Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapea extensibila moderna NAPOLI

Descriere detaliată

                                                                                 canapea extensibila  se extinde pat  lada de depozitare  umplutura de spuma structura canapea demontabilitate canapea

Canapea extensibila moderna NAPOLI, 3 locuri, stofa neagra, sezut cu arcuri si spuma, lada depozitare, demontabila, suprafata de odihna de pat matrimonial 160x190 cm, multimateriale si multicolor, 230x105x75 (Lx l x H)

Stilul modern nu a fost niciodata atat de usor de abordat pana acum. Cu ajutorul acestor canapele extensibile moderne puteti amenaja livingul ideal.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila, se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie. Aceasta canapea se strange in pozitia de zi prin actionarea asupra mijocului patului nou format. Usor de manevrat, canapeaua are un sistem de extensie ingenios care permite sezutului canapelei sa se deschida catre in fata cu o miscare cursiva, fara efort, strangerea canapelei catre modul de zi facandu-se cu aceeasi usurinta.

 

se extinde pat Suprafata de dormit cu arcuri bonell: 160x190 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut.

 

umplutura de spuma Sezutul canapelei are in componenta sa spuma poliuretanica de densitate medie.

 

structura canapea  Structura solida din cadru metalic, lemn si pal. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

Parteneri de Top la Acaju

Sus