Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltar cu tetiere reglabile MOLINA L

Descriere detaliată

                                                                              coltar extensibil     structura coltar demontabilitate coltar

Coltar cu tetiere reglabile MOLINA L, extensibil, PRET PROMOTIONAL PENTRU MATERIALELE MATT VELVET 79, 85, 93, 97, 75, lada mare pentru depozitare, structura lemn de esenta tare, saltea arcuri faliste si spuma, 263x210x90 LxlxH

De ce? Pentru ca aceste coltare cu tetiere reglabile au o utilitate ridicata atunci cand vrei sa te asezi comod si sa citesti cartea saptamanii.
 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                           coltar-extensibil-molinal/

                                                                          +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

 

disponibil si pe celalalt colt ​Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". Molina L este un coltar potrivit atat pentru living cat si pentru dormitor datorita faptului ca este foarte rezistent si foarte confortabil.

 

coltar extensibil Coltar extensibil, are o extensie de tip  sertar ce se trage catre inainte si se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un adevarat pat matrimonial. 

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 125x195 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

tetiere reglabile Spatarul coltarului este inalt si prevazut cu tetiere reglabile, fiind perfect pentru relaxare pe timp de zi.

 

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri faliste si spuma.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 

Accesand MOBILA LIVING gasesti mai multe variante de coltare comode perfecte casei tale.

Parteneri de Top la Acaju

Sus