Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltar extensibil living modern GALAXY A, cu tabureti

Descriere detaliată

                                               disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil suprafata de dormit lada de depozitare arcuri sinusoidale  tetiere reglabile structura canapea demontabilitate canapea 

ALEGE COLTAR LIVING MARE GALAXY A, CU TABURETI, SEZLONG dreapta, PRET PROMOTIONAL PENTRU PIELEA ECO SI STOFA SORO 100,90,97,23 SI DENVER 18,19,16, 04, STRUCTURA DIN LEMN MASIV, SEZUT CU ARCURI SINUSOIDALE, TETIERE REGLABILE, 292X230X78/90 CM LXAXH

Aceste coltare extensibile living moderne Galaxy A sunt imbracate in imitație de piele și stofa, materiale care nu fac decat sa le sporeasca gradul de eleganta

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                        

 

 

 

                                                                   coltar Galaxy A dimensiuni

 

 

 

                                                                                         +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

 

disponibil si pe celalalt colt Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". 

 

coltar extensibil Este un coltar extensibil, cu o extensie sertar pozitionata sub sezut, care se trage catre inainte si apoi se ridica la nivelul sezutului.

 

suprafata de dormit Prin extindere vei forma o suprafata de odihna de 119x208 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

tetiere reglabile Spatarul coltarului este inalt si prevazut cu tetiere reglabile, fiind perfect pentru relaxare pe timp de zi.

 

structura canapea Structura coltarului este din lemn masiv si pal. 

 

demontabilitate canapea Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus