Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapea DELTA 3 locuri extensibila

Descriere detaliată

                                                                canapea extensibila​  se extinde pat  lada de depozitare  arcuri bonell structura canapea Delta demontabilitate canapea 

Canapea DELTA 3 locuri, extensibila, suprafata odihna 148x190 cm, structura din otel rezistent, sezut cu arcuri bonell, spatiu de depozitare din material lavabil de inalta rezistenta ce poate fi detasat pentru spalare in masina de spalat, multimateriale si multicolor, 210x100x85 LxlxH

De ce? Simplu! Aceste canapele delta 3 locuri iti garanteaza confort optim 24 de ore din 24.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila  Canapea extensibila, extensia canapelei este de tip lift pentru sezut si de tip rabatabil pentru spatar; astfel sezutul se ridica putin in sus, iar miscarea este preluata de o balama de tip lift care ajuta la deplasarea acesteia catre in sus si inainte.In spatiul format va rabata spatarul canapelei care este de fapt o saltea relaxa, prin rabatare formandu-se un pat matrimonial de 190x148 cm. E solutia ideala atunci cand doresti o canapea pe care sa o folosesti zi de zi, confortabila si foarte rezistenta.

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 190x148 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu spatiu de depozitare din material lavabil de inalta rezistenta ce poate fi detasat pentru spalare in masina de spalat.

 

arcuri bonell Structura suprafetei include arcuri bonell din otel elastic si rezistent.

 
structura canapea Delta Structura canapelei este realizata preponderent din otel, avand o rezistenta iesita din comun la utilizare zilnica intensa. In cadrul canapelei se mai regasesc si piese din lemn si metal intr-o proportie redusa.
 
demontabilitate canapea  Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in doua parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.
  • Beneficiezi de rezistenta maxima la uzura, data de constructia bratului cu MDF in partea superioara.
  • Canapelele Delta 3 locuri sunt disponibile in varianta canapea 3 locuri sau canapea extensibila 3 locuri cu 2 fotolii extensibile.
  • Integral din stofa sau plus.
  • Alte optiuni de canapele gasesti la MOBILA DORMITOR

Comentarii

de către Mariana, 24 Aprilie 2019

Sunat intereseza de o canapea

Parteneri de Top la Acaju

Sus