Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapea cu tabureti CAROL

Descriere detaliată

canapea extensibila se extinde pat lada de depozitare arcuri bonell 

  +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

Canapea cu tabureti CAROL, extensibila, 3 locuri, stofa mango, sezut cu arcuri sinusoidale, lada depozitare, 245x100x75 cm lxAxh (vezi mostrar)

IN STOC CU BAZA SAVOY 14 SI SEZUT ENJOY 17. 
ORICARE ALTA COMBINATIE VINE PE COMANDA IN APROXIMATIV 5 SAPTAMANI!

 

Aceste canapele cu tabureti Carol sunt in tendintele actuale, confortabile, disponibile intr-o gama mare de materiale si culori. Canapeaua este prevazuta cu doi tabureti in bratul din stanga, tabureti pe care ii poti utiliza pentru vizitatorii care nu au loc pe canapea.

 

Pe langa faptul ca este foarte confortabila pe timp de zi, canapeaua extensibila Carol ofera un spatiu foarte generos de odihna, avand o suprafata similara paturilor matrimoniale ( 145 x 190 cm).

 

Dimensiune lada de depozitare: 184x57 cm

Inaltime pana la sezut: 45 cm                                                                       

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                                                                                  

canapea extensibila Extensibila, sezutul gliseaza catre inainte, iar in spatiul gol format se rabateaza spatele formand un pat confortabil de 145x190 cm.

 

se extinde pat Suprafata de odihna: 145x190 cm.

 

arcuri bonell Structura suprafetei include arcuri bonell din otel elastic si rezistent.

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut si poate fi accesata prin glisarea sezutului catre inainte. 

 

Alte optiuni de canapele gasesti la CANAPELE EXTENSIBILE

 

Comentarii

de către Mihai, 11 Noiembrie 2018

Destul de ușoară, fiind confecționată din materiale care sa permită transportul prin curierat. De exemplu, taburetii sunt din polistilen extrudat avand o greutate de doar 200g Nici la capitolul confort nu excelează, pernele îți dă impresia ca te împinge de la spate, ca si cand ar vrea sa te dea jos si ia. Totuși are un aspect plăcut si este bună pentru dormit dar nu știu ce ne facem cu rezistența în timp

de către Cristina T, 17 Iulie 2018

Barbatii cu inaltime in jur de 190 cm,nu vor considera confortabila,aceasta canapea.Imi place mult canapeaua,insa ar fi fost utila o lungime de 200-210 cm,a spatiului de dormit.E ciudat faptul ca toti cei ce produc mobila,se incapatâneaza sa le faca de 190 cm;perna unde incape?

Parteneri de Top la Acaju

Sus