Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapele moderne pentru living ROYAL MEGA LUX gri

Descriere detaliată

                                                                               canapea extensibila se extinde pat lada de depozitare arcuri bonell structura canapea demontabilitate canapea

Canapele moderne pentru living ROYAL MEGA LUX, gri cu perne gri deschis/menta, suprafata odihna 164x195 cm, structura din lemn masiv si pal, sezut cu arcuri si spuma, lada de depozitare, 251x122x95 lxAxh

Canapea moderna pentru living poate fi selectate din categoria Royal Mega Lux datorita designului, combinatiilor de culori si spatiului XXl.
 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Dimensiuni:

  • Lățime: 251 cm
  • Înălțime: 95 cm
  • Adâncime: 122 cm
  • Lungimea zonei de dormit: 195 cm
  • Lățimea suprafeței de dormit: 164 cm
  • Greutate: 137 kg

canapea extensibila Canapea extensibila, sezutul se deplaseaza catre inainte, iar in patiul format se rabateaza spatarul canapelei. Canapelele ExtraLarge sunt canapele de taifas, unde sa iti inviti prietenii sa stai la povesti.

 

se extinde pat Suprafata de odihna canapele moderne pentru living: 195x164 cm

 

lada de depozitare Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare subu sezut si poate fi accesata prin glisarea sezutului catre inainte.

 

suprafata prevazuta cu arcuri bonell Structura suprafetei include arcuri bonell din otel elastic si rezistent.

​​

structura canapea Structura solida din lemn si pal. Lada de depozitare este din lemn, placi din aschii de lemn si fibre de lemn.

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in 3 parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

Alte optiuni de canapele moderne pentru living gasesti la MOBILA LIVING

Comentarii

de către Victoria, 06 Aprilie 2019

; canapea arata fantastic, iar calitatea este foarte buna. Sunt extrem de multumita, cu atat mai mult cu cat am achizionat canapele de a lungul timpului de la firme mult mai renumite iar produsul a lasat de dorit. Felicitari de asemenea comapaniei Acaju pentru profesionalism. Canapeaua a fost livrata in regim de urgenta in Bucuresti, mai devreme decat termenul estimat. Multumim frumos! :)

Parteneri de Top la Acaju

Sus