Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre

Articole

Galben muștar - nu doar pentru alimente, ci și pentru accentele din living

Data: 16 Mai 2019

Living-ul trebuie să respire un aer de intimitate și bună dispoziție, iar asta se poate realiza din jocul a două elemente esențiale: lumina și culoarea. Puterea culorii poate asigura continuitate și armonie în întreaga casă. Ne poate ajuta să creăm iluzii, să evidențiem anumite caracteristici ale unei încăperi sau să le camuflați pe altele. Putem chiar schimba percepția asupra formei sau spațiului folosind culoarea potrivită.

Prognoza designerilor de interior este că, oamenii vor renunța treptat la decorurile minimaliste și că designul interior în culori tari și texturi îndrăznețe este pe cale să câștige tot mai mult teren, mai ales în 2019. Te vei putea juca folosind nuanțe, stiluri și forme.

 
Citește în continuare →

Tot ce trebuie să știi despre culorile din dormitor

Data: 16 Mai 2019

 

Cromatica este cel mai important aspect pentru a crea o atmosferă relaxată într-o locuință. Culorile încăperilor din locuință sunt o reflexie directă a personalității noastre, acestea având un impact major asupra stării pe care o resimțim când petrecem câteva ore într-o cameră. Dacă unele culori ne dau energie și ne ajută să ne reîncărcăm bateriile, altele au puterea de a ne relaxa și a ne deconecta de la stresul zilnic. Ne petrecem o treime din viață dormind, așa că designul dormitorului, locul unde ne refacem energiile și puterile, trebuie să fie în armonie cu scopul camerei.

 
Citește în continuare →

12 pași pentru mobilarea bucătăriei

Data: 09 Mai 2019

12-pasi-pentru-mobilarea-bucatariei.html

 

 

Bucătăria este una dintre cele mai folosite camere din locuința ta, de aceea este foarte important ca în această încăpere să te simți foarte bine. Ea trebuie să fie practică, confortabilă, luminoasă, să ofere posibilitatea de a te mișca în voie și, de multe ori, să fie și locul pentru luat masa. Rolurile și importanța pe care o bucătărie le are într-o gospodărie nu trebuie neglijate, aceasta trebuie mobilată și echipată ținând cont de toate funcțiile pe care ea le are. Timpul petrecut în bucătărie poate fi o experiență mult mai plăcută dacă mobila bucătărie este bine concepută, mai ales acum când bucătăria a preluat câteva din atribuțiile camerei de zi.

 
Citește în continuare →

Articole reciclabile - trendul anului 2019?

Data: 08 Mai 2019

 

 

Trendurile în design interior în 2019 sunt prietenoase și generoase, important este să nu sufocăm interiorul cu mobilă, să nu uităm de culorile naturale, să adăugăm pete de culoare, să dăm o șansă lucrurilor simple făcute manual și să nu uităm de recuperare și reciclare. Printre alte trenduri noi sau mai vechi și reinterpretate, materialele reciclabile sunt tot mai folosite de către designerii de interior, iar cele organice, precum lemnul, sticla sau piatra, rămân în tendințe și în 2019. Dar poate cel mai important aspect al acestui mega-trend este dat de grija oamenilor față de proveniența materiilor prime din care se fabrică obiectele. Oamenii au început să ceară să fie informați că ceea ce cumpără nu provine în urma exploatării iresponsabile a resurselor sau a exploatării umane.

Citește în continuare →

Cum să mobilezi un dormitor mic pentru doi copii

Data: 08 Mai 2019

 

Amenajarea unei camere pentru copil este o treabă foarte serioasă, o adevărată provocare, care cere imaginație și claritate în idei, fiindcă trebuie adaptată perfect nevoilor celui mic, dimensiunilor spațiului și gustului părinților. Când această cameră va fi folosită de doi copii provocările se multiplică de mai mult de două ori. Pentru a avea succes în acest proiect trebuie găsit echilibrul perfect între funcționalitate și estetic, cunoscând că mediul în care crește și se dezvoltă un copil va influența evoluția viitoare. În altă ordine de idei, avansarea în vârstă a celor doi va necesita o remodelare a camerei care să țină seama de schimbările biologice, autodeterminare, gusturi muzicale sau înclinații artistice.

 
 
Citește în continuare →

Ce tip de canapea ți se potrivește?

Data: 02 Mai 2019

ce-tip-de-canapea-ti-se-potriveste.html

 

Living-ul este cea mai tranzitată încăpere din locuință, care trebuie să aibă un design confortabil, funcțional, care să ne ajute să ne reîncărcăm rapid bateriile și să socializăm, fiind spațiul pe care îl folosim pentru a ne relaxa, a ne uita la televizor, a lua masa sau a ne primi oaspeții.

Canapeaua este în general piesa de mobilier care va domina living-ul, cea mai voluminoasă, dictând și stilul de amenajare interioară al acestei camere. Canapeaua este produsul în care investești de obicei cel mai mult, de aceea trebuie să fie confortabilă, rezistentă și aspectuoasă, și trebuie să reprezinte ideea de relaxare, așa cum o dorești.

 
Citește în continuare →

Cum să decorezi camera de oaspeți

Data: 02 Mai 2019

 

 

Indiferent dacă este sau nu perioada vacanțelor sau a sărbătorilor, musafirii pot apărea oricând la ușa ta. Chiar dacă îți place sau nu ideea de a găzdui în casa ta un prieten sau o rudă, pentru o zi sau mai multe, este bine să te gândești la un spațiu pe care să-l amenajezi în acest scop. Proiectarea unei camere pentru musafiri este o experiență interesantă care necesită o planificare atentă nu doar pentru că este un interior pe care nu îl decorezi exclusiv pentru tine, ci și pentru că e important să creezi un spațiu relaxant și confortabil, așa cum ți-ai dori să fii primit și tu în cazul în care ai fi musafir.

Citește în continuare →

Adaugă textură dormitorului prin colorarea tavanului

Data: 02 Mai 2019

adauga-textura-dormitorului-prin-colorarea-tavanului.html

 

Un design elegant, echilibrat și confortabil în dormitor depinde de câteva dintre componentele sale. Patul este cel mai important element de mobilier al dormitorului, dar confortul și starea de bine nu depind doar de fermitatea saltelei pe care dormi. Iluminatul confortabil, schema de culori și proiectarea tavanului au demonstrat că pot transforma un dormitor banal într-unul cu stil și care să te reprezinte. Tavanul este o zonă neexploatată la adevăratul sau potențial, maximul de decorare fiind până de curând alegerea unui candelabru spectaculos și vopsirea acestuia în clasicul alb.

 
Citește în continuare →

Culoare - cum să îți schimbi atitudinea doar prin culoarea camerei

Data: 23 Aprilie 2019

 

 

 

De foarte multe ori simțim nevoia unei schimbări de decor și vrem să experimentăm ceva diferit, pentru mai multă energie sau confort. Culoarea este un ingredient esențial întrucât transmite emoție, creează stări de spirit, și ne influențează energia. Schimbarea culorilor este una din cele mai accesibile metode de îmbunătățire a designului unei case, cu investiții minime și rezultat surprinzător. Putem schimba culoarea pereților, culoarea mobilei, putem aduce pete de culoare prin mobilier și decorațiuni, într-un final utilizarea culorilor este cheia pentru interiorul dorit.

Citește în continuare →

Care este mărimea potrivită pentru patul din dormitor

Data: 23 Aprilie 2019

care-este-marimea-potrivita-pentru-patul-din-dormitor.html

 

Avem nevoie de confort în dormitor pentru că aici petrecem cam o treime din viață și tot aici venim zilnic pentru încărcarea bateriilor. Acestea sunt motive importante pentru ca acest spațiu să fie foarte bine gândit și organizat încât să permită o rapidă cuibărire în pat pentru binemeritata odihnă după oboseala zilei ce tocmai se încheie, dar și o bună dispoziție la trezirea de dimineață, către o nouă zi.

„Spațiul de dormit”, adică zona de odihnă și de refacere, este obiectul de mobilier în jurul căruia se amenajează dormitorul, iar pentru a fi confortabil acesta trebuie să aibă mărimea potrivită.

 
Citește în continuare →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 18
Sus