Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22
Filtre
Găseşte produse după
Lungime
Adancime
Inaltime
Lungime
Latime
Inaltime
Disponibil in culoarea

Ia-ti cadoul dupa valoarea comenzii!

Ia-ti cadoul dupa valoarea comenzii!

Poti alege unul dintre cadourile noastre pe care ti-l oferim in functie de valoarea comenzii pe care ai lansat-o dupa ziua de 14.04.2020, dupa ora 18.

Ai o comanda unica mai mare de 2000 de lei, poti alege un cadou in valoare de 250 de lei!
Ai o comanda unica mai mare de 3000 de lei, poti alege un cadou in valoare de 400 de lei!
Ai o comanda unica mai mare de 4000 de lei, poti alege un cadou in valoare de 500 de lei!
Aceste valori de minim 2000, minim 3000 si minim 4000 de lei nu vor include valoarea produselor oferite cadou de Acaju!

Promotia este valabila in limita stocului disponibil de produse cadou, dar nu mai tarziu de 28.04.2020. Nu se aplica promotia comenzilor date retroactiv datei de 14.04.2020, orele 18, si se aplica doar clientilor care nu au o alta comanda refuzata/anulata in ultimele 12 luni! Promotia poate fi anulata in orice moment, fiind la latitudinea www.acaju.ro momentul intreruperii, fara a ne obliga sa o anuntam in prealabil!
Grabeste-te sa alegi cadoul fiindca stocul e limitat! Pune-l in cos impreuna cu comanda ta normala iar factura totala pe care o vei primi pe email, dupa validarea data telefonic de unul dintre consilierii Acaju, va include cadoul facturat normal, iar din valoarea totala va fi scazuta valoarea cadoului.
Reducerea nu se aplica automat in cos! Simpla atasare in cosul de cumparaturi si emailul automat nu sunt o confirmare a validarii comenzii si a disponibilitatii cadoului, validarea facandu-se telefonic de consilierii nostri! 

 

Produse

«1» Pagina 1din 1

 

Sus