Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Coltare modele noi TEMPO, lada depozitare

Descriere detaliată

                                                       coltarul este disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil coltarul se extinde pat sezut moale suprafata prevazuta cu arcuri sinusoidale lada de depozitare coltarul are tetiere reglabile structura coltar demontabilitate coltar

Coltare modele noi TEMPO, lada depozitare, structura din lemn masiv si pal, sezut format din arcuri sinusoidale si saltea soft confort plus, tetiere reglabile, mecanism de reglare a adancimii sezutului, multicolor, 290x215x77/94

Tempo este un coltar care respecta stilul modern ce pune accent pe simplitatea liniilor stil indulcit printr-un desen al matlasajului care ii scot formele in evidenta. Un coltar extensibil ce poate fi utilizat intens pentru odihna zilnica dar pe care il poti utiliza fara emotii si in camera de zi.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                                             

                                                

                                                              +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

 coltar extensibil​ Coltar extensibil, are o extensie de tip sertar. Sub sezut se afla o parte culisanta care se gliseaza prin tragere catre inainte si apoi se ridica in sus formand cu sezutul o suprafata de odihna de 138x220 cm.

 

coltarul se extinde pat Suprafata de odihna: 138x220 cm

 

suprafata prevazuta cu arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent.

 

moale la asezare​ Sezutul coltarului este placut la asezare

 

lada de depozitare  Coltarul este prevazut cu lada de depozitare pozitionata sub sezlong, care poate fi accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului in sus.

 

disponibil si pe celalalt brat​ Coltarul este disponibil si pe celalalt brat.

 

tetiere reglabile​ Tetierele coltarului sunt reglabile.

 

structura canapea Structura coltarului este din lemn masiv si pal. 

 

 

demontabilitate canapea Coltarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.MOBILEAZA IN STILUL TAU

Ai personalitatea ta iar casa trebuie sa arate asta. Mobileaza in stilul tau, alege materialele si culorile care te definesc.
La coltarul extensibil Rino poti alege intre materiale si culori diferite dupa regula:

  • un singur material si o singura culoare

Vezi mai jos materialele si culorile.  Materialele disponibile sunt organizate in 4 categorii, toate sunt de maxima calitate pentru nivelul lor:

  • CEL MAI BUN PRET 
  • CASUAL
  • ELEGANCE
  • PLATINUM

ATENTIE! CAND VREI SA ADAUGI PRODUSUL IN COS, TREBUIE SA URMEZI PASII DE MAI JOS:

  • alege materialul dorit din mostrarele de mai jos;
  • noteaza materialul ales in casuta aflata sub pretul produsului apoi selecteaza din ce categorie face parte materialul ales

                                               

 

 

Parteneri de Top la Acaju

Sus