Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapea 4 locuri extensibila Gaspar IV Mega Lux

Descriere detaliată

                                                                     canapea extensibila se extinde pat lada de depozitare arcuri bonell structura canapea demontabilitate canapea

Canapea 4 locuri extensibila Gaspar IV Mega Lux, gri deschis cu perne multicolore, suprafata odihna 163x196 cm, structura din lemn masiv si pal, sezut din arcuri si spuma, 255x126x89 cm lxAxh

 

Canapele 4 locuri extensibile Gaspar IV Mega Lux sunt moderne, create pentru oamenii care caută soluții funcționale combinate cu un design clasic și elegant. Datorită suprafeței mari, această piesă de mobilier poate oferi atât un somn confortabil cat și relaxare în timpul zilei.

Canapeaua este tapitata cu stofa Soro 90 Grey si pernutele sunt tapitate cu stofa Soro 90 Grey, Soro 61 Pink, Soro 83 Silver.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Dimensiuni:

  • Lățime: 255 cm
  • Înălțime: 89 cm
  • Adâncime: 126 cm
  • Lungimea zonei de dormit: 196 cm
  • Lățimea suprafeței de dormit: 163 cm
  • Greutate: 116 kg

canapea extensibila Canapea extensibila, sezutul canapelei se deplaseaza catre inainte, iar in patiul format se rabateaza spatarul canapelei. Canapelele ExtraLarge sunt canapele de taifas.

 

se extinde pat Suprafata de odihna: 196x163 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare subu sezut si poate fi accesata prin glisarea sezutului catre inainte.

 

suprafata prevazuta cu arcuri bonell Structura suprafetei include arcuri bonell din otel elastic si rezistent.

 

structura canapeaStructura solida din lemn masiv si pal. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

Alte optiuni de canapele gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus