Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Canapea piele stofa Inge II Lux, extensibila, 3 locuri, suprafata odihna 195x144 cm, structura din lemn masiv si pal, sezut din arcuri si spuma, lada de depozitare, 245x102x80 cm lxAxh

Descriere detaliată

                                                                         canapea extensibila se extinde pat lada de depozitare arcuri sinusoidale structura canapea demontabilitate canapea

ALEGE CANAPEA piele stofa INGE II LUX, 3 LOCURI, EXTENSIBILA, gri inchis/gri

Canapele piele stofa Inge II Lux sunt canapele perfecte pentru cei care apreciază designul modern și soluțiile funcționale care sporesc confortul. Combinatia de materiale vor multumi orice musafir!

Somnul lung și odihnitor este posibil datorită suprafeței mari și uniforme a canapelei extinse, precum și a saltelei din spuma poliuretanica de inalta densitate asezata pe un suport de arcuri de tip bonell, ce asigura odihna.Pernele sunt realizate din spuma si silicon pentru a spori comfortul.

Canapeaua este tapitata cu piele ecologica Rain 13 Grey si stofa Malmo 92 Grey.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Dimensiuni:

  • Lățime: 245 cm
  • Înălțime: 80 cm
  • Adâncime: 102 cm
  • Lungimea zonei de dormit: 195 cm
  • Lățimea zonei de dormit: 144 cm
  • Greutate: 104 kg

canapea extensibila Canapeaua Inge II Lux este o canapea extensibila, se extinde cu usurinta formand un pat matrimonial. Sezutul se trage catre inainte, se indeparteaza pernele de spatar si in spatiul liber format va cadea spatarul.

 

se extinde pat Suprafata de odihna: 195x144 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut si poate fi accesata si glisarea sezutului catre inainte.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.Salteaua este realizata din spuma poliuretanica de inalta densitate asezata pe un suport de arcuri de tip bonell.

 
 
structura canapea Structura solida din lemn masiv si pal. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.
 
 
demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta.

 

Alte optiuni gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus