Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22

Coltar BELLAGIO Prestige, extensibil, sezlong stanga, piele ecologica neagra, suprafata dormit 230x130 cm, structura din lemn masiv si pal, sezut cu arcuri sinusoidale, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 280x165x100 cm Lxlxh

Descriere detaliată

disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil se extinde pat arcuri sinusoidale tetiere reglabile​ structura coltar demontabilitate coltar

ALEGE Coltar BELLAGIO prestige, EXTENSIBIL, lada depozitare, sezlong stanga, multicolor

De ce? Pentru ca aceste coltare Bellagio Prestige sunt o incantare a simturilor. Relaxeaza-te in fiecare sfarsit de zi intr-un coltar comod, cu tetiere reglabile, extensibil.

 

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

alegi coltul coltarului poti alege coltar extensibil Bellagio cu colt pe dreapta sau coltar extensibil Bellagio cu colt pe stanga.

 

 

coltar extensibil este un coltar extensibil Bellagio cu o extensie sertar pozitionata sub sezut, care se trage catre inainte si apoi se ridica la nivelul sezutului.

 

 

suprafata de dormit cu ajutorul extensiei, coltarul extensibil Bellagio se transforma intr-o suprafata de odihna cu dimensiunile de 230x130 cm.

 

 

coltar bellagio cu arcuri sinusoidale sezutul canapelei coltar Bellagio are in structura sa arcuri sinusoidale din otel, elastice si rezistente.

 

 

coltar bellagio cu tetiere reglabile canapeaua coltar Bellagio are tetiere reglabile.

 

 

structura coltar​ Structura din lemn masiv si pal.

 

 

demontabilitate coltar Coltarul este demontabil, bratele se detaseaza cu usurinta, iar corpul coltarului extensibil Bellagio se imparte in doua bucati, pentru a intra cu usurinta in orice incapere.

 

 

 

DISPONIBILITATE: poti alege si alte produse din aceeasi colectie, canapea Bellagio 3 locuri, canapea Bellagio 2 locurifotoliu Bellagio

 

MATERIALE DE ACOPERIRE: poate fi realizata, integral, cu texturi din stofa, plus sau piele ecologica.

 

Alte optiuni de canapele gasesti in categoria de mobila living sau in categoria canapele extensibile.

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus