Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Articole

6 idei de amenajare folosind un fotoliu

Data: 11 Iulie 2019

 

6 idei de amanajare folosind un fotoliu Simți uneori nevoia să-ți împrospătezi casa și să-i aduci o schimbare care să-ți dea impresia de ceva nou, modern. Să schimbi toată mobila și toate decorațiunile este totuși prea mult. Să aduci în schimb o piesă de mobilier de impact, acesta poate fi un truc excelent.  Un fotoliu este o piesă de mobilier versatilă, cu numeroase funcționalități și care „dă bine” în orice stil de design interior, putând fi găsit într-o sumedenie de tipuri și modele, în zone cu funcționalități diferite. Chiar și într-o casă mică, cu un fotoliu sau un fotoliu balansoar poți amenaja diferite zone pentru a te răsfăța satisfăcându-ți nevoia de schimbare.

Citește în continuare →

Cum amenajăm casa de vacanță de la munte

Data: 11 Iulie 2019

 

Cum emanajam casa de vacanta de la munte Nimic nu poate fi mai plăcut decât să poți merge la munte să locuiesti în propria ta casă de vacanță, să te bucuri de avantajele unei curți spațioase, de aerul curat care dă cafelei sorbite dimineața un gust unic, de zgomotul pârâului de munte din apropiere, plus o stare de libertate într-un peisaj de vis și o liniște deplină. Avantajul unei case de vacanță la munte este că poți să beneficiezi de tot confortul pe care îl ai acasă, dar în același timp vei avea liniștea și natura care te vor destinde în totalitate.

Casa de vacanţă poate fi propriul tău colț de rai și ar trebui să aibă un scop unic şi anume relaxarea, prin urmare modul în care aceasta este amenajată va avea o importanţă considerabilă, chiar dacă nu este locuința ta de zi cu zi.

Citește în continuare →

Comoda tv: cum amplasăm televizorul în living

Data: 11 Iulie 2019

 

Living-ul este amenajat în jurul a două piese foarte importante în viața oricărei familii, canapeaua și televizorul. Despre această „pereche” se poate spune cu foarte mici șanse de a greși, că este inseparabilă și că oricare ar fi forma sau dimensiunile livingului perechea ajunge întotdeauna față în față. La toate acestea se adaugă o alianță la fel de puternică între televizor și comoda tv pe care acesta este așezat. Chiar și atunci când prinderea pe perete a televizorului este mai convenabilă, comoda este poziționată adesea sub acesta pentru a profita de spațiul disponibil și pentru că multe accesorii electronice sunt plasate de obicei în apropiere. 

Citește în continuare →

Ce culoare alegi pentru patul din dormitor?

Data: 04 Iulie 2019

 

Ce culoare alegi pentru patul din dormitorGalbenul elimină tensiunea nervoasă, albastru este odihnitor și se spune că tratează insomnia, nuanța lemnului transmite căldură și tradiție, în timp ce albul este indicat de terapeuți pentru a obține o stare de bine generală. Despre culoarea patului de dormitor este vorba și cum îți influențează starea de bine, ajutând chiar în ameliorarea unor probleme de sănătate. Patul din dormitor este fără îndoială oaza ta de relaxare, locul unde te odihnești și îți încarci bateriile pentru o nouă zi. Dincolo de o saltea confortabilă care să îți asigure un somn liniștit, culoarea patului este important să fie aleasă pentru a-ți asigura o senzație de relaxare necesară pentru somn.

Citește în continuare →

Ce alegi: canapea extensibilă sau canapea fixă?

Data: 04 Iulie 2019

Ce alegi: canapea extensibilă sau canapea fixă

 

Canapea extensibilă sau canapea fixă? Este întrebarea care îi preocupă pe toți cei care se pregătesc de amenajarea livingului. Și pe bună dreptate, alegerea unei canapele pentru living nu e ușoară deloc, pentru că trebuie să recunoaștem fiecare dintre cele două modele de canapele vine cu avantajele și dezavantajele ei. La această întrebare, vrem să-ți oferim un răspuns cât se poate de elocvent și un lucru îți garantăm, că după ce vei citi acest articol, vei știi dacă o canapea extensibilă este potrivită pentru tine, ori dimpotrivă o canapea fixă e modelul ideal pentru livingul tău. Te invităm așadar într-o călătorie în lumea celor mai frumoase canapele, cele mai pufoase și cele mai aspectoase:

Citește în continuare →

Cum să amenajezi inteligent când stai în chirie

Data: 03 Iulie 2019

Cum să amenajezi inteligent când stai în chirie 

Să stai în chirie este foarte ok, mai ales când ești tânăr și nu vrei să-ți asumi o rată pe care nu știi dacă o poți plăti pe termen lung. Amenajarea unei locuințe este un proces destul de dificil și costisitor, motiv pentru care foarte mulți proprietari aleg să nu mobileze apartamentul pe care vor să-l închirieze. Mai mult decât atât, se gândesc că viitorul chiriaș va dori să vină cu propriile sale obiecte de mobilier. 

Dacă și tu ești în situația în care preferi să închiriezi o locuință nemobilată sau parțial mobilată în care să-ți aduci propria amprentă personală și mobilierul care îți place, te înțelegem perfect.

Citește în continuare →

Cum să organizezi o petrecere acasă într-un spațiu mic

Data: 27 Iunie 2019

Cum să organizezi o petrecere acasă într-un spațiu mic

Să organizezi o petrecere acasă este cu siguranță o provocare, mai ales dacă dispui de un spațiu nu foarte mare. În afara unui buget pentru tot ceea ce înseamnă mâncare și băutură, trebuie să amenajezi un spațiu care să le permită prietenilor invitați să se simtă în voie și să se distreze. Există numeroase aspecte foarte importante pe care trebuie să le iei în considerare când organizezi o petrecere la tine acasă, dar cu puțină atenție și destulă creativitate, poți trece cu brio testul de a fi o gazdă perfectă pentru invitații tăi. În funcție de numărul invitaților la petrecere va trebui să amenajezi spațiul existent în așa fel încât fiecare invitat să se simtă bine. Iată câteva reguli de bază de administrare a spațiului de care dispui:

Citește în continuare →

Cum să creezi un spațiu confortabil în camera copilului

Data: 26 Iunie 2019

 

Să creezi un spațiu confortabil în camera copilului, care în general este cea mai mică încăpere a apartamentului înseamnă să dai dovadă de multă creativitate și imaginație, dar și să încerci să înțelegi nevoile și așteptările copilului la vârsta pe care o are. Dar, în același timp trebuie să recunoaștem, camera copilului este cea mai versatilă cameră din apartament. 

Dacă în dormitor și living se înlocuiesc din când obiectele uzate, în camera copilului totul se modifică la fiecare doi trei ani, odată cu creșterea acestuia atât ca vârstă, cât și fizic. Este simplu să înțelegi cum ar trebui amenajată camera copilului dacă te proiectezi în lumea lui și te lași inspirat de nevoile specifice etapei de dezvoltare în care se află.

 
 
Citește în continuare →

Cum să amenajezi un spațiu de lucru în dormitor

Data: 26 Iunie 2019

Este mult mai ușor și practic pentru fiecare dintre noi să lucreze de acasă și de aceea foarte multe afaceri s-au mutat din spațiul offline în zona destul de primitoare din online. Acest lucru presupune mutarea activității acasă, prin intermediul conexiunii la Internet. Lucratul de acasă presupune un mediu încărcat cu mai puţin stres, o atmosferă calmă şi productivă și în consecință ideea de a lucra de acasă este foarte tentantă. Totul până în momentul în care constați că nu ai spațiu suficient pentru a amenaja un birou ca la carte. Fie că lucrezi tot timpul sau ocazional de acasă, fie că ai nevoie de un loc unde să îți organizezi actele sau facturile și să îți verifici emailul, îți trebuie mai mult decât o măsuță și un scaun în plus, plasate într-un colț liber.

 
Citește în continuare →

12 reguli ca să optimizezi spațiul din living

Data: 21 Iunie 2019

Living-ul, camera de zi sau sufrageria, cum se numește pe la noi, este deosebit de importantă în structura întregii tale locuințe, fiind locul cel mai tranzitat și unde familia se poate relaxa. Aici este locul unde se află canapeaua și televizorul, unde se primesc oaspeții, unde înțelegi semnificația termenului de cămin, unde socializăm ca în jurul focului din copilăria umanității. Living-ul trebuie cu siguranță să aibă un design confortabil, funcțional, primitor și care să ne ajute să ne reîncărcăm cu energie. Proiectul de amenajare al living-ului trebuie să ia în calcul dimensiunea încăperii și stilul care trebuie să fie pe placul tuturor membrilor familiei.

 
Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 20
Sus