Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Coltar crem cu maro PANAMA, extensibil, sezlong dreapta, piele ecologica maro cu stofa crem, suprafata odihna 223x150, structura lemn masiv si pal, sezut spuma si arcuri, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 270x190x84 cm LxlxH

Descriere detaliată

                                              disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil suprafata de odihna lada de depozitare arcuri sinusoidale umplutura de spuma structura coltar demontabilitate coltar

alege Coltar crem cu maro PANAMA, EXTENSIBIL, lada depozitare, sezlong dreapta, MULTICOLOR

De ce? Pentru ca aceste coltare crem cu maro ofera un design modern intr-o caldura tipica acestor culori. De fiecare data cand veti folosi coltarul, veti fi uimit de calitatea materialelor si utilitatea lui.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

disponibil si pe celalalt colt Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

 

coltar extensibil Coltarul Panama este un coltar extensibil. Are o extensie de tip sertar. Extensia se realizeaza prin deplasarea sertarului catre inainte si ridicarea partii extensibile printr-o singura miscare la nivelul sezutului formand o suprafata plana de 150x223 cm. Este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata.

 

se extinde pat Suprafata de odihna: 150x223 cm

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate fi accesata prin ridicarea partii superioare a acestuia.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel. 

 

umplutura de spuma Sezutul coltarului contine si spuma poliuretanica ce sporeste confortul. 

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal

 

demontabilitate coltarColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

  • Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.
  • Structura din piele ecologica sau stofa si sezutul si pernele din stofa.
  • Alte optiuni de coltare gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus