Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Canapele extensibile pentru living Candy

Descriere detaliată

                                                                             canapea extensibila suprafata de dormit structura canapea demontabilitate canapea

Canapele extensibile pentru living Candy,  3 locuri , stofa albastra, design scandinav, suprafata odihna 135x195 cm, structura din lemn masiv, sezut din spuma si arcuri, multimateriale si multicolor, 237x94x86 cm lxAxh, INALTIME PICIOARE 16 CM

IN STOC NUANTA JASMINE 22!
ORICARE ALTA NUANTA VINE PE COMANDA IN APROXIMATIV 7 SAPTAMANI!

 

Canapea extensibila pentru living Candy poate fi alegerea potrivita daca iti place designul scandinav caracteriat prin linii drepte si simplitate.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila Canapea extensibila, sezutul se deplaseaza catre inainte, iar in spatiul format se rabateaza spatarul canapelei. Aceasta canapea extensibila este recomandata pentru utilizare zilnica.

 

se extinde pat Suprafata de dormit canapele extensibile pentru living Candy: 195x135 cm

 

 

structura canapea Structura solida din lemn masiv, placi de aschii de lemn si fibre de lemn. Pernele decorative sunt din umplutura de poliuretan.

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in doua parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

  • Canapelele Candy sunt disponibile in varianta de canapea extensibila 3 locuri, coltar cu sezlong stanga, coltar cu sezlong dreapta, set 321, set 311, canapea fixa 2 locuri, fotoliu.
  • ​Canapeaua este disponibila conform monstrarului.
  • Alte optiuni de canapele extensibile pentru living gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus