Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 13 - 22

Coltar living extensibil pe dreapta Olimp, stofa maro

Descriere detaliată

                                                       disponibil si pe celalalt colt coltar extensibil suprafata de dormit lada de depozitare tetiere reglabile arcuri bonell structura canapea demontabilitate canapea                   

Coltar living extensibil pe dreapta Olimp, stofa maro Bahama 08, suprafata odihna 210x135 cm, structura din aliaj de otel, sezut cu arcuri bonell, lada depozitare, tetiere reglabile, multimateriale si multicolor, 250x170x85 cm LxlxH

 

Deoarece aceste coltare living extensibile pe dreapta Olimp au forme placute si sunt tapitate in stofa , remarcandu-se prin culorile vaste si moderne.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

disponibil si pe celalalt colt ​Poate fi comandat cu sezlongul (coltul) pozitionat in partea dreapta a canapelei coltar sau cu sezlongul (coltul) in partea stanga a canapelei. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata". Olimp este un coltar potrivit atat pentru living cat si pentru dormitor datorita faptului ca este foarte rezistent si foarte confortabil.

 

coltar extensibil Coltar extensibil, are o extensie de tip  sertar ce se trage catre inainte si se ridica la nivelul sezutului formand cu acesta un adevarat pat matrimonial de 135x210 cm. 

 

se extinde pat Suprafata de dormit: 135x210 cm.

 

lada de depozitare Coltarul este prevazut cu lada de depozitare sub sezlong si poate pe accesata prin ridicarea partii superioare a sezlongului.

 

tetiere reglabile Spatarul coltarului este inalt si prevazut cu tetiere reglabile, fiind perfect pentru relaxare pe timp de zi.

 

arcuri bonell Structura sezutului cuprinde arcuri bonell din otel.

 

structura canapea Structura coltarului este realizata cu preponderenta din aliaj de otel.

 

demontabilitate canapeaColtarul ajunge la tine acasa separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi mai usor de montat-demontat-transportat.

Pentru un living modern si confortabil, poti achizitiona si o masuta de cafea.

Comentarii

de către GDPR 23-05-2018, 20 Aprilie 2018

Se poate comanda coltarul asta dar cu spătarul mai înalt si întreg până la capat? Dimensiunea mica sa nu depășească 170cm.

Parteneri de Top la Acaju

Sus