Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Canapea extensibila de 2 persoane IDA, stofa maro Inari 27, brate stejar sonoma, structura din lemn si pal, supafata odihna 107x195 cm, sezut cu spuma poliuretanica, lada depozitare, 115x104x84 cm lxAxh

Descriere detaliată

                                                                        canapea extensibila suprafata de dormit umplutura de spuma lada de depozitare structura canapea demontabilitate canapea

alege Canapea extensibila de 2 persoane IDA, stofa INARI 27 MARO, lada depozitare

De ce sa alegi canapele extensibile de 2 persoane Ida? Pentru ca sunt potrivite oricarei incaperi de mici dimensiuni. Bratele subtiri constituie un avantaj pentru cei ce doresc un design minimalist, modern. Sezutul ferm si lada pentru depozitare sunt alte beneficii ale canapelei.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila, se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie. Canapeaua se strange in pozitia de zi prin actionarea asupra mijocului patului nou format. Astfel, se ridica mijlocul patului in sus si acesta va glisa in forma de foarfece, strangandu-se cu usurinta. Canapeaua Ida face parte din categoria de canapele mici, pentru incaperi putin spatioase.

 

suprafata de odihna Suprafata de odihna: 195x107 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut.

 

umplutura de spuma​ Sezutul canapelei este format din saltele de spuma poliuretanica.

 

structura canapea Structura solida din lemn si pal. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapea Ida Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

  • Oferind maxim de confort pe spatii mici, canapeaua extensibila 2 locuri Ida se extinde catre inainte si formeaza un spatiu de odihna confortabil.
  • Ca in imaginile de produs
  • Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Comentarii

de către Teodor, 09 Ianuarie 2019

Foarte bună.. Singura problemă ce are nevoie este , un măner la mijloc să poți să o ridici ușor cand este în poziția extensibilă, dar asta nu înseamnă că , canapeaua nu este bună ...Nota 10 ..

de către Maria ichim, 05 Decembrie 2018

Asi dori bratul de 85 de cm adica l va rog tare miear trebui am un loc unde miear incapea f f nine

de către Vizitator, 09 Noiembrie 2018

Foarte frumosa

de către GDPR 23-05-2018, 02 Noiembrie 2017

iti multumesc ff mult canapea ff bun

Parteneri de Top la Acaju

Sus