Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapele de 2 locuri extensibile IDA II Inari 27 Brown

Descriere detaliată

                                                                                                             canapea extensibila suprafata de dormit umplutura de spuma lada de depozitare structura canapea demontabilitate canapea

Canapele de 2 locuri extensibile IDA II , stofa Inari 27 Brown, brate wenge, suprafata dormit 194x110 cm, structura lemn masiv si pal, saltea de spuma poliuretanica, lada depozitare, 117x104x84 LxlxH

 

Unde poti pune aceasta canapea de 2 locuri extensibila daca nu oriunde? Datorita dimensiunilor mici, o poti folosi in orice camera, facand-o atractia principala.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila, se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie. Canapeaua se strange in pozitia de zi prin actionarea asupra mijocului patului nou format. Astfel, se ridica mijlocul patului in sus si acesta va glisa in forma de foarfece, strangandu-se cu usurinta. Canapeaua Ida face parte din categoria de canapele mici, pentru incaperi putin spatioase.

 

suprafata de odihna Suprafata de odihna: 194x110 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut.

 

umplutura de spuma​ Sezutul canapelei este format din saltele de spuma poliuretanica.

 

structura canapea Structura solida din lemn si pal. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapea Ida Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

Comentarii

de către Teodor, 14 Ianuarie 2019

Forte bun....

Parteneri de Top la Acaju

Sus