Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapea extensibila de dormit zilnic maro ORIENT

Descriere detaliată

                                                                          canapea extensibila se extinde pat lada de depozitare​ structura canapea demontabilitate

Canapea extensibila de dormit zilnic ORIENT, 3 locuri, stofa maro perne Florin N5-1, suprafata odihna 145x190 cm, structura din otel rezitent, spatiu de depozitare din material lavabil de inalta rezistenta ce poate fi detasat pentru spalare in masina de spalat, multimateriale si multicolor, 225X100X90 cm lxAxh

De ce? Canapele extensibile de dormit zilnic Orient contin in sezut arcuri de tip bonell (relaxa) extrem de confortabile si care au o longevitate crescuta. Spuma ce completeaza sezutul, este din poliuretan, cu densitate medie, va spori somnul odihnitor pe care-l doriti.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila  Canapea extensibila, sezutul se ridica putin in sus, iar miscarea este preluata de o balama de tip lift care ajuta la deplasarea acesteia catre in sus si inainte. In spatiul format va rabata spatarul canapelei, defapt o saltea relaxa. Senator este o canapea recomandata pentru utilizare zilnica.

 

suprafata de odihna Suprafata de dormit: 190x145 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu spatiu de depozitare din material lavabil de inalta rezistenta ce poate fi detasat pentru spalare in masina de spalat.

 

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in doua parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

structura canapea Structura solida din otel rezistent, canapeaua extensibila este recomandata pentru utilizare zilnica. Canapeaua are doua saltele relaxa care se imbina perfect. Bratele groase cu mdf in partea superioara completeaza designul clasic al canapelei si ajuta la un bun comportament in timp al acesteia, protejand de uzura cea mai expusa zona a unei canapele. Pernele decorative sunt din umplutura de poliuretan.

 

Comentarii

de către Aftanase Elena, 30 Iulie 2018

Aveți și fotolii la fel și la ce preț,va rog sa mi spuneți ,mulțumesc. ACAJU:Sunt si fotolii . Dati cautare dupafotoliu Orient

de către Danila, 28 Iulie 2018

Buna ziua, aveti si fotolii la fel? Extensibile? La ce pret? Plata cu cardu se poate?

Parteneri de Top la Acaju

Sus