Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Canapea trei locuri GALAXY

Descriere detaliată

Descriere detaliată

                                                                              canapea extensibila suprafata de dormit lada de depozitare arcuri bonell​ structura canapea demontabilitate canapea

Canapea trei locuri GALAXY, extensibila, stofa Paros 5/Paros 6, suprafata de dormit 190 x142, structura lemn, saltele cu arcuri relaxa, demontabila, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 232x100x90 cm Lxlxh

Aceste canapele trei locuri sunt cea mai buna alegere atunci cand vrei sa combini confortul cu estetica moderna.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila, se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie. O canapea extensibila, solutia ideala atunci cand doresti o canapea pe care sa o folosesti 24 de ore din 24, o canapea confortabila si foarte rezistenta.

suprafata de odihna Suprafata de odihna: 190x140 cm

lada de depozitare Canapeaua are spatiu de depozitare sub sezut. 

arcuri bonell Sezutul canapelei este format dintr-un mix de arcuri sinusoidale si spuma care se imbina perfect, reziltand un pat cu dimensiuni de pat matrimonial de 140x190 cm.

structura canapeaStructura solida din otel rezistent. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se detaseaza, iar corpul canapelei se imparte in 2 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

Alte optiuni de canape gasesti la Canapele extensibile

Parteneri de Top la Acaju

Sus