Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltar extensibil cu lada depozitare REGGIO, sezlong dreapta

Descriere detaliată

 
 

                                                  disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil se extinde pat lada de depozitare arcuri sinusoidale structura coltar demontabilitate coltar

Coltar extensibil cu lada depozitare REGGIO, sezlong dreapta, stofa Orinoco 85, structura din lemn masiv si pal, sezut cu arcuri sinusoidale, suprafata dormit 230x128 cm, multimateriale si multicolor, 285x175x96 cm LxlxH

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

disponibil si pe celalalt colt Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

 

coltar extensibil Coltarul este extensibil, cu o extensie de tip sertar ce gliseaza de sub sezut catre inainte si se ridica apoi la nivelul sezutului formand un pat impreuna cu sezutul coltarului. Este un coltar extensibil rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata.

 

se extinde pat Suprafata de odihna: 128x230 cm

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate fi accesata prin ridicarea partii superioare a acestuia.

 

arcuri sinusoidale Suprafata sezlonglui include arcuri sinusoidale, elastice si rezistente.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

demontabilitate coltar Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.​

  • Coltarul este disponibil doar in dimensiunile de mai sus.
  • Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica sau texturi de stofa.
  • Integral din stofa sau piele ecologic.

ACAJU - MOBILEAZA IN STILUL TAU

 

Ai personalitatea ta iar casa trebuie sa arate asta. Mobileaza in stilul tau, alege materialele si culorile care te definesc.
La coltarul extensibil Reggio poti alege intre 1-2 tipuri de materiale si 1 si 2 tipuri de culori:

  • un material si o culoare pentru coltar
  • un material si o culoare pentru pernele coltarului

Vezi mai jos materialele si culorile. Daca dai click pe un material acesta va aparea in stanga in forma marita.
Materialelele pe care le alegi noteaza-le in casuta aflata sub pretul produsului, denumita "noteaza aici materialele si culorile" si cand pui produsul in cos acestea vor fi notate automat in comanda.

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus