Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapele stofa gri Bunio, 2 locuri

Descriere detaliată

 
 

                                                                                             canapea extensibila se extinde pat  lada de depozitare umplutura de spuma structura canapea demontabilitate

Canapele stofa gri Bunio, 2 locuri, stofa gri Soro 90, structura din lemn masiv si pal, suprafata odihna 189x120 cm, perne incluse, lada depozitare, 150x88x86 cm lxAxh

Daca iti doresti canapea stofa gri, canapeaua Bunio este alegerea potrivita daca ai spatiu limitat.

 

 

In stoc pe materialele SORO 40/ALB 2000 & SORO 90/ALB 2000

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

canapea extensibila  Canapea extensibila, canapeaua se extinde catre inainte formand un pat confortabil de 189x120 cm. Sunt canapele recomandate pentru odihna zilnica.

 

se extinde pat​ Suprafata de dormit canapele stofa gri Bunio: 189x120 cm

 

lada de depozitare​ Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare pozitionata sub sezut.

 

umplutura de spuma​ Canapeaua are o saltea din spuma poliuretanica de densitate medie potrivita pentru utilizarea de zi cu zi.

 

structura canapea Canapele stofa gri Bunio au o structura solida realizata din lemn masiv si PAL.

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta. Bratele se indeparteaza iar corpul canapelei se imparte in doua parti, astfel incat este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

Comentarii

de către Cristina Matei, 30 Septembrie 2019

Profesionalism, calitate , seriozitate !!! Recomand cu toata increderea mobilierul Acaju ❤????✔ ! Acum doi ani am achizitionat de la ei canapeaua extensibila Nova pentru living si in urma cu ceva timp si canapeaua Bunio pentru camera fetitelor . Si in prezent, arata ca noi ???? , desi am doi copii mici care, stiti voi cum "contribuie" ???????????? la intretinerea curateniei. Tapiteria se curata foarte usor, iar componentele din care sunt fabricate canapelele , sunt ff rezistente si de calitate superioara ????✔????!! Se strang usor, au lada de depozitare si cu totii suntem foarte incantati de confortul ????❤???? si utilitatea lor , dar si de spatiul in plus ???????????? ce ne ramane acum in fiecare camera !!

Parteneri de Top la Acaju

Sus