și adaugă energie decorului. Oglinda nu lipsește din aproape nicio casă. Indiferent de locul în care sunt montate, acestea transformă orice spațiu într-unul elegant, dar au un rol foarte important și în schimbarea atmosferei din locuință.

Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 23
Sus