Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapea doua locuri extensibila DELTA PLUS

Descriere detaliată

                                                                canapea extensibila  se extinde pat  lada de depozitare  arcuri bonell structura canapea demontabilitate canapea Delta

 

Canapea doua locuri extensibila DELTA PLUS, stofa, suprafata odihna 145x190 cm, structura din otel rezistent, sezut cu arcuri bonell, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 160x100x100 (L x l x H)

Iti doresti canapele doua locuri extensibile pe care sa le utilizezi zilnic, sa arate bine si sa te simti confortabil? Canapeaua Delta Plus este solutia tuturor cerintelor tale!

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila, se extinde catre inainte prin deplasarea spatarului catre inainte, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie. Canapeaua se strange in pozitia de zi prin actionarea asupra mijocului patului nou format.

Canapeaua Delta Plus face parte din categoria de canapele mici, pentru incaperi putin spatioase.

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 190x145 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut.

 

arcuri bonell Structura suprafetei include arcuri bonell din otel elastic si rezistent.

 

structura canapea Delta Structura rezistenta din otel. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn. Beneficiezi de rezistenta maxima la uzura, data de constructia bratului cu MDF in partea superioara.

 

demontabilitate canapea Delta Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

  • Canapelele Delta Plus 2 locuri sunt disponibile in varianta de canapea extensibila 2 locuri, canapea extensibila 3 locuri si fotoliu extensibil.
  •  dintr-o singura stofa/plus sau combinatie de 2 stofe/plusuri
  • Alte optiuni de canapele gasesti la MOBILA DORMITOR

Parteneri de Top la Acaju

Sus