Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Canapea extensibila cu lada depozitare DELTA MAX 3 locuri, stofa rosu/negru, structura din otel rezistent, multimateriale si multicolor, 193x100x100 (L x l x H)

Descriere detaliată

                                                                                          canapea extensibila lada de depozitare  suprafata de dormit  arcuri bonell​  structura canapea  demontabilitate canapea          

canapea extensibila delta max 3 locuri, lada depozitare, 193x100x100 (rosu cu negru)

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila, se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie.

         Aceasta canapea se strange in pozitia de zi prin actionarea asupra mijocului patului nou format. Astfel, se ridica mijlocul patului in sus si acesta va glisa in forma de foarfece, strangandu-se cu usurinta.

 

suprafata de odihna Suprafata de odihna: 195x158 cm

 

lada de depozitare Canapeaua are spatiu de depozitare sub sezut. 

 

arcuri bonell  Sezutul canapelei este format din saltele relaxa care se imbina perfect. Structura suprafetei include arcuri bonell din otel elastic si rezistent.

 

structura canapea Delta​ Structura solida din otel rezistent, canapeaua extensibila este recomandata pentru utilizare zilnica. 

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

  • O canapea extensibila ce solutia ideala atunci cand doresti o canapea pe care sa o folosesti 24 de ore din 24, o canapea confortabila si foarte rezistenta.
  • Este printre putinele canapele cu deschidere in fata care sa aiba plasa de arcuri pe intreaga suprafata a sezutului, marea majoritate avand sezutul realizat integral din spuma poliuretanica iar altele au sezutul realizat partial din spuma, partial cu arcuri.
  • Canapelele Delta Max 3 locuri sunt disponibile in varianta de canapea extensibila 2 locuri, canapea extensibila 3 locuri si fotoliu extensibil.
  • Dintr-o singura stofa/plus sau combinatie de 2 stofe/plusuri
  • Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Parteneri de Top la Acaju

Sus