Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Canapele extensibile dimensiuni mici IDA II Mini, stofa Soro 90 Grey, structura din lemn masiv si pal, sezut cu spuma poliuretanica, suprafata de dormit 194x80 cm, lada depozitare, 89x104x84 (L x l x H)

Descriere detaliată

                                                                                                             canapea extensibila suprafata de dormit umplutura de spuma lada de depozitare structura canapea demontabilitate canapea

ALEGE CANAPEle EXTENSIBILe dimensiuni mici IDA Soro 90 GREY, BRATE STEJAR SONOMA, LADA DEPOZITARE

Sa alegi o canapea extensibila dimensiuni mici pentu holul sau livingul tau este ideal! Datorita bratelor inguste castigi suprafata de utilizare iar stofa Tinos este una dintre cele mai rezistente pentru uz zilnic.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila, se extinde catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata, aceasta miscare declansand un sistem silentios de extensie. Canapeaua se strange in pozitia de zi prin actionarea asupra mijocului patului nou format. Astfel, se ridica mijlocul patului in sus si acesta va glisa in forma de foarfece, strangandu-se cu usurinta. Canapeaua Ida face parte din categoria de canapele mici, pentru incaperi putin spatioase.

 

suprafata de odihna Suprafata de odihna: 194x80 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut.

 

umplutura de spuma​ Sezutul canapelei este format din saltele de spuma poliuretanica.

 

structura canapea Structura solida din lemn si pal. Lada de depozitare lenjerie este din lemn si placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapea Ida Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

  • Oferind maxim de confort pe spatii mici, canapeaua extensibila 2 locuri Ida se extinde catre inainte si formeaza un spatiu de odihna confortabil.
  • Ca in imaginile de produs
  • Alte optiuni gasesti la CANAPELE EXTENSIBILE

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus