Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltar extensibil PICASSO, sezlong stanga

Descriere detaliată

                                                 disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil se  extinde pat lada de depozitare arcuri sinusoidale umplutura de spuma structura coltar demontabilitate coltar

 

 

Coltar extensibil PICASSO, sezlong stanga, sezut cu spuma si arcuri, structura din lemn masiv si pal, suprafata dormit 230x130 cm, demontabil,  lada depozitare, multimateriale si multicolor, 300x170x80 cm LxlxH

De ce? Pentru ca aceste coltare extensibile Picasso sunt perfecte intr-un living spatios, punand accent pe estetica si functii.
 

DISPONIBIL IN STOC CU SEZLONGUL PE PARTEA STANGA IN NUANTELE: ENJOY 4 SI COMO 15. ORICARE ALTA NUANTA VINE PE COMANDA IN APROXIMATIV 5 SAPTAMANI!

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

disponibil si pe celalalt colt Acest coltar poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

 

coltar extensibil Este un coltar extensibil rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata; are o extensie tip sertar pozitionata sub sezut ce gliseaza catre inainte si se ridica la nivelul acestuia formand un pat de 130x230 cm.

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 130x230 cm

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate fi accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului. Dimensiuni lada: 70x155 cm

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei este alcatuita din arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

umplutura de spuma Sezutul coltarului include si spuma poliuretanica pentru un plus de confort.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

  • Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.
  • Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica si material textil.
  • Coltarul se configureaza integral din stofa sau din piele ecologica, dupa mostrar.
  • Alte optiuni gasesti la MOBILA LIVING

 

                                                                                 

Parteneri de Top la Acaju

Sus