Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapele BELLAGIO, extensibila, 3 locuri

Descriere detaliată

                                                                       canapea bellagio cu extensie canapea bellagio extensibila canapea bellagio cu arcuri sinusoidale canapea bellagio cu tetiere reglabile canapea demontabilitate

Canapele BELLAGIO, 3 locuri, extensibila cu arcuri sinusoidale, stofa Enjoy 25 black, tetiere reglabile, suprafata de dormit 130x190 cm, multimateriale si multicolor, 235x95x82/100 LxlxH1/H2

O canapea Bellagio este echilibrul perfect intre estetica si functionalitate. Puteti regla inaltimea cu ajutorul tetierelor si sta confortabil pe sezutul cu spuma si arcuri.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

canapea bellagio cu extensie Bellagio este o canapea extensibila, cu o extensie sertar pozitionata sub sezut, care se trage catre inainte si apoi se ridica la nivelul sezutului.

        Canapea Bellagio a fost creata de echipa de designeri si ingineri pentru a fi acea canapea care aduce un plus in casele romanilor.

 

canapea bellagio extensibila Cu ajutorul extensiei, canapeaua Bellagio se transforma intr-o suprafata de odihna cu dimensiunile de 190x130 cm.

 

canapea bellagio cu arcuri sinusoidale Sezutul canapelei Bellagio are in structura sa arcuri sinusoidale din otel, elastice si rezistente.

 

canapea bellagio cu tetiere reglabile Canapea Bellagio are tetiere reglabile.

 

canapea demontabilitate Canapeaua este demontabila, bratele se detaseaza cu usurinta, iar corpul canapelei se imparte in doua bucati, pentru a intra cu usurinta in orice incapere.

 

 

 

 

                                                                           

Comentarii

de către Ionut.ene78@yahoo.com, 19 Ianuarie 2020

Buna seara, as dori si eu canapeaua BELLAGIO( COMO18 ori COMO48) Va multumesc

Parteneri de Top la Acaju

Sus