Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Canapea moderna living FOX, 3 locuri

Descriere detaliată

Canapea moderna living FOX, 3 locuri, extensibila tip boxspring, lada depozitare, suprafata de odihna:146x203, picioare metalice, structura din lemn masiv, cu arcuri bonell si spuma minimultipocket, multicolora, 203x108x74/95 Lxlxh1/h2

IN STOC NUANTELE SORISSO 07 SI AUSTIN 8.

ORICARE ALTA NUANTA VINE PE COMANDA IN APROXIMATIV 14 SAPTAMANI !


Aceste canapele moderne living sunt formate dintr-o baza solida de lemn masiv peste care este pozitionata o structura megaconfortabila formata din saltea cu arcuri de bonell si spuma minimultisprings.
Este o canapea de tip american, inalta, foarte iubita in USA si Vestul Europei!

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

structura pat aqua

 

 

FOX este o canapea tapitata care se diferentiaza fata de alte canapele tapitate prin cateva caracteristici importante ce il fac sa fie special:

  • te odihnesti altfel, deoarece este extrem de confortabila si rezistenta, are un mod inovativ de constructie, cu saltea peste o structura de lemn masiv;
  • lada mare pentru depozitare;

Cum este construit o canapea tapitata boxspring si ce o face deosebita

Realizarea canapelei incepe cu cadrul patului (boxul), care este realizat din lemn masiv, uscat cu atentie in camere de uscare.
Deasupra acestui box (cadru) este asezata o saltea cu arcuri impachetate individual in material textil (pocket spring), interconectate intre ele (arcurile functioneaza independent, daca apesi un arc, cele de alaturi nu se vor misca). 
Mai jos ai un exemplu de cum arata structura bazei:


Pozitionarea saltelei cu arcuri independente determina o foarte buna distribuire a presiunii exercitate de corp, determinand o relaxare superioara a corpului uman. Vezi aici un exemplu similar de structura:

 

Alte optiuni gasesti la MOBILA DORMITOR

Parteneri de Top la Acaju

Sus