Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 18 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Articole

Ce să pui în spatele unui pat

Data: 19 Iulie 2018

Ce să pui în spatele unui patDormitorul este una dintre puținele camere din locuința unde din motive de intimitate, îți poți exprima stilul și personalitatea fără să-ți faci griji de influențele din lumea exterioară. Dacă te gândești de ceva vreme să schimbi ceva prin dormitor și încă nu te poți hotărî ce anume, cel mai ușor și mai ieftin dar cu cel mai mare efect este să decorezi peretele din spatele patului, obținând astfel un perete accent. Poți obține un efect dramatic prin creativitate, te poți limita sau poți decora tot peretele din spatele patului.

Ideea de decorare a zonei patului s-a păstrat în timp, dar i-au fost aduse multe îmbunătățiri. Designerii au încercat prin mai multe metode să scoată în evidență piesa principală din dormitor, patul de dormitor, fie printr-un design deosebit al acestuia, fie cu ajutorul unei lenjerii confortabile de calitate sau cu accesorii dintre cele mai inovative. Tăbliile de pat continuă să se regăsească printre preferințele designerilor, în special cele capitonate. Pe lângă faptul că pot acoperi un perete gol, tăbliile pot completa din punct de vedere estetic amenajarea dormitorului.

Citește în continuare →

Ce tipuri de perne ar fi bine să se găsească în patul tău și cum să le aranjezi perfect

Data: 13 Iulie 2018

Ce tipuri de perne ar fi bine să se găsească în patul tău și cum să le aranjezi perfect

Cel mai important aspect al camerei este patul, care nu doar trebuie să pară luxos, ci să se și simtă luxos. Conform proverbului cum îți așterni - așa dormi, un somn odihnitor și un pat perfect nu se limitează numai la alegerea finisajelor și a pieselor de mobilier. Când vine vorba de propria relaxare, salteaua este elementul care primează pentru un somn bun și trebuie aleasă cu atenție. Este o investiție pe termen lung foarte importantă pentru sănătatea, confortul și somnul tău.

 

Dacă vrei să ai un dormitor ce pare a fi desprins din paginile revistelor de amenajări și decorațiuni interioare, acordă importanță și aranjării patului. Achiziționează-ți câteva lenjerii de pat, o cuvertură de pat și una sau două pături, iar pentru mai multă eleganță și intimitate mai multe perne. Bineînțeles toate din materiale naturale, plăcute la atingere.
Citește în continuare →

Dimensiuni pe care este obligatoriu să le cunoști ca să-ți amenajezi perfect dormitorul

Data: 05 Iulie 2018

Dimensiuni pe care este obligatoriu să le cunoști ca să-ți amenajezi perfect dormitorulDormitorul este locul în care te relaxezi, te odihnești și îți reîncarci bateriile zilnic. Iar când acesta nu este pe atât de mare pe cât ți-ai fi dorit, orice proiect de amenajare se transformă într-o provocare. Vrei să ai suficient spațiu pentru toate piesele esențiale de mobilier, ai un anumit design preferat pe care vrei să îl pui în practică dar, în același timp, nu vrei ca la final încăperea să pară mică și aglomerată.

Înainte de a achiziționa mobila de dormitor, măsoară fiecare perete, fiecare fereastră și spațiu, astfel încât să poți alege mobila care se potrivește cel mai bine cu dimensiunile dormitorului tău. E bine să ții cont de aceste dimensiuni mai ales dacă spațiul nu este unul foarte mare și contează fiecare mp. Pentru a menține balanța între eficiență și confort, trebuie să folosești fiecare spațiu la capacitatea lui optimă.

 

Citește în continuare →

Cum să-ți transformi complet dormitorul

Data: 04 Iulie 2018

Cum să-ți transformi complet dormitorulIndiferent de perioada anului, nu este nimic mai plăcut decât să ajungi seara acasă după o zi plină și să te refugiezi în dormitor pentru o bine meritată odihnă. Chiar dacă ai tot ceea ce îți trebuie în dormitorul tău, patul este suficient de mare, salteaua confortabilă și așternuturile curate, există unele mici / mari detalii care s-ar putea să nu mai corespundă standardelor tale sau pur și simplu te-ai plictisit de monotonia vechiului decor.

Înlocuirea mobilei de dormitor, standard, cu o piesă inedită de mobilier, neconvențională, colorarea într-o culoare pală sau neutră, lumina dispusă după alte cutume, și multe altele pot sparge monotonia unui dormitor. Cu puțină imaginație și efort îți poți transforma dormitorul în acel „sanctuar” dorit, în care să te retragi și să te izolezi pentru câteva ore de odihnă.

 

 

Citește în continuare →

Ce întrebări să-ți pui dacă vrei să-ți schimbi salteaua patului

Data: 28 Iunie 2018

Ce întrebări să-ți pui dacă vrei să-ți schimbi salteaua patului

 

Un somn bun îți influențează starea de spirit, iar asta de observă de la primele ore ale dimineții! Când te trezești neodihnit și cu un ușor chef de ceartă, cu dureri de spate sau de gât, este clar că ziua nu va fi cea mai reușită.

 

Asta nu se întâmplă numai din cauza stresului, a programului haotic sau a puținelor ore de somn. De cele mai multe ori poate fi vina saltelei de pat, dar ca să îți dai seama de asta ar trebui să știi care sunt întrebările pe care să ți le pui atunci când vrei să o schimbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește în continuare →

Sfaturi de care să ții cont ca să-ți amenajezi perfect dormitorul matrimonial

Data: 22 Iunie 2018

Sfaturi de care să ții cont ca să-ți amenajezi perfect dormitorul matrimonial

Dormitorul este spațiul unde te poți retrage în intimitate și ascunde pentru relaxare după o zi de muncă.

 

Dormitorul este locul unde te poți destinde vizionând un film, citind o carte sau petrecând clipe romantice alături de partenerul de viață, înaintea orelor de somn. Acest rol deosebit necesită și o amenajare pe măsură, piesele de mobilier trebuie să fie alese cu atenție, ca să ofere confort, utilitate și în același timp un design plăcut.

 

 

Citește în continuare →

4 moduri în care poți să-ți amplasezi noptierele în dormitor

Data: 20 Iunie 2018

4 moduri în care poți să-ți amplasezi noptierele în dormitor

Pentru a acoperi funcționalitatea unui dormitor confortabil piesele de mobilier esențiale sunt: patul, 1-2 noptiere de o parte și de cealaltă, un dulap / dressing spațios, o comodă / măsuță și un corp de iluminat – o veioză sau un lampadar – care să fie situate cât mai aproape de pat. În ceea ce privește culorile, sunt recomandate tonurile calde. Elementele decorative suplimentare sunt reduse la minim, un covor, perdele și draperii sunt de ajuns.

Raportat la proporții se poate trage concluzia că cea mai utilă piesă din decorul mobilierului pentru dormitor, este fără îndoială noptiera. Aceasta este nu numai utilă, dar te ajută să ai mereu la îndemână cele necesare și este un adevărat element de stil. Atmosfera unei amenajări poate fi conturată și de culorile și stilul noptierelor.

Noptiera întregește ansamblul dormitorului și oferă în același timp un aspect practic păstrând la îndemână, cât mai aproape diverse obiecte pe timp de noapte, veioza, cărţile, o revistă, ceasul deşteptător, device-ul preferat şi poate un pahar cu apă.

Citește în continuare →

Variante pentru amenajarea spațiului de dormit din dormitor

Data: 15 Iunie 2018

Variante pentru amenajarea spatiului de dormit din dormitor Chiar dacă cea mai mare parte din timpul petrecut în dormitor o alocăm somnului, acesta este camera de unde ne începem și ne terminăm ziua. Cu siguranță este un motiv important pentru ca acest spațiu să fie foarte bine gândit, organizat și astfel amenajat încât să permită o rapidă cuibărire în pat pentru binemeritata odihnă de după oboseala zilei de muncă, dar și bună dispoziție pentru startul de dimineață, către o nouă zi.

 

Patul este primul lucru ce trebuie luat în considerare la amenajarea dormitorului. El reprezintă zona de dormit și de refacere.

 

Citește în continuare →

Saltea superortopedică cu arcuri sau saltea cu spumă: care sunt diferențele?

Data: 07 Iunie 2018

Saltea superortopedică cu arcuri sau saltea cu spumă: care sunt diferențele?

 

O saltea bună înseamnă o saltea care să ofere o susținere uniformă corpului, corect distribuită în funcție de presiunea pe care o exercită părțile acestuia pe suprafața ei, o saltea care să ofere confort maxim și senzația că plutim în timpul somnului.

 

Alegerea unei saltele de pat potrivite devine de mult ori o problemă, întrucât somnul rezolva cele mai multe probleme, iar dacă salteaua pe care o alegeți pentru somn nu este bună, vă veți trezi mai obosiți și cu mai multe probleme ca înainte de somn.

Citește în continuare →

Fotolii extensibile - soluții de dormit pentru camere mici și garsoniere

Data: 05 Iunie 2018

Fotolii extensibile - soluții de dormit pentru camere mici și garsoniereÎn amenajarea spațiilor de dimensiuni limitate, gen garsoniere sau apartamente cu camere mici, contează cum utilizezi fiecare metru pătrat. Între design și funcționalitate, balanța va înclina mereu în direcția găsirii unor soluții inteligente și eficiente de maximizare a spațiului disponibil.

Atunci când spațiul de locuit este limitat, rezolvarea vine din amenajarea inteligentă și multifuncțională a camerelor. O cameră multifuncțională poate să fie cameră de zi și loc de luat masa, cameră de zi unde se adună toată familia și biroul de acasă, sau cameră de zi și dormitor, așa cum se întâmplă în cazul garsonierelor. Aceeași încăpere poate fi noaptea locul perfect pentru un somn odihnitor, iar în timpul zilei locul pentru o întâlnire cu prietenii sau vizionarea unui film.

Fiecare piesă de mobilier trebuie aleasă cu grijă, astfel încât să satisfacă cât mai bine nevoile de depozitare și confort. Fiecare spațiu trebuie să fie utilizat cu mare eficiență, de aceea mobila aleasă trebuie să fie multifuncțională, estetică și transformabilă în același timp. Stilul potrivit pentru ca spațiile de mici dimensiuni să pară confortabile este cel minimalist, care nu îngreunează spațiul și care are drept principii de bază simplitatea și utilitatea.

Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9»Pagina 1din 9
Sus