Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22
Filtre

Articole

10 aspecte de luat în calcul când cumperi mobilă online

Dată: 03 Aprilie 2020

10 aspecte de luat în calcul când cumperi mobilă onlineChiar dacă majoritatea românilor preferă încă shoppingul clasic, piaţa de e-commerce a înregistrat o evoluţie rapidă, crescând de la an la an numărul celor care fac cumpărături online. Decizia de a achiziționa mobila online sau dintr-un magazin tradițional nu este în general ușoară, este o operațiune care cere timp, fiind nevoie de multe căutări în magazinele de specialitate până să găsiți mobilierul ideal pentru fiecare cameră, să confruntați prețurile, să cereți părerea tuturor membrilor familiei. Dar, achiziționarea produselor de pe internet aduce economii importante, de timp și de bani. Magazinele online au întotdeauna prețuri mai bune decât cele clasice, care au cheltuieli mari legate de folosirea și întreținerea unui spațiu foarte mare pentru expunere, dar și a unui depozit. 

Citește în continuare →

Decorațiuni handmade pentru Paște: idei de făcut acasă

Dată: 03 Aprilie 2020

Decorațiuni handmade pentru Paște: idei de făcut acasăBucuria venirii Paștelui înseamnă pe lângă reînoirea naturii și decorarea casei de sărbătoare. Decorațiunile nu doar că vor transforma casa într-una mai frumoasă, mai primitoare, ci vor fi şi un prilej în care să vă puneţi creativitatea la treabă alături de ceilalți membri ai familiei. Chiar dacă anul acesta nu veți fi gazda mesei de Paște cu mulți invitați, vă propunem să vă ocupați timpul pentru pregătirile de sărbătoare împodobind casa cu decoraţiuni handmade, decorațiuni cu care le veți face alături de membrii familiei. Învierea Domnului este pe lângă o sărbătoare creștină foarte importantă, și o sărbătoare a primăverii ce implică foarte multă bucurie, distracție și amuzament. O astfel de celebrare în mod tradițional se așteaptă cu o casă curată, dar și cu inima plină de recunoștință și iubire.

Citește în continuare →

Canapea gri în living: 7 motive pentru a face această alegere

Dată: 02 Aprilie 2020

Considerat o culoare ștearsă și chiar deprimantă, mult timp griul a fost evitat în amenajările interioare. În ultimii ani designerii și specialiștii în amenajari interioare i-au reconsiderat atributele, luând în calcul mai ales cameleonismul acestuia. Indiferent de preferințe, canapeaua gri este o investiție pe termen lung, o alegere inteligentă care te poate scuti de multe bătăi de cap de-a lungul timpului grație proprietăților sale. Folosește versatilitatea griului, care are calitatea de a părea fie rece, fie cald, de a merge asortat cu tot felul de tonuri, de la pasteluri, la roz-aprins, galben-citron sau ultra violet și de a da senzația de ordine, calm și luminozitate. În plus, spre deosebire de culorile moderne care sunt în vogă o scurtă perioadă de timp, în funcție de tendințele fiecărui sezon, griul este mereu în trend.

Citește în continuare →

Decor dominat de armonie: ce decorațiuni nu trebuie să-ți lipsească

Dată: 28 Martie 2020

Decor dominat de armonie: ce decorațiuni nu trebuie să-ți lipseascăPentru ca o casă să devină ”acasă”, aceasta trebuie să te încânte printr-o amenajare interioară realizată în funcție de personalitatea și stilul tău de viață. Elementele care completează stilul de design și îți personalizează amenajarea și îi dau culoare, sunt decorațiunile, micile detalii care schimbă totul. Marea provocare a designului interior este alegerea unor elementele care vor crea un tot unitar, piesele de mobilă și decorațiunile de interior trebuie alese astfel încât să-ți reflecte stilul, dar să fie și utile. De la vaze și mici obiecte inserate discret și până la tablouri impresionante, oglinzi, ceasuri vintage, statuete și alte variante de acest tip, fiecare dintre ele trebuie să spună o poveste despre tine sau amintirile tale, pentru a transforma casa în decorul intim pe care ți-l dorești.

Citește în continuare →

Biroul de acasă: amenajare inteligentă în funcție de stilul de lucru și spațiu disponibil

Dată: 27 Martie 2020

Biroul de acasă: amenajare inteligentă în funcție de stilul de lucru și spațiu disponibilÎn ultima vreme, putem spune că lucru de acasă a devenit ceva foarte obișnuit și foarte mulți angajați din toată lumea rezolvă problemele și sarcinile de serviciu din confortul spațiului personal. Un birou acasă este soluția actualelor vremuri și este foarte important să-l amenajezi în funcție de stilul tău de lucru și bineînțeles de spațiul de care dispui în locuință.  Amenajarea unui birou acasă este importantă deoarece îți poate influența activitatea profesională și productivitatea. Este bine ca amenajarea biroului pentru lucru de acasă să fie gândită astfel încât să îți favorizeze stilul de lucru. Fie că te organizezi impecabil sau lucrezi cel mai bine sub presiunea deadline-ului, trebuie să ții cont de caracteristicile stilului tău de lucru pentru alegerea birou acasă potrivit.

 
Citește în continuare →

Curățenia în dormitor: cum ai grijă corect de locul în care dormi

Dată: 27 Martie 2020

Curățenia în dormitor: cum ai grijă corect de locul în care dormiDeși avem gusturi diferite în materie de design interior, suntem cu toții de acord că un dormitor trebuie să te îmbie la relaxare și la odihnă. De aceea, este esențial ca încăperea să fie cât mai ordonată, aerisită și curată. Deoarece curățenia generală implică un consum mare de timp și de energie, poți întreține mai ușor rezultatele și poți diminua volumul de muncă, îndeplinind în fiecare zi mici treburi casnice. 

Include câteva obiceiuri în rutina ta zilnică și a familiei tale și curățenia va decurge firesc, zi de zi, cu un consum mic de energie. Locuința ta va arăta curată și ordonată cu minim de efort, iar weekend-urile și le vei putea petrece și în alt mod decât curățând.

 
 
Citește în continuare →

Organizează și simplifică: reguli simple pentru o casă mereu curată

Dată: 20 Martie 2020

Organizează și simplifică: reguli simple pentru o casă mereu curată

Indiferent de stilul de design preferat pentru amenajarea casei tale, o locuinţă curată şi organizată va fi un mediu în care îți face plăcere să petreci timpul. Ordinea şi curăţenia sunt esenţiale pentru o atmosferă primitoare şi sănătoasă, dar într-adevăr fără ca aceste activităţi să îţi domine existenţa. Nu poți avea casa lună în fiecare minut, dar important este să te simţi bine şi să trăieşti într-un mediu sănătos. Deși curățenia casei poate părea o sarcină care parcă nu se mai termină, nu trebuie să te descurajezi. Dacă vrei să ai o casă îngrijită și o viață de familie armonioasă, este important să faci ordine și să păstrezi ordinea, astfel vei deveni și mai eficient. Există o mulțime de trucuri simple pentru o casă curată și organizată pentru care nu trebuie să depui mult efort. 

 
Citește în continuare →

Dormitor pentru un cuplu tânăr: găsește-ți inspirația în iubire

Dată: 20 Martie 2020

Dormitor pentru un cuplu tânăr: găsește-ți inspirația în iubireUn dormitor matrimonial este întotdeauna cel mai personal loc din casă. Avem nevoie de acest loc pentru intimitate, relaxare și somn, așa că trebuie să ne gândim la el într-un mod deosebit de atent. Cu atât mai mult cu cât ești la început de relație, dormitorul în viața unui cuplu tânăr are un rol important, pentru că ajută relația să devină mai puternică. Dormitorul conjugal este un loc special pentru proprietarii săi, unde ar trebui păstrată o atmosferă senzuală. Depinde mult de modul în care vor funcționa relațiile dintre soți, cum va fi organizat acest dormitor matrimonial, starea oamenilor dimineața și seara și atitudinea lor mentală. Până la urmă, în această cameră începe ziua unui cuplu tânăr, și tot în această cameră se termină în fiecare seară. 

Citește în continuare →

Canapea roz în living: cum o integrăm într-un decor spectaculos

Dată: 19 Martie 2020

Canapea roz în living: cum o integrăm într-un decor spectaculos

Tendințele anului 2020 anunță începutul unei perioade îndrăznețe în domeniul amenajărilor interioare. Dacă în ultimii ani am admirat simplitatea interioarelor nordice, acum designerii ne încurajează să renunțăm la culorile ”cuminți” și să optăm, cu încredere, pentru nuanțe vibrante precum verde, albastru, galben, roz sau cărămiziu. Indiferent de stilul de design pe care vrei să-l abordezi pentru living, alegerea unei canapele îți poate da startul de care ai nevoie, urmând să achiziționezi celelalte piese de mobilier și decorațiuni, în funcție de designul, culoarea, dimensiunile și forma acesteia. Din punct de vedere psihologic sau luând în calcul recomandările experților Feng Shui, rozul este asociat cu ceva liniștitor și calm având capacitatea de a atenua emoțiile negative de furie sau agresiune.

 
Citește în continuare →

1 colțar sau 2 canapele: ce mobilă de living e potrivită pentru casa ta?

Dată: 13 Martie 2020

Când ai o canapea confortabilă, rezistentă și aspectuoasă, livingul devine mai plăcut. Fiind cea mai importantă piesă de mobilier, felul în care arată imprimă stilul de amenajare interioară al acestuia. Amenajarea livingului nu este un proces ușor de făcut, ci necesită timp și o planificare amănunțită. În funcție de mărime și stilul de amenajare aleasă, se poate oscila între mai multe variante de canapele living, de la cele simple la colțare, urmărind principalele beneficii oferite de fiecare dintre ele. În general totul este subordonat relaxării de care are nevoie familia seara, când se strâng epuizați acasă, în jurul măsuței de cafea și a televizorului, cu care sunt asociate de regulă un colțar sau două canapele living, pentru a avea loc toată lumea.

Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Pagina 1din 32
Sus