Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Canapea extensibila din lemn IDA, 2 locuri, stofa bej, suprafata odihna 107x195 cm, brate wenge, sezut din spuma poliuretanica, lada depozitare, 115x104x84 cm lxAxh

Descriere detaliată

                                                                    canapea extensibila suprafata de dormit umplutura de spuma lada de depozitare structura canapea demontabilitate canapea

de ce sa alegi Canapea extensibila din lemn IDA, 2 LOCURI, TINOS 3 BEJ, BRATE WENGE, lada depozitarE?          

Pentru ca aceste canapele extensibile din lemn fac parte din categoria de canapelelor mici, pentru incaperi putin spatioase. Canapeaua Ida surprinde prin dimensiunile practice si multifunctionalitatile reprezentate de lada pentru depozitare, bratele inguste, decorative, si sezutul ferm, ideal pentru odihna.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila, se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie. Canapeaua se strange in pozitia de zi prin actionarea asupra mijocului patului nou format. Astfel, se ridica mijlocul patului in sus si acesta va glisa in forma de foarfece, strangandu-se cu usurinta. 

 

suprafata de odihna Suprafata de odihna: 195x107 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut.

 

umplutura de spuma​ Sezutul canapelei este format din saltele de spuma poliuretanica.

 

structura canapea Structura solida din lemn si pal. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapea Ida Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

  • Oferind maxim de confort pe spatii mici, canapeaua extensibila 2 locuri Ida se extinde catre inainte si formeaza un spatiu de odihna confortabil.
  • Ca in imaginile de produs
  • Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

 

 

                                                                             

Parteneri de Top la Acaju

Sus