Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapea gri Hampton Lux

Descriere detaliată

                                                             canapea extensibila se extinde pat lada de depozitare arcuri bonell structura canapea demontabilitate canapea

Canapea gri Hampton Lux, extensibila, 3 locuri,, suprafata odihna 200x147 cm, structura din lemn masiv si pal, sezut din arcuri bonell si spuma, lada depozitare, 236x96x89 cm lxAxh

Apartamentele din anii 90 erau amenajate cu stil iar mobilierul crea o atmosfera unica. Cu ajutorul unor canapele gri Hampton puteti recrea aceasta atmosfera si in locuinta dumneavoastra.

Canapeaua Hampton se transforma usor intr-un pat, datorita sistemului automat de ridicare a sezutului, iar structura din spuma poliuretanica de inalta densitate, asezata peste o plasa de arcuri sinusoidale, va asigura un somn odihnitor.

Canapeaua este tapitata cu stofa Paris 13 iar picioarele canapelei sunt wenge.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Dimensiuni:

  • Lățime: 236 cm
  • Înălțime: 89 cm
  • Adâncime: 96 cm
  • Lungimea zonei de dormit: 200 cm
  • Lățimea suprafeței de dormit: 147 cm
  • Greutate: 112 kg

 

canapea extensibila Canapea extensibila, sezutul canapelei se deplaseaza catre inainte, iar in spatiul format se rabateaza spatarul canapelei. Canapelele ExtraLarge sunt canapele de taifas.

 

se extinde pat Suprafata de odihna: 200x147 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare subu sezut si poate fi accesata prin glisarea sezutului catre inainte.

 

suprafata prevazuta cu arcuri bonell Structura suprafetei include arcuri bonell din otel elastic si rezistent.

 

structura canapeaStructura solida din lemn masiv si pal. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

Alte optiuni de canapele gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus