Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Canapea cu 2 locuri extensibila DELTA MAX, stofa rosie

Descriere detaliată

                                                            canapea extensibila suprafata de dormit lada de depozitare arcuri bonell​ structura canapea demontabilitate canapea

Canapea cu 2 locuri extensibila DELTA MAX, stofa rosie Koala N9 cu perne Dalya N8-1, suprafata dormit 195x140 cm , structura din otel rezistent, sezut cu arcuri bonell, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 174x100x100 cm LxlxH

 

Aceste canapele cu 2 locuri extensibile sunt solutia ideala atunci cand doresti o canapea pe care sa o folosesti 24 de ore din 24, o canapea confortabila si foarte rezistenta.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibilaCanapea extensibila, se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie. 

 

suprafata de odihna Suprafata de odihna: 195x140 cm

 

lada de depozitare Canapeaua are spatiu de depozitare sub sezut. 

 

arcuri bonell Structura suprafetei include arcuri bonell din otel elastic si rezistent.

 

structura canapeaStructura solida din otel rezistent. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

  • Canapelele Delta Max 2 locuri sunt disponibile in varianta de canapea extensibila 2 locuri, canapea extensibila 3 locuri si fotoliu extensibil.
  • Canapelele Delta Max pot fi realizate cu texturi din stofa sau plus, dupa mostrar.
  • ​Se configureaza dintr-o singura stofa/plus sau combinatie de 2 stofe/plusuri.
  • Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Comentarii

de către Cornelian - Bucuresti, 18 Noiembrie 2018

Am comandat si primit canapeaua Delta Max in termenul stabilit. Sunt extrem de multumit de calitatea aestui produs si de solutia constructiva inteligenta aleasa de producator. Este comoda, incapatoare, iar lada rezolva depozitarea asternuturilor. Lucrul cel mai important este ca pe timpul noptii ai un pat de mijloc, iar ziua o canapea generoasa. MULTUMIM MULT! Va rugam ne trimiteti imagini cu canapeaua.

Parteneri de Top la Acaju

Sus