Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapele living stofa Gala Chester, stofa Paris Chocolate

Descriere detaliată

                                                                     umplutura de spuma tetiere reglabile

Canapele living stofa Gala Chester, fixa, 3 locuri, stofa Paris Chocolate 30, spatar culisant, structura din lemn masiv, sezut din spuma cu memorie, 245x127 cm Lxl

Eleganta stilului Chesterfield este pusa in valoarea prin aceasta canapea living stofa cu linii simple dar careia i s-a adaugat butoni ce sunt marca definitorie a canapelelor Chesterfield.
Canapeaua Gala Chester Paris Chocolate transmite PREMIUM prin orice detaliu, de la liniile simple ale designului ce pune in valoarea stilul cu butoni de pe brate, tetierele reglabile si spatarul marca a acestui produs, ce culiseaza catre in spate marind spatiul de sezut al canapelei.


Gama de canapele si fotolii Gala Chester Paris Chocolate este disponibila pe 6 categorii de materiale (Collection - imitatie piele, Classic - stofa, Ambiente - stofa, Elegance - stofa, Easy Water Clean - material rezistent la lichide, Exclusive - stofa). Diferentele de pret nu sunt de calitate a produsului ci sunt diferente de la tipul de materiale de acoperire utilizate.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                                                                                                  

spuma poliuretanica Sezutul canapelei este format din spuma poliuretanica.

tetiere reglabile Tetiere reglabile.

 

Sezutul este din spuma memory !!!

 

Gala Chester Paris Chocolate este o canapea frumoasa dar si rezistenta, structura ei fiind realizata din multistrat suplimentat cu lemn de fag. Confortul este asigurat cu ajutorul pernelor de sezut din spuma cu memorie asezata pe o structura din chinga elastica iar spatarul este realizat cu perne din poliuretan high resilience de densitate medie pentru ca spatele sa stea relaxat intr-o pozitie confortabila.

Ce trebuie sa stii despre Spuma cu Memorie

Niciun material nu poate egala performantele spumei cu memorie, aceasta spuam vascoelastica fiind utilizata si de NASA la scaunele cosmonautilor si de constructorii masinilor de Formula 1 pentru a tapita scaunele pilotilor.

  •  permite evaporarea umezelii si reglarea termica a corpului
  • are o structura durabila elastica ce permite utilizarea prelungita, fara modificarea proprietatilor
  • este rezistenta la presiune
  • sustine corpul si confera senzatia de imponderabilitate,
  • se adapteaza la formele corpului neexercitand nicio forma de presiune asupra acestuia

Categorie: Living

Pentru un living modern si confortabil, poti achizitiona o biblioteca si o masuta de cafea.

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus