Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltar de stofa BEATE, extensibil

Descriere detaliată

                                                                 disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil se extinde pat lada de depozitare  arcuri sinusoidale umplutura de spuma structura coltar demontabilitate coltar

Coltar de stofa BEATE, extensibil, stofa verde, suprafata dormit 205x150 cm, structura din lemn masiv si pal, sezut cu arcuri si spuma, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 240x195x80 cmLxlxH

De ce? Pentru ca iti doresti coltare de stofa pentru a profita de beneficiile stofei. Se curata usor, aspectul placut si senzatia la atingere fac din aceste materiale unele greu de neglijat.

 

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

disponibil si pe celalalt colt Coltarul poate fi achizitionat cu sezlongul pe partea stanga sau cu sezlongul pe partea dreapta.

 

coltar extensibil Coltarul Beate este un coltar extensibil, are o extensie de tip rabatabil, sezutul se deplaseaza catre inainte iar in spatiul format se rabateaza partea din spate a coltarului, aceasta formand cu sezutul o suprafata de odihna perfecta. Este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata.

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 150x205 cm

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezut si poate fi accesata prin deplasarea sezutului catre inainte.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei  nclude arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

umplutura de spuma Sezutul contine umplutura de spuma poliuretanica.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate coltar Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

  • Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.
  • Coltarele sunt disponibile in culorile si materialele disponibile in mostrarul virtual.
  • Conform specificatiilor de mai sus.
  • Alte optiuni de coltare gasesti la MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus