Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

Coltar modular living MILANO, sezlong stanga, stofa crem, suprafata dormit 180x133 cm, structura din lemn masiv de fag, sezut cu spuma HR, multimateriale si multicolor, 295x220x90 cm Lxlxh

Descriere detaliată

alege Coltar modular living MILANO, sezlong stanga

DESCRIERE COLTARE MODULARE LIVING MILANO, FORMAT DIN MODULE

Milano este un coltar modular living in stil clasic, elegant, cu linii calde si este destinat livingurilor. Coltarul modular living este disponibil intr-o gama foarte mare de materiale de acoperire si culori.

Programul modular living Milano este foarte versatil, el fiind alcatuit din diverse module cu diferite dimensiuni si functii iar prin combinarea lor se pot obtine atat canapele cat si coltare.
Cu ajutorul programului Milano se pot realiza coltare modulare living extensibile, coltare fixe, canapele extensibile, canapele fixe, fotoliu fix, fotoliu cu recliner electric/mecanic

 

Structura coltarului modular living este una solida, realizata din lemn masiv de fag, placi din aschii si fibre de lemn, pernele de pe sezut sunt realizate din poliuretan special high resilience de densitate medie iar pernele de spatar din puf siliconat. Milano este un coltar extensibil.
Extensia coltarului este pe structura metalica, cu lamele elastice de fag si cu o saltea cu grosimea de 6 cm.

 

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG


Coltarul modular living poate fi realizat din stofa, piele naturala sau piele ecologica.


Alte optiuni gasesti la
 
MOBILA LIVING

Parteneri de Top la Acaju

Sus