Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Canapea 2 reclinere BORGIA, 3 locuri, 214x85x104 (L x l x H), piele ecologica neagra

Descriere detaliată

ALEGE CANAPEA BORGIA, 3 LOCURI, 2 RECLINERE, ECOPIELE NEAGRA

Ultima tendinta in lumea canapelelor este canapeaua recliner.
Despre canapele recliner se poate afirma ca nevoia crescanda de relaxare a oamenilor activi a determinat aparitia si popularizarea unei canapele inteligente care prin actionarea unui buton declanseaza aparitia unui suport pentru picioare, ce te ajuta sa ai o postura confortabila in camera de zi.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

De ce sa alegi canapeaua Borgia

  • DIMENSIUNI CANAPEA Lungime totala - 214 cm Latime totala- 85 cm Inaltime totala - 104 cm Nr reclinere - 2
  • DEMONTABILITATE Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in doua parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.
  • EXTENSIBILITATEA CANAPELEI Extinderea canapelei se face prin cele doa reclinere ce se actioneaza din bratele canapelei.
  • DEHUSABILITATE CANAPEA Canapeaua recliner Borgia nu este dehusabila.
  • DISPONIBILITATE Canapelele Borgia sunt disponibile in variantele colectiei Borgia: fotoliu Borgia fix, fotoliu Borgia cu recliner, canapea Borgia 2 locuri fixa, canapea 2 locuri extensibila, canapea Borgia 2 locuri cu reclinere, canapea Borgia 3 locuri fixa, canapea Borgia 3 locuri extensibila, canapea Borgia 3 locuri cu reclinere.
  • MATERIALE DE ACOPERIRE CANAPEA Canapelele Verona pot fi realizate cu texturi din stofa sau plus pentru saltelele canapelei si piele ecologica pentru brate, dupa mostrar. OPTIUNI PENTRU CONFIGURARE bratele si cadru canapelei sunt din piele ecologica sezutul, spatarul si pernele decorative din stofa sau plus

Alte optiuni gasesti la MOBILA LIVING

 

Sus