Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Coltar living bej BELLAGIO, extensibil, stofa Enjoy 2 Camel, sezlong dreapta, tetiere reglabile, structura din lemn masiv si pal, sezut cu arcuri sinusoidale, suprafata dormit 230x130 cm, lada depozitare, multimateriale si multicolor, 280x165x100 cm LxlxH

Descriere detaliată

 disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil se extinde pat arcuri sinusoidale tetiere reglabile​ structura coltar Bellagio demontabilitate coltar Bellagio

ALEGE Coltar living bej BELLAGIO, stofa, lada depozitare, multicolor

De ce? Pentru ca iti doresti coltare living bej care sa va ofere aspect si confort, iar acest coltar Bellagio le imbina perfect pe ambele.

 

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

alegi coltul coltarului poti alege coltar extensibil Bellagio cu colt pe dreapta sau coltar Bellagio cu colt pe stanga.

 

canapea bellagio cu extensie este un coltar Bellagio extensibil, cu o extensie sertar pozitionata sub sezut, care se trage catre inainte si apoi se ridica la nivelul sezutului.

 

canapea bellagio extensibila cu ajutorul extensiei, coltarul Bellagio se transforma intr-o suprafata de odihna cu dimensiunile de 230x130 cm.

 

canapea bellagio cu arcuri sinusoidale sezutul canapelei coltar Bellagio are in structura sa arcuri sinusoidale din otel, elastice si rezistente.

 

canapea bellagio cu tetiere reglabile canapeaua coltar Bellagio are tetiere reglabile.

 

structura coltar Structura coltarului este din lemn masiv si pal.

 

demontabilitate coltar Coltarul este demontabil, bratele se detaseaza cu usurinta, iar corpul coltarului Bellagio se imparte in doua bucati, pentru a intra cu usurinta in orice incapere.

 

 

Comentarii

de către Cornel, 18 Noiembrie 2018

Puteti livra coltarul Belgamo la Ploiesti? In cate zile? Multumesc,

Parteneri de Top la Acaju

Sus