Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22

Canapele extensibile 2 persoane DELTA PLUS, stofa gri cu perne Koala Selen N5-V2, suprafata odihna 145x190 cm, structura din otel rezistent, sezut cu arcuri bonell, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 160x100x100 Lxlxh

Descriere detaliată

                                                            canapea extensibila suprafata de dormit lada de depozitare suprafata include arcuri bonell structura canapea demontabilitate canapea

ALEGE Canapele extensibile 2 persoane DELTA PLUS, lada depozitare, gri cu flori      

Sa alegi aceasta canapea extensibila 2 persoane delta plus este cel mai bun lucru pentru livingul tau! Confortul este asigurat de salteaua cu spuma si arcuri bonell de tip relaxa si stofa fina.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie. Canapeaua se strange in pozitia de zi prin actionarea asupra mijocului patului nou format. Astfel, se ridica mijlocul patului in sus si acesta va glisa in forma de foarfece, strangandu-se cu usurinta. Canapeaua Delta  face parte din categoria de canapele mici, pentru incaperi putin spatioase.

 

suprafata de odihna Suprafata de dormit- 190x145 cm

 

lada de depozitare Canapeaua are spatiu de depozitare sub sezut.

 

arcuri bonell ​Structura suprafetei include arcuri bonell din otel si spuma poliuretanica.

 

structura canapea Structura solida din otel rezistent. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapeaCanapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

  • Beneficiezi de rezistenta maxima la uzura, data de constructia bratului cu MDF in partea superioara.
  • Canapelele Delta Plus 2 locuri sunt disponibile in varianta de canapea extensibila 2 locuri, canapea extensibila 3 locuri si fotoliu extensibil.
  • Canapelele Delta Plus pot fi realizate cu texturi din stofa sau plus, dupa mostrar.
  • Se pot configura dintr-o singura stofa/plus sau combinatie de 2 stofe/plusuri
  • Alte optiuni de canapele gasesti la MOBILA DORMITOR

                                                                         

Parteneri de Top la Acaju

Sus