Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22

Canapea BELLAGIO, extensibila, 3 locuri, piele ecologica Cayene 1117, suprafata odihna 130x190 cm, sezut cu arcuri sinusoidale, tetiere reglabile, multimateriale si multicolor, 235x95x82/100 cm lxAxh1/h2

Descriere detaliată

                                                                                         canapea bellagio cu extensie canapea bellagio extensibila canapea bellagio cu arcuri sinusoidale canapea bellagio cu tetiere reglabile canapea demontabilitate

ALEGE Canapea BELLAGIO, tetiere reglabile, multicolor

Aceste canapele Bellagio sunt alegerea optima intre design si confort. 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

canapea bellagio cu extensie Bellagio este o canapea extensibila, cu o extensie sertar pozitionata sub sezut, care se trage catre inainte si apoi se ridica la nivelul sezutului.

        Canapea Bellagio a fost creata de echipa de designeri si ingineri pentru a fi acea canapea care aduce un plus in casele romanilor.

 

canapea bellagio extensibila Cu ajutorul extensiei, canapeaua Bellagio se transforma intr-o suprafata de odihna cu dimensiunile de 190x130 cm.

 

canapea bellagio cu arcuri sinusoidale Sezutul canapelei Bellagio are in structura sa arcuri sinusoidale din otel, elastice si rezistente.

 

canapea bellagio cu tetiere reglabile Canapea Bellagio are tetiere reglabile.

 

canapea demontabilitate Canapeaua este demontabila, bratele se detaseaza cu usurinta, iar corpul canapelei se imparte in doua bucati, pentru a intra cu usurinta in orice incapere.

 

Comentarii

de către FELIX Carmen, 20 Noiembrie 2018

Canapeaua Bellagio primita nu are sezutul din arcuri sinusoidale iar coletul nu se dezmembreaza asa cum scrie pe site

de către FELIX Carmen, 20 Noiembrie 2018

Am primit canapeaua Bellagio astazi. Este foarte ingrijit lucrata. Culoarea corespunde cu cea din paletarul de pe site. Aspectul canapelei este de nota 10. Puncte slabe: sezutul este relativ rigid. Coletul vine impachetatat monobloc si este foarte greu are 90 kg. Pe site scrie ca se compune din 3 colete ceea ce nu este adevarat. Sugerez producatorului sa trimita canapeaua dezmembrata. Nu a intrat pe usa de la intrare, a trebuit sa o introduc pe geam. In rest este o achizitie forte buna.

Parteneri de Top la Acaju

Sus