Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
Lungime
Latime
MOBILEAZA IN STILUL TAU
Dimensiunea patului
Suprafata de dormit
Tip colt
Functii
Spatiu depozitare lenjerie
Coltul lateral

COLECTII MOBILA

In cadrul categoriei Colectii regasim colectiile din toate categoriile de mobilier si canapele.
Te poti orienta usor dupa piese de mobilier sau canapele compatibile deoarece in cadrul unei colectii toate piesele de mobilier respecta aceleasi detalii de design.

Subcategorii

Colectie mobila bucatarie JUNONA LINE (93)

MOBILA BUCATARIE CONVENABILA SI DE CALITATE DE LA ACAJU

In Colectia de mobila bucatarie JUNONA LINE gasesti solutii de mobilare ieftina pentru orice spatiu a unei bucatarii. Corpurile sunt modulare, astfel incat iti va fi usor sa alegi ce ti se potriveste.
Iti recomandam sa incepi mobilarea bucatarei tale de la alegerea uneia dintre propunerile noastre de compozitii si apoi sa adaugi alte corpuri, astfel vei iesi la un pret foarte bun si vei avea mult mai putina bataie de cap. Pretul conteaza, asa ca atunci cand vei cauta dupa mobila bucatarie pret, Acaju va fi una dintre variantele cele mai bune pentru tine.
Junona Line este cu siguranta o mobila bucatarie ieftina, asa ca nu ezita si cumpara-ti ce ai nevoie.

Colectia mobila NEPO (63)

MOBILA CONVENABILA SI DE CALITATE DE LA ACAJU

Colectia NEPO, cu un design minimalist, pune accent pe partea practica a utilizarii si pe mobilare la un buget redus. Gasesti in colectie solutii de mobilare ingenioase si practice intr-o gama diversa.

Colectie mobila IDENTO (13)

COLECTIE MOBILA IDENTO

Colectia de mobila modulara Idento este o colectie de piese in stil clasic, puse in valoare de design si de coloristica in care predomina albul.
In colectie gasesti piese de mobilier pe care le poti utiliza la mobilarea livingului, holului sau in mobilarea dormitorului.

Colectia mobila FEVER (37)

COLECTIA DE MOBILA LIVING FEVER PENTRU INTERIOARE MODERNE

Stilul simplu al pieselor de mobilier din colectia Fever este pus in evidenta de canelurile delicate de pe fronturi si de manerele negre frumos reliefate.
Atentia iti va fi atrasa imediat de politele din sticla cu iluminare led si de prezenta sticlei securizate la anumite piese de mobilier.
Profita de faptul ca Fever este un program de mobila modulara si alege corpurile potrivite stilului tau.

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8 9»Pagina 1din 9
Sus