Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Oferta expiră în
Coltar extensibil textil FUEGO, gri, lada depozitare

Descriere detaliată

                                                                              coltar extensibil     structura coltar demontabilitate coltar

Coltar extensibil textil FUEGO, PRET PROMOTIONAL PENTRU STOFELE EVOLUTION 15, 17, 12, 13, 03, lada pentru depozitare, picioare metalice, structura din lemn masiv, saltea cu arcuri sinusoidale si spuma, 258x170x89 LxlxH

 

 

Aceste coltare extensibile textile FUEGO  au posibilitatea de extindere, fiind ideale pentru atunci când musafirii doresc să rămână peste noapte

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

                                           coltar-extensibil-fuego/

                                                                          +/- 5 cm este toleranta acceptata la dimensiunile date

 

 

disponibil si pe celalalt colt ​Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". Fuego este un coltar potrivit atat pentru living cat si pentru dormitor datorita faptului ca este foarte rezistent si foarte confortabil.

 

coltar extensibil Coltar extensibil, are o extensie de tip  sertar ce se trage catre inainte si se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un adevarat pat matrimonial. 

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 128x222 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

arcuri sinusoidale Structura suprafetei include arcuri sinusoidale din otel elastic si rezistent si spuma poliuretanica.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

 

Pentru alte optiuni de coltare extensibile speciale pentru tine si musafirii tai, acceseaza MOBILA LIVING.

Parteneri de Top la Acaju

Sus