Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Canapele stofa living Cornet III Lux, galbena - PRODUS RETRAS 10.08.2020

Descriere detaliată

 
 

                                                                     canapea extensibila se extinde pat lada de depozitare arcuri sinusoidale structura canapea demontabilitate canapea

Canapele stofa living Cornet III Lux, stofa galbena, stil scandinav, suprafata odihna 138x200 cm, structura lemn masiv si pal, sezut din arcuri si spuma, lada de depozitare, 226X102X91 cm lxAxh

Canapeaua Cornet face parte din categoria de canapea stofa living cu design scandinav ce aduce farmecul in locuinta dumneavoastra prin modelul clasic, dar in acelasi timp modern, susținut pe o structura din lemn de esență tare.

Canapeaua poate fi folosit ca un pat dublu, confortabil sau ca o canapea relaxantă, oferind camerei un caracter confortabil și fermecător.

Bratele canapelei sunt usor de montat/demontat cu ajutorul unui sistem de glisare prezent pe brate si pe canapea. Astfel, bratele se monteaza si demonteaza prin simpla glisare in sus sau in jos a bratelor.

 

Partea de dormit a canapelei este prevazuta cu arcuri sinusoidale din otel elastic iar pernele sunt umplute cu spuma poliuretanica de o densitate potrivita pentru a asigura stabilitatea formei si confortul.

Canapeaua este tapitata cu stofa Baku3 Yellow, si are picioare decorative din lemn masiv, aducand un plus aspectului sau.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Dimensiuni canapele stofa living Cornet:

  • Lățime: 226 cm
  • Înălțime: 91 cm
  • Adâncime: 102 cm
  • Lungimea zonei de dormit: 200 cm
  • Lățimea suprafeței de dormit: 138 cm
  • Greutate: 87 kg

 

canapea extensibila Canapea extensibila sezutul se deplaseaza catre inainte, iar in spatiul format rabateaza spatarul. Cornet este o canapea practică și confortabilă, destinată livingurilor mai mult sau mai puțin spațioase. Este dotata standard cu un mecanism care ajuta la inchiderea si deschiderea silentioasa a canapelei.

 

 

se extinde pat ​Suprafata de dormit: 200x138 cm, o suprafata generoasa cu dimensiuni de pat matrimonial, astfel ca se pot odihni doua persoane cu usurinta.

 

 

lada de depozitare ​Canapeaua este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut si poate fi accesata prin deplasarea deplasarea sezutului catre inainte.

 

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include umplutura din poliuretan de ultimă generație cu structura HR (high resilience), toate asezate pe o plasa de arcuri sinusoidale. Pernele sunt umplute cu spuma poliuretanica de densitate potrivita.

 

 

structura canapea Structura este realizata din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate canapea Canapeaua se demonteaza si monteaza cu usurinta, este usor de transportat/mutat/montat/demontat si introdus in camera.

 

Alte optiuni de canapele gasesti la CANAPELE EXTENSIBILE 

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus