Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22
Filtre

Producători

«1»
ACAJU - B

ACAJU - B

ACAJU este un brand romanesc de mobila si mobilier care isi propune sa ajute romanii sa isi mobileze casele intr-un mod confortabil si frumos, cu mobilier de buna calitate la un pret rezonabil. Acestia sa poata sa isi personalizeze locuintele cu mobilier diferit in bugetul potrivit, propunandu-si astfel ca indiferent de gama de mobilier din care alege clientul, acesta sa gaseasca un raport excelent calitate-pret.
Mobilierul sub brandul ACAJU este contractat preponderent la firme cu actionariat german, stiut fiind ca acestea sunt recunoscute pentru atentia la detalii, pentru produsele cu un foarte bun raport calitate-pret si pentru seriozitatea cu care privesc orice aspect al productiei.

109

produse

BENIX

BENIX

Benix este un brand polonez de mobila specializat in productia de mobilier tapitat (canapele, coltare, fotolii) fondat in 1993. Fabrica de mobila Benix se intinde pe o suprafata de 60.000 de mp si are 800 de angajati care lucreaza cu ultimele noutati tehnologice in fabricarea mobilei tapitate, Benix fiind recunoscut la nivel european ca fiind un promotor al modelelor deosebite si al tehnologiilor de lucru de ultima generatie.
Benix este recunoscuta la nivel international fiind unul din liderii polonezi in design si calitate in productia de canapele si coltare.

51

produse

HALMAR

HALMAR

Halmar este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de mobila si mobilier din Europa, fiind un brand polonez fondat in 1989. Mai mult de 1000 de clienti din intreaga Europa comercializeaza produsele importate din Orientul Indepartat de catre Halmar. Gama foarte mare de produse, lansarea permanenta de produse noi, designul atent ales si preturile atractive au contribuit la succesul acestui brand, peste 22.000 de mp de spatii logistice adapostind stocurile de ultima ora ale Halmar.

1278

produse

SIGNAL

SIGNAL

Signal este un importator si distribuitor de mobila fondat in 1993 in Polonia. Recunoscut la nivel european pentru oferta diversificata si excelentul raport calitate-pret, Signal este in portofoliul ACAJU unul dintre performerii preferintelor clientilor. In oferta sa se gasesc scaune, mese, masute de cafea, paturi, seturi de masa si scaune, comode dar si alte piese de mic mobilier.

681

produse

BLACK RED WHITE

BLACK RED WHITE

Black Red White este cel mai mare grup de mobila polonez, fiind unul din cele mai recunoscute si respectate branduri din Europa. Din oferta lor fac parte mobila de dormitor, mobila de bucatarie, mobila de living, saltele, canapele, mobila hol, mobila de copii, dulapuri, dressinguri, samd. Activitatea de productie se desfasoara in 18 fabrici de productie mobila, doar capacitatea de depozitare intinzandu-se pe 160.000 de mp. Mobila produsa de Black Red White este exportata in 55 de tari, dintre care se remarca: Spania, Belgia, Olanda, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Romania, Rusia, Letonia, Lituania, Estonia, Mongolia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Japonia, Irlanda, Canada, Serbia, Israel si Mexic. 

1070

produse

FADOME

FADOME

Fadome este o companie din Polonia cu o traditie de 30 de ani in productia de mobila si mobilier. Fabrica ultramoderna, produsele care au un echilibru inteligent intre design si pret precum si productia de masa au facut din Fadome un brand cunoscut in toata Europa. Fadome produce mobilier de bucatarie, mobila de living, mobila dormitor, comode, paturi, dulapuri si garderobe.

86

produse

WERSAL

WERSAL

Wersal este brandul polonez cu un succes fulminant pe piata occidentala. Curajul designului, orientarea catre inovatie continua si raportul excelent calitate - pret impreuna cu foarte multa pasiune au impus acest brand pe piata europeana. Pornita la drum in 1989, intr-un mic atelier cu un singur angajat, Wersal a ajuns acum la capacitati de productie intinse pe 40.000 de mp si cu peste 900 de angajati, in 2016 deschizand ultima capacitate de productie pe o suprafata de 20.000 mp in care lucreaza 500 de oameni.
Wersal produce coltare, canapele, fotolii, paturi tapitate, boxspringuri si saltele.
Vezi si prezentarea video 

48

produse

FURNIVAL

FURNIVAL

Furnival este o companie tanara, fondata in anul 2011 de o echipa cu experienta anterioara in distributia de mobila si mobilier la nivel international. Cu o experienta demonstrata in a intelege nevoile consumatorului european, Furnival produce permanent modele noi adaptate la cerintele actuale. Produsele de mobila si mobilier ale Furnival se remarca prin design si pret excelent.

29

produse

MEBLO EXPO

0

produse

ATLAS

ATLAS

ACAJU-B

31

produse

MOBILA DALIN

MOBILA DALIN

MobilaDalin este o companie romaneasca producatoare de mobila tapitata, fondata in anul 1992, in Reghin - Mures. MobilaDalin este pe locul 4 in topul producatorilor de mobila tapitata din Romania. Cu o gama diversificata de mobilier format din canapele, paturi si scaune, MobilaDalin impresioneaza prin designul orientat catre inovatie. Gama mare de tapiterii puse la dispozitie clientilor, orientarea catre design si functionalitate face ca mobila produsa de MobilaDalin sa fi ajuns in peste 100.000 de locuinte din Romania.

18

produse

SALTEX Mob

SALTEX Mob

Saltex Mob este o companie romaneasca de canapele si saltele cu sediul in Bucuresti. Fabrica de saltele si canapele Saltex Mob s-a pozitionat inca de la inceput pe segmentul de produse economice si medii dar cu o buna rezistenta la trecerea timpului. Saltelele Saltex sunt unul dintre cele mai comercializate saltele din Romania pe segmentele basic si medium. Compania Saltex produce saltele cu arcuri, saltele memory, saltele cu arcuri individuale, saltele latex si canapele.

50

produse

ACAJU

53

produse

FKX BRAILA

FKX BRAILA

FKX este un producator de canapele si coltare din Braila, orientat catre produse cu un excelent raport calitate-pret. FKX produce o gama restransa de produse de tapiterie orientat catre a oferi consumatorului roman produse inovative si rezistente.

2

produse

Sus