Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Coltar cu lada PANAMA, extensibil, sezlong dreapta, piele ecologica neagra cu stofa crem, suprafata dormit 223x150 cm, structura din lemn masiv si pal, sezut cu spuma si arcuri, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 270x190x84 cm LxlxH

Descriere detaliată

                                                       disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil suprafata de odihna lada de depozitare arcuri sinusoidale umplutura de spuma structura coltar demontabilitate coltar

alege Coltar cu lada PANAMA, EXTENSIBIL, lada depozitare, sezlong dreapta, MULTICOLOR

Aceste coltare cu lada exploateaza la maxim potentialul unui coltar. Pe langa aspectul modern, lada pentru depozitare, picioarele decorative si materialele rezistente, fac din coltarul Panama, unul absolut necesar.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

 

disponibil si pe celalalt colt Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

 

coltar extensibil Coltarul Panama este un coltar extensibil. Are o extensie de tip sertar. Extensia se realizeaza prin deplasarea sertarului catre inainte si ridicarea partii extensibile printr-o singura miscare la nivelul sezutului formand o suprafata plana de 150x223 cm. Este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata.

 

se extinde pat Suprafata de odihna: 150x223 cm

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate fi accesata prin ridicarea partii superioare a acestuia.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel. 

 

umplutura de spuma Sezutul coltarului contine si spuma poliuretanica ce sporeste confortul. 

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal

 

demontabilitate coltarColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

  • Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.
  • Structura din piele ecologica sau stofa si sezutul si pernele din stofa.
  • Alte optiuni de coltare gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus